OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
piirretyt
piirretyt
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joku kyseli minulta Instagramissa taannoin, mistä keittiössämme majaileva juliste on peräisin.

Itse en osannut tuossa vaiheessa kertoa kuin sen, että kuva on ostettu Lahden Muotoiluinstituutin myyjäisistä. Eskohan sen sieltä kotiin ennen joulua oli tuonut.

Onneksi Instagramissa oli viisaampia, ja pian he jo kertoivat, että työ kuuluu Lahdessa graafista suunnittelua opiskelevalle Sanni Kariniemelle.

Minäpä siitä sitten heti kiinnostuin aiheesta niin, että suuntasin Sannin Instagram-tilille kurkistamaan, josko sieltä löytyisi jotain muutakin mukavaa. Ja voi kyllä! Bongasin sivuilta heti linkin Sannin nettisivuilla ja kauppaan, jossa hän myy printtien lisäksi kutistemuovista tehtyjä korviksia ja riipuksia.

Tilasin itselleni ensitöikseni ihastuttavat ananaskorvikset, ja kummastelin kyllä korujen lähes ilmaista hintaa. Sanni piirtää jokaisen korun erikseen tussilla, joten kyseessähän on aina uniikit korut. Niin ja korvisten takaosat ovat puolestaan hopeoitua, nikkelitöntä materiaalia. Sanoinko jo hinnan? 15e! Taitaa tulla pakottava tarve tilata näitä ihanuuksia paaaaaaaaaaaljon lisää. Niin ja Sanni, miten olisi isot riippukorvikset kesäksi, joohan?

Oletteko te törmäneet Sannin töihin aikaisemmin? Niin ja keneenkä muuhun puree tämä mustavalkoinen kauneus?

-Karoliina-

P.S. Vähänkö tykkään tuosta korupahvissa lukevasta tekstistä: tehty Lahessa

Postauksen asu:  neulemekko, Cos // korviket, Sanni Kariniemi

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (19)

Petu
20/19 | 

Haha se olin minä ku kyselin sitä. Ja kyllä viime viikolla kotiin saapui pari julistetta ja korvakorut! Oon myös haltioissani noista. Pakko kyllä tilata noita koruja lisää!

Jonsbe
22/19 | 

Apua. Aivan ihanat! Ihastuin itse Sannin timanttikorviksiin ja kide koruun :) täytyypä tilata tältä taiturilta uuteen kotiin myös pari julistetta, kunhan se koti vaan ensiksi löytyisi..

24/19 | 

Korvikset ovat kyllä hienot. Kerran melkein klikkasin itselleni pyöreän muotoiset ostoskoriin, mutta asia jäi kuitenkin vielä hautumaan... :)

Arja
25/19 | 

Pidin Sannin koruista ja piirroksista. Minä usein lähetän oikeita kortteja postin kuljettamana. Sannilla oli kivoja joten tilaus taitaa lähteä. Siellä oli varsinkin yksi joka sopi ystävänpäivä tervehdykseksi. Julisteetkin olivat mielenkiintoisia.
Korut eivät ole niinkään minun juttuni.

Jutta
27/19 | 

Superrr ihanat korvikset (: Täytyypä itsekin kurkkailla tuota valikoimaa. Eikä todella ole hinnalla pilatut!

Kolmistaan-Karoliina
29/19 | 

Uskon, että kaikki opettajat ovat sitä mieltä, ettei tuo kyseinen asia ole hyvä tai järkevä.

Tätä enempää en kuitenkaan asiaan tai opettajuuteen ylipäätänsä tässä yhteydessä ota kantaa. Käsittelen niin paljon koulumaailmaa ja opettajuutta muussa elämässäni, ja olen niistä luonnollisestikin kiinnostunut, mutta blogimaailmasta olen tietoisesti halunnut pitää nämä asiat ulkopuolella.

Koen itselleni luontevaksi erottaa nämä kaksi elämäni tärkeää asiaa toisistaan :)

Kolmistaan-Karoliina
33/19 | 

Voih! En saa ikinä lähetettyjä oikeita kortteja. En edes jouluna :(

Pia
36/19 | 

Kiitos vinkistä,ihania kortteja.Mietin että kivoja esim.lastenhuoneeseen.Ja jos on Lahesta, niin pakkohan siinä on niin lukea.Ei sitä voi muuten kirjoittaa

Hurahtanut
38/19 | 

Minulta lähti myös tilaus :) Sanni vastasi että tilauksia oli tullut paljon viime viikon aikana, että voipi hetken kestää että saa valmiiksi :) Nopeasti kyllä valmistuivatkin! Mahtava löytö, kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat