OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

akk
akk

akk9.jpg
akk9.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

akk3
akk3
akk2
akk2
akk4
akk4
akk5
akk5
akk6
akk6

Hitsiläinen. Toukokuussa ajankohtaisuudet unohtuivat, mutta tehdäänpä nyt sitten huomioita kahden kuukauden edestä.

 • Miten onkaan, että kesällä, kun olisi paljon enemmän luppoaikaa kun talvella, koti silti räjähtää aivan karmean sotkuiseen kuntoon? Kun eilen siivottiin, meni kahdestaan koko 55 neliön puunaamiseen 6 tuntia. Huhhuh!
 • Ihanaa, että viime vuonna poissaolollaan loistanut marjamyynti on tullut takaisin lähikauppamme eteen.
 • Miten pelottavaa, että sähköpostiini rävähti JO NYT Tigerin koulutarvikkeiden esiteviesti. Toisaalta hyvää se, että mallisto oli ihana :)
 • Liikunta on pitkästä aikaa hauskaa. Pisteet siitä täysin pt:lleni.
 • Miten mahtavaa, että iltaisin ei tarvitse koko ajan hoputtaa F:ää unille.
 • Ja toisaalta: Miten mahtavaa, että F:n unirytmi on kääntynyt niin, että meillä nukutaan nykyisin jopa ysiin. YSIIIIIN!
 • Kesällä yksi parhaista jutuista on lukeminen. Anopin vanhoja naistenlehtiä ja kirjaston kirjoja. Meneillään on dekkarikausi.
 • Vielä kesähelteitä odotellessa. Haluaisin äkkilähdöllä lämpimään. Hitsi, että niin halua muutkin suomalaiset, ja äkkilähtöhinnat eivät ole enää huokeita.
 • Kodinkonerakkaus alkaa yltyä. Uusi ihana Nespresso* ja Kenwood, pure love.  Enää tarvitaan oranssi leivänpaahdin ja sininen Moccamaster. (Luin muuten jostain, että suomalaiset haluavat kaikista eurooppalaisista eniten ostaa nimenomaa värikkäitä kodinkoneita. Aika erikoinen tieto, mielestäni.)
 • En ole vieläkään kaivellut varaston perukoilta sandaaleja ja hellehattuja. En tiedä, viitsinkö enää tehdä sitä ollenkaan.
 • Missä voi muuten myydä KESÄLLÄ vaatteita? Jos saisin siivousinnon päälle, olen varma, että kaapeista löytyisi taas kiertoon laitettavaa.
 • Ensi viikolla pääsen katsomaan Magic Mike XXL -leffaa. Hirveästi kiinnostaa tuo elokuvan...juoni.
 • Yritin saada tällä viikolla pikapassin ensi viikon Tallinnan pyrähdystä varten. Joo. Kyllä on nettitilaus ja kaikki, mutta silti koko homma on kyllä täällä eteleässä, jossa aikaa poliisi ei tunnu saavan millään, aika vaikeaa. Tietysti olisi pitänyt olla ajoissa, mutta mutta...
 • Kävin tavoistani poiketen tällä viikolla blogitapaamisessa. Ja oli muuten kivaa: Kiitos Vichylle, hullulle sadekuurolle ja bloginaisille. Olipa virkistävä kokemus!
 • Ärsyttävä pääkipu jo kolmatta päivää. Hitsin ukkonen!

-Karoliina-

*saatu

Kuvat Vichyn illasta : Eero Kokko

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat