Heipparallaa sunnuntai-iltaan!
Mua ihan hämmästytti, kun niin moni oli kommentoinut viime postaukseen, miten rankkaa mulla on öisin. Itse kun olen ajatellut, että meillä on aika iisiä. Menoa ja meininkiä kyllä, koomisia tilanteita ja säätöä (jonka vuoksi kirjoitinkin koko postauksen), mutta ei kuitenkaan normaalitiloissa eritysrankkaa . Jotenkin koen, että nuo kaksi pientä kun ovat - jos ei nyt aivan super helppohoitoisia vauvoja - niin ainakaan ei kovin haastavia.

Mutta NYT. Nyt pitää sanoa, että on ollut oikeasti aika puhki kuluttava viikonloppua. F oli viime viikon kipeänä, mulla alkoi flunssa pukata perjantaina. Ja lauantainan vastaisena yönä flunssa ja lämpö iski sitten todenteolla sekä mulle, että toiselle vauvoista. Meillä on siis valvottu, yskitty, niistetty ja vedetty troppia. Könötetty puoliunessa sohvalla kädet puuduksissa, saatu rikottua yksi imuri vauvojen nenäimurilla ja tilattu kaksi kertaa take awayta. Ja voin sanoa, että jos YHTÄ asiaa lapsettomassa elämässä kaipaan, on rauhassa sairastaminen. Tai edes lapsellisessa elämässä sitä, että voisi hoitaa lapset niin, että olisi itse siinä tilanteessa täysissä voimissa. Mulla on tosi paha tapa sairastaa lasten kanssa aika yhtä aikaa. Joku symbisoosijuttu vai mikä lie.

No. Anyway. Tämä on toinen kerta jo pienten syntymän jälkeen, kun olen kovassa flunssassa ja kuumeessa. Veikkaan, että tuo lektiinitien puutos nosta taas päätään, kun vuorokausirytmi on erilainen, mikä ihmisen ihannetilanteessa on. Vaikkei siis tuo väsymys usein tunnukaan mulla, mutta varmasti kroppa taistelee katkonaisia öitä vastaan. Pitäisi varmasti aloittaa taas  Rohtoksen Matcha-kapselien syönti uudelleen. En niitä raskaana uskaltanut syödä, mutta koin niistä olevan paljonkin apua ennen raskautumista.

Voi kun alkuviikko alkaisi terveemmissä merkeissä. Meille on onneksi tulossa kotiapu tiistaina 2,5 tunniksi. Ehkä silloin vaan nukun ja jätän juoksevien asioiden hoidon toiseen kertaan. Tai sitten hurjastelen ja kysyn, olisiko mahdollista saada apua jopa muutamaksi lisätunniksi.

Ja sitä odotellessa haaveilen jo kahden viikon päässä häämöttävästä hotelliyöstä kahdestaan A:n kanssa. Kyllä! Hotelliyöstä.Voitte soittaa jo lehdistön paikalle.

Kuva perjantaiaamulta, kun olo vielä meikkiä ja väriä naamassa. Ja edessä valoisa viikonloppu. 

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä 

Paita: NOSH (saatu) // farkut, Neuw Denim (saatu) 

 

Kommentit (11)

Jp
12/11 | 

Tsemppiä kovasti teille! Mun edesmennyt äitini oli siitä kummallinen, ettei hän koskaan sairastanut yhtään flunssaa eikä vatsatautia. Minä ja isä kun oltiin vatsataudissa, mutta äiti aina selvisi ilman tartuntaa. Itse kyllä saan flunssan ja vatsataudin, jos muilla meidän perheessä on niitä.

Vierailija
13/11 | 

Sairastelu on kyllä kurjinta lapsiperhearjessa ja vielä jos toinen vanhemmista, saatikka molemmat, sairastaa yhtä aikaa pienten kanssa. Vähän repesin tuolle lehdistön paikallesoittamisesta 😂

Vierailija
14/11 | 

😂 lehdistö paikalle, repesin täysin. Kyllähän se viimeksi ylitti uutiskynnyksen 😄

Fannukka
15/11 | 

Pikaista paranemista! Nauttikaa yhteisestä ajasta miehesi kanssa. Kun vanhemmat voi hyvin, niin lapsetkin voi.

Vierailija
16/11 | 

Kaikki on niin suhteellista. Täällä kolmosten kanssa oltu viikko sairaalassa rs-viruksen takia. Voi kunpa saisi sairastaa edes kotona ja syödä tuota noutoruokaa.

***
17/11 | 

Kerrotko vielä mihin hotelliin menette, että lehdistö löytää oikeaan paikkaan 😉😂

Vierailija
18/11 | 

Tsemppiä sinne sairastelun keskelle! Haluan toivottaa teille ihanaa, rentouttavaa, nautinnollista yhteistä hotellireissua! Olen seurannut sinua kaksoisraskaudestasi asti ja ihaillut sitä, että vauvat saatuasi olet näyttänyt että elämä ei ole täyttä kaaosta ja pitkittynyttä talvisotaa lasten synnyttyä. Pidät itsestäsi huolta, haluat viettää kahdenkeskistä aikaa miehesi kanssa ja uskallat ottaa ulkopuolista apua kotiin. Olet myös kertonut, ettet halunnut vauvakuplaan ja että kotiäitiys ei välttämättä ole se sinun lempitilasi. Arvostan. Sinusta välittyy ihana, huolehtiva äiti, joka kuitenkin haluaa olla myös muutakin kuin äiti. Tämä tietysti pitäisi olla itsestään selvää, muttei sitä valitettavasti ole! Itse puolivuotiaan pojan äitinä koen, että jos äiti ja isä voivat itsenään ja yhdessä hyvin, voi myös lapsi hyvin. Olisi niin paljon kirjoitettavaa, mutta kiitos kivasta blogistasi ja instapäivityksistäsi!

Nainen 32
20/11 | 

Lisä apua saa kun uskaltaa pyytää! Ei se huonommaks tee..:)
Ite nukkusin ja antasin apulaisen hoitaa hommat!
Täällä riittäs virtaa tuollaseen auttamiseen millon vaan!😄✌

Vierailija
21/11 | 

Me luultiin kans että nenäimurilla saatiin imuri rikki, mutta se hetkellisesti vaan kai ylikuumeni tai mitä ikinä. Seuraavana päivänä toimi taas. Onneks ei keretty imurikaupoille. 😅 aina kun nenän imuroinnissa kestää ni imuri tilttaa. Mutta ihanaa hotelliyötä!

Vierailija
22/11 | 

Tsemppiä! Ja hyvä että on jotain mitä odottaa ☺️ Ja lisää take awayta kehiin. You can do it!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat