6
6

Se on lauantaiaamu elokuussa. Ja näillä mennään:

 • Ihanaa, että Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudet jaksot alkavat pian. Rohkeaa, aitoa ja niin koskettavaa!
 • Kari Kanala <3
 • Kuinka monta kertaa putkeen voi kuunnella saman biisin? Ritarit-jätkien Ritari-biisi soi mun kuulokkeissa repeatilla, koska se on vaan niin mahtava.
 • Aika mahtava tunne marssia aamuisin töihin intoa puhkuen. Ehkä vesisadekesä olikin lopulta hyvä juttu.
 • Mikä tämä NYKYINEN sää muuten on? En vaan voi asennoitua siihen, että kesä onkin nyt. Outoa. Hikoilutta.
 • PT-Heikki laittoi viestiä. Pitäisi kuulemma treenata, koska kesä ja tekosyyt menivät jo. Ehkä syksy 2015 onkin mun treenisyksy. Olisipa!
 • Olipa ihana saada äiti ja isi tänne meille viikonlopuksi <3
 • Ja voi hyvä jysäsys: Onneksi Eskon vanhemmat hoitivat F:ää viime viikolla kotona meidän mennessä jo töihin!
 • Sain muuten kesällä toivomani lisäkilot. Mutta. Nyt mulle mahtuu tasan yhdet farkut jalkaan. Olen pulman edessä. Myynkö vanhat ja toivon kilojen jäävän VAI odotanko, mitä talvi tekee vararavintovarastoilleni.
 • Niitä uusia pököjä pitäisi muuten em. syystä ostaa. Olen alkanut diggailla Nudien sijaan nyt Leetä. (Ehkä siksi, että juuri Leet mahtuvat mun jalkaan tällä hetkellä).
 • Nyt jos koskaan menetän uskottavuuteni, mutta uusin (tai oikeastaan uusvanha) Netflix-koukkuni on Gossip Girl. Kausi neljä menossa. Jännää!
 • Niin joo. Tuli ostettu taas kerran Netflix, kun F tarvitsi sairauslomalleen viihdykettä.
 • Aivan ihanaa, että pääsen ensi viikolla reissuun Iinan, Riikan ja Elsan kanssa. JEE JEE!
 • Voi että en malta odottaa tätä edessä olevaa syksyä ja syystalvea : On edessä Köpis, rapujuhlat perheen kesken meidän mökillä, ystävän synttäribileet 70-lukuteemalla, keikkoja, Ingaminen Litsipäivä, mimmiporukan mökkibileet ja vaikka mitä!
 • Uudet gluteenittomat rakkaudet: Risentan papupastat ja Myllärin Marjainen muromysli.

Mitäs teille?

-K-

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (14)

Arja
2/14 | 

- odotan viileämpiä ilmoja että voisi lenkkeillä reippaasti
- muutama kilo pitäisi saada pois...kun jostain saisin voimaa
- koska olen lukutoukka, odotan syksyn uusia kirjoja
-olen lähes koko kesän kärsinyt yskästä, on tutkittu ja tutkittu, nyt alan itse epäillä allergiaa..pölykö?!?!
-olen iloinen että nuorempi poikamme löysi elämänkumppanin, kävivät "rakastavaisten kaupungista" ostamassa sormukset (asuvat Aasiassa)
-aion olla erittäin sosiaalinen. Ensin tässä kuussa pidän mökkikylässä asuville grillijuhlat. Seuraavan syysk. lopulla serkkujen tapaaminen, kutsut ovat jo lähteneet noin 20:lle. Marraskuussa on kutsut ystäville.
-olen onnellinen ja kiitollinen lapsenlapsista
-uskokaa tai älkää....olen arkartelija ja pian alan suunnitella joulukorttien tekoa

Heljä
3/14 | 

Kiitos Gossip Girl tunnustuksesta. Täällä menossa kolmas tuotantokausi, onneksi monta jäljellä vielä senkin jälkeen kun vauva syntyy! :) terkkuja töihin.

liiska
4/14 | 

mäkin kuuntelen ritareita repeatilla, ei vaan pysty lopettamaan yhteen kertaan. se on lumoava biisi!

Sandra
5/14 | 

Voi Gossip girl ! Kaikki on katottu ja harmittaa kun loppu tuotantokaudet, koska alkoi enkun kielikin luistaa GG-maratonin jälkeen :D Ja vink vink, sit kun ne loppuu, niin kannattaa ehdottomasti katsoa Orange is the new black-sarjaa. XOXO, SANDRA

tätio
7/14 | 

Tiukka työsyksy pitää kiireisenä. Otin yhden homman vastaan ja saan ikäänkuin toteuttaa unelmaani eli päättää miten asiat tehdään. Jännää ja työntäyteistä yhtäaikaa.

Toivottavasti viikonloppuisin omaa aikaa. Ja sit arkisin tuo haasteita omien harrastusten pariin pääseminen. Pilates, salibandy naisten kesken ja uiminen. Ja odotan että pysyn terveenä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat