P2100160.JPG
P2100160.JPG

P2100168.JPG
P2100168.JPG

P2100180.JPG
P2100180.JPG

P2100194.JPG
P2100194.JPG

P2100197.JPG
P2100197.JPG

P2100201.JPG
P2100201.JPG

P2100212.JPG
P2100212.JPG

P2100234.JPG
P2100234.JPG

P2100182.JPG
P2100182.JPG

Heissulivei. Kotiudun iltapäivällä Tampereelta Helsinkiin. F:kin tuli äsken kotiin ja nyt on (melkein kaikki) molempien reissukassit purettu, maanantain kamat laitettu kasaan ja laskeuduttu arkeen.

Matkustin perjantaina suoraan töistä Tampereelle junalla. Nappasin bussin ja hetken päästä olinkin jo keskellä puheensorinaa, meikkaamista ja perjantai-illan huumaa. Olimme suunnitelleet iltaa jo usean kuukauden ajan, joten tunnelma ja odotuksetkin olivat sen mukaiset. En ole pitkään aikaan käynyt ulkona. Baareissa raahustaminen ei ole ollut oma juttu, mutta perjantaina kyse oli jostain muusta. Tampereen Pakkahuoneella järjestettiin nimittäin The Great Gatsby -bileet, joka on siis tällainen 20-lukuhenkinen Kultahattu-teemainen juhlakonsepti, joka kiertää ympäri Eurooppaa. Ja koska minä rakastan teemajuhlia, erityisesti 20-luvun tyyliä, buukkasimme siskoni kanssa illan samoin tein kun ensimmäiset mainokset Gatsbystä tulivat ilmoille. Lopulta völjyymme liittyi kaksi muutakin tamperelaista kaveriamme, joten hapsuja, pääpantoja ja punaisia huulia oli aivan riittämiin. 

Olin päättänyt, että yritän kyhäillä Kultahattu-asuni kokoon ilman, että tarvitsee ostaa mitään uutta. Minusta muutenkin sellaiset kaapista tuunatut naamiaisasut ovat paljon mielenkiintoisempia kuin suoraan naamiaisliikkeestä haetut. Minun pukuni olikin kokoelma uutta, vanhaa ja lainattua. Sukkikset ja kengät löytyivät omasta kaapistani, mekon sain lainaksi puolestaan työkaveriltani. Helmet lähetti minulle ihanan lukija ja pääpanta oli tehty mistäpä muustakaan kuin vanhojen alushousujenu reunasta. Siihen sitten vielä siskoltani lainaan saatu sulka ja asu oli valmis. 

Itse Gatsby -kemut olivat lievä pettymys. Ohjelma oli aika vaatimatonta ja jos vieraille oli pakollinen dress code, oli jotenkin latistavaa, kun baarihenkilökunta oli ihan normiasuissa. Mutta onneksi etkoilu onkin parast! 

Lauantaina vietettiin sitten A:n siskon Baby Showereita (niistä lisää myöhemmin). Muuten päivä menikin siskon kanssa rentoillessa. Miten mahtavaa olikaan maata sängyssä vierekkäin ja nauraa tyhmille jutuillemme. Valvoa myöhään, nukkua pitkään, juoda kahvia monta kuppia yöpuku päällä ja vain olla. Niin ihanaa kun onkin olla äiti ja koen, että voin tehdä F:n kanssa juuri niitä asioita, joita elämässä haluan tehdä, on joskus tällainen aikuisten viikonloppu juuri se, joka täyttää energiavarat täyteen. Tuli tunne, kun olisimme olleet siskon taas kerran hetken teinejä, jolloin viikonloppu ei tarkoittanut pyykkivuorien selätystä, rästihommia, kuudelta heräämistä ja velvoitteita. Ihana aikamatka, vaikken tänne - kuitenkaan - haluaisi jäädäkään. Aikuisena on kivaa. Velvollisuuksilla ja ilman! 

Viikonloppu herätti vaan ajatuksen: Pitäisikö taas järjestää siskoviikonloppu koko kokoonpanolla? 

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat