bookbeat1.jpeg
bookbeat1.jpeg

bookbeat3.jpeg
bookbeat3.jpeg

bookbeat4.jpeg
bookbeat4.jpeg

bookbeat6 (1).jpeg
bookbeat6 (1).jpeg

bookbeat7.jpeg
bookbeat7.jpeg

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Mitä vanhemmaksi tulen ja mitä useampi vuosi minulla on vanhemmuutta takana, sitä enemmän olen alkanut kyseenalaista joulun tavarakeskeisyyttä. En tiedä, onko kyseessä konmarituksen tuomat muutokset ajatteluun, asuinneliöiden rajallisuus vai kulutustottumusten kyseenalaistaminen, mutta yhä useammin olen alkanut pohtia, voisiko joululahjaksi antaa jotain muuta kuin konkreettisen esineen.

Yksi konkreettinen lahja, joka on kuitenkin kulkenut lapsuudesta asti mukana joulupukille lähettämästäni toivelistasta, on kirja. Minulla oli lapsena haave jopa sellaisesta Kaunotar ja hirviö -elokuvassa nähdystä jättimäisestä omasta kirjastosta, mutta jo vuosia sitten (F:n repiessä taaperona kirjat AINA pois hyllystä) päätin, että minun tulisi kasvattaa tarinapääomaani muuten kuin kirjapinoilla. Niinpä luovuin 3/4  kirjoistani ja jätin vain ne tärkeimmät aarteet. Nykyisin ostan paperisia kirjoja vain silloin, kun tiedän, että kirjasta tulee todellinen ”kiipperi”.

Onneksi tavaroiden karsimisen ja kirjarakkauden välille ei tarvitse tehdä kuitenkaan valintaa joko-tai -henkeen, koska BookBeatin avulla voi sekä antaa lahjaksi kirjan – itse asiassa tuhansittain kirjoja— mutta kunnioittaa myös lahjan saajan kotia niin, ettei sinne tule lisää täytettä. Tämä ”kirjojen Spotify”, josta löytyy niin aikuisten kuin lastenkin ääni- ja e-kirjat, kun toimii kännykässä äpin kautta, eikä näin ollen kuormita niitä oikein hyllyjen painoa.

Minä suosittelenkin tämän vuoden virtuaaliseen pukinkonttiin lahjakorttia BookBeatille. Lahjakorttia löytyy kolmea eri pituutta (1kk – 16,90 €, 3kk – 44,90 € (arvo 50,70 €) ja 6kk – 84,90 € (arvo 101,4 €)) ja jouluale on toki suhteessa sitä suurempi, mitä useamman kuukauden lahjaksi haluaa antaa. Huippua tässä virtuaalilahjassa on vielä se, että kun lahjakorttikausi on ohi, loppuu tilauskin siihen, jos lahjan saaja ei itse varta vasten uusi tilausta. Ei tarvitse pelätä siis sitä, että ilman lahjan saajan lupaa tilaisi tälle kestotilauksen tai että lahjan saajalle tulisi lahjakorttijakson jälkeen tilauksesta mitään vaivaa.

Jos haluat tutustua myös itse BookBeatiin ilmaiseksi kokonaisen kuukauden ajan, klikkaa itsesi sisään tästä linkistä ja hyppää mukaan tarinoiden maailmaan. Blogilinkkissä testiaika yli kaksinkertaistuu, koska normaalisti BookBeatin uusien asiakkaiden ilmainen kokeilujakso kestää ainoastaan 2 viikkoa.

Ja vielä lopuksi: Minulla on lämpöinen suhde BookBeatiin. Se on se äppi, jonka tilaamista olen jatkanut joka ikisen oman blogijaksoni jälkeen, ja jota ilman en osaisi varmasti edes olla. Se on se paikka, josta kuuntelen kirjat bussimatkoilla, sängyssä maaten ja juoksumatolla. Se on se, jonka F haluaa avata illalla syödessään iltapalaa ja josta me olemme bonganneet lastenkirjauutuudet (nyt tosiaan ykkössuosikkina Tagli ja Telle -sarja, josta kerroin jo aikaisemmin syksyllä). Niin ja se on toki myös paikka, jossa minun oma kirjanikin majailee niin e-kirjana kuin äänikirjanakin (vink,vink).

Minulla on joululomalle ainakin yksi kirja, jonka haluan kuunnella. Se on Joonas Konstigin teos Vuosi herrasmiehenä.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä 

 

Kommentit (8)

Suttastiina
9/8 | 

BookBeat on pelastanut meidänkin kotimme hukkumasta kirjakasojen alle.
Loistava sovellus!
Yhden alennusmyyntikirjan hinnalla pääsee lukemaan niin paljon kuin pää kestää ja aika antaa myöten!
LoveLoveLove.

Pauliina K.
11/8 | 

Tiedätkö toimiiko BookBeat miten ulkomailla? Haluaisin lahjoa Ruotsissa asuvaa, suomenkielistä kirjallisuutta kaipaavaa ystävää.

Karoliina Sallinen
12/8 | 

Toki voi ! Minä ja lapsi kuunneltiin kesällä kirjoja Espanjassa BookBeatista!

Tilannut
13/8 | 

Heippa! Mä haluaisin antaa palautetta koska tilasin bookbeatin kokeiluun jonkun aikaisemman linkkauksesi vuoksi. Itse siis tosiaan innostuin ja halusinkin ehdottomasti kokeilla bookbeatia ilmaisen kokeilujakson turvin. Valitettavasti omaan käyttöön ja tarpeisiin se ei sitten vastannut niinkuin halusin ja unohtui todella nopeasti. Negatiivista itse palvelussa ei ole, mutta ei nyt vaan muhun kolahtanut. Valitettavasti kuitenkin unohdin sen koko "tilauksen" ja kokeilun jälkeen laskutettiinkin ilman mitään muistutusviestejä pari kuukautta kuukausimaksuja ennen kuin muistin koko bookbeatia (mainokset menevät roskapostiin). Hiukan kyllä ärsyttää tällainen automaattitilaus. Mielestäni kokeilujakson jälkeen olisi hyvä lähettää jonkinlainen muistutus/lasku eikä vaan suoraveloitusta :(.

Karoliina Sallinen
14/8 | 

Höh :( Kurja kuulla!  Tosin tuo tilauksen jatkuminen on siis eri asia kuin tuo lahjakorttitilaus. Sä varmaan tilasit itse kokeilujakson itsellesi, eikö niin?

 

Jenniiii
15/8 | 

Hei pakko kysyä, että onko tuo takki Makian Raglan Parka? Näyttää tosi kivalta. Vähän harmittaa, että päädyin palauttamaan omani, mutta mulla oli sen koon kanssa vähän ongelmia. Xs oli muuten hyvä, mutta kiristi istuessa lantiolta. Samoja ongelmia mulla on ollut esim. Fjällravenin Nuuk-parkassa. Olen kyllä päärynävartaloinen, mutta en erityisen leveälanteinen, niin ihmetyttää, kun takit on muuten tilavia/sopivia ja alhaalta pieniä.

Karoliina Sallinen
16/8 | 

On! Ja kuules: Minä vuonna testasit Raglania? Mulla nimittäin on Raglan koossa S vuodelta 2011 ja nyt tämä uusi (vm2017) ja tässä uudessa on paljon enemmän tilaa lantiossa ja pepussa. Entinen kinnaa (nykyisin, hah) pepusta, mutta tässä uudessa Raglanissa rutkasti tilaa. Ovat siis vissiin muuttaneet mallia! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat