OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onhan tätä maaliskuuta vielä hetki jäljellä, ja jottei menisi viimetippaan, on taas ajankohtaiskatsauksen aika.

  • Pääsiäsiloma. Vähänkö odotan! Enää kaksi yötä, ja suuntaamme F:n kanssa junalla kohti Hankasalmea. Pääsiäinen on yksi lempparijuhlistani. Lapsuuteni synttärijuhlamuistoihin liittyi aina vahvasti pääsiäiskoristelut ja –herkut. Ja onhan koko juhla sellainen kevään alkamisen merkki.
  • Kuten ajankohtauskatsauksen osassa 2/2015, edelleen liikuntaintoa odotellessa. Mikä sohvaperuna musta on tullut?!?
  • Olen saanut pidettyä kasvin hengissä KOLME viikkoa! Ehdottomat enkat. Hyvä minä!
  • Parvekkeensuunnitteluvimma. Kiitos vinkeistänne. Olen laittanut itselleni rajapyykiksi vapun, jolloin parveke tulee olla katseltavassa kunnossa. Päätin myös, että koko parvekkeen kustannukset täytyvät pysyä alle sadassa eurossa. Kasveineen, päivineen!
  • Kuinka montaa kertaa viikossa mä oikesti pyyhin pöydät ja lattiat murusista ja liiskaantuneista ruuista?
  • Suklaamousse. Ihanaa, että sinut on keksitty. Kilpailet ehdottomasti jälkkäreiden kärkikolmikossa Creme Bruleen ja Panna cottan kanssa.
  • Farkkuhaalari-innostus. Ostin itselleni JC:stä Crockerin mustat lappuhaalarit, ja Esko osti mulle vielä seuraavana päivänä siniset samanlaiset. Miten voikaan olla mukavat päällä! Voinko enää palata koskaan normipöksyihin?
  • Alan kuvitella itsestäni (luultavasti kasvin elossa pitämisen johdosta) muitakin superkykyjä. Harkitsen vieväni ompelukoneeni huoltoon, ja alkavani ommella erilaisia pieniä kodin juttuja. Tai jopa mekkoja. Silti olen melko varma, että tämä jää vain suunnitteluastelle.
  • F:n leikit. Miten iloinen olekaan, että hän leikkii yhä pidempiä aikoja, ja yhä innokkaammin huoneessaan. Ihan loistavaa se into ja reippaus (ja tietysti se, ettei koko ajan tarvitse itse olla mukana Lego- ja Barbie-touhuissa).

Tämmöistä täällä! Mites siellä?

-Karoliina-

*lenkkarit saatu PUMAlta

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat