OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helmikuun loppu, ja tämmöisiä asioita mielessä:

 • Voitaisiinko päättää niin, että Helsingistä loppuisi tuuli? Mittari on plussalla ja silti palelee koko ajan.
 • Miksi kukaan ei ole kertonut näistä mulle aikaisemmin. Aivan huikeaa, että aamulla laitettu lakka kestää huulissa syömiset ja juomiset!
 • Terveelliset elämäntavat. Ihan kadoksissa. Hiihtoloma rysäytti viimeistään liikuntainnon ja fiksut ruokailut. Takaisin ruotuun, joohan?
 • Hurjaa, miten nopeasti kevät tuntuu etenevän. Kalenterissa merkintöjä jo joka viikolla ennen kesälomaa. Tarkoittaako se sitä, että kesä on tulossa?
 • Olen todella nolo myöhäisteini, mutta nyt muhun iski lippisvimma. Ei voi mitään!
 • Miten ihanaa, kun F tuli takaisin kotiin eilen. Mahtavaa, että hän sai lomailla mummolassa (ja me saimme Eskon kanssa kahdenkeskistä aikaa), mutta on se vaan pidemmän päälle ankeaa, jos kotona ei ole menoa ja meininkiä.
 • Olen keksinyt maailman parhaan aamupuuron. Jes! Illalla oikein jo odottaa aamua, että pääsee herkuttelemaan.
 • Pitäisi mennä leffaan. Fifty Shades Of Gray vai Luokkakokous? Vai jotain muuta?
 • Joko lapselle voi laittaa hoitoon välikausipuvun? Niin ja kuinka monet kengät keväisin hoitoon kehtaa pakata (aamulla pakkasta, aamupäivällä loskaa ja illalla vettä)?
 • Nimikoiko joku oikeasti kaikki lapsensa vaatteet? Huono äiti täällä moi.
 • Voiko kukkakaalipitsa oikeasti olla hyvää?
 • Haluaisin blondi hiukset, vaikka äitini kommentti ”sittenhän sä vasta pöljännäköinen olet” ehkä vähän latistaa värjäysintoa ;D
 • Kevät tulee, samoin kevätaurinkomigreeni. Mistä aurinkolasit (edelliset istuttu lysyyn tai hukattu)?
 • Mitä lukisi seuraavaksi?
 • Miten emme vieläkään osaa ostaa viikon ruokatarpeita kerralla!?

-Karoliina-

*Eivyn lippis saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (26)

1/26 | 

1. Meen huomenna työkaverin kanssa kattomaan luokkakokous leffaa. Voin tulla sitten kertomaan mitä mä tykkäsin siitä.
2. Tarhaan goretexit ja kumpparit
3. Suurinta osaa vanhemmista pitää muistuttaa vaatteiden merkkaamisesta, joten et todellakaan ole ainoa ☺, hyvähän ne on merkata, varsinkin ulkovaatteet, kengät ja rukkaset.
4. Ei ehkä vielä kannata laittaa välikausihaalaria, maa on vielä kylmä. Vähentämällä välistä paksuja vaatteita pärjää kivasti.
5. Kestävät huulikiillot ja -punat rules.
6. Lapset on ihania ja ilman niitäkotona ois aivan liian iisii ☺
7. Hyvää tätä viikkoa

T: Tarhatäti Outi

Daniella
3/26 | 

Niin kauan kun leikitään lumessa, puen lapsille talvivaatteet. Kun leikit vaihtuu kuraleikkeihin, on välikausi :)

Mua jaksaa joka päivä ihmetyttää valoisa iltapäivä. Kevät, se on melkein täällä! Vaikka oon oppinut tykkään talvestakin, kyllä sitä aina elää kesää odottaen :)

Emmi
4/26 | 

Kukkakaalipitsa ei ole hyvää... Nimimerkillä vahingossa ajattelemattonana sellaisen ravintolasta tilannut

Lilli
5/26 | 

Käytiin viime viikonloppuna kattomassa elokuva "Kaiken teoria". Ihan huikeen hyvä!

6/26 | 

Ei välikausivaatteita vielä. Jos tuuli tuntuu itsestäsi kylmältä matkallasi kotoa pysäkille, se on sitä varmasti myös lapsille, jotka ulkoilevat päiväkodin pihalla monta tuntia päivässä. Juu, liikkuvat, liikkuvat! Mutta pysähtyvät välillä myös "kakkuilemaan". Vaatteita voi vähentää sieltä toppavaatteiden alta ensin. Jätetään ne fleeset ja villapuvut kotiin. Myös karvalakista voi luopua ja laittaa vähän ohuemman pipon.
Meillä mennään koko päivä yksillä kengillä. Sorel-bootsit kestävät jalassa kaiken sen, mitä talvikausi tuo tullessaan. Aivan mahtavat niin äidin, koululaisen kuin päiväkotilaisenkin jalassa. Säästyy paljolta miettimiseltä.

Ota tavaksi nimikoiduilla vaate samalla, kun leikkaat siitä hintalapun irti. Vuoden sisällä kaikki vaatteet on nimikoituja!

7/26 | 

Hola!

Kiitos huulipunavinkistä, ihan loistavaa. Täytyy katsoa löytyy Espanjasta ko. ketjua jostain. Vai luinko oikein, että Kicksistä löytyy?

En voi suositella 50 shadesia. Huh, ehkä huonoin elokuva. Korni. Jotenkin teinileffa, mutta ei kuitenkaan. Ihmisiä käveli pois kesken leffan ja nauroi ääneen seksikohtausksia. Ja loppukuvassa jengi räjähdi nauramaan vaikka varmaan tarkoitus oli toinen.

TätiO
9/26 | 

Kerrassaan inspiroiva postaus jälleen kerran! Ei malta olla kommentoimatta.

Jos oot lukenut 50 shades of grey-kirjat niin ainakin suosittelen elokuvaa. Ehkä vähänvoi tarina jäädä avoimeksi muuten mutta onhan se ihan katsottava..

Kun lumi sulaa ja maa ei oo enää jäässä, vaihtaisin välikausipukuun ja alle lämmintä. Nyt kun jättää toppiksen alta villahaalarin pois ja vaihtaa vaikka vähän kevyemmän pipon ja ohuemmat hanskat (huomioiden sen tuulen toki) niin saa jotain uutta!

Ei valitettavasti nimikoi. Lapsilla usein samanlaisia kenkiä. Se on ehkä pahin! Jos haluat että lapsesi puetaan omiin, nimikoi. Oletko kuullut tarramonsteritarroista? Ne kestää kiinni missä vaan(myös lapasissa sisäpuolella) ja lähtee helposti pois kun on jälleenmyynnin aika. Ihan paras keksintö!

Tehkää kauppalistaa sitä mukaa kun huomaatte et jotain puuttuu. Esim post it lappu kaapinoveen. Meillä on liitutaulutarraa johon me kirjoitetaan puutteet ja sit lisätään listaan..

Tässä osa 1..

Kolmistaan-Karoliina
11/26 | 

Joo! Todellakin! Miten olinkaan unohtanut, että se on tullut jo teattereihin. Onko itkettävä?

Kolmistaan-Karoliina
12/26 | 

Voih :( Meillä oli mimmi tänään jo AIVAN kurassa kun hain hänet hoidosta. Ruoho vihersi ja linnut lauloivat. Outoa näin helmikuussa!

Kolmistaan-Karoliina
15/26 | 

Meillä on nyt F:llä ollut käytössä Crocsin kengät, jotka ostin alunperin kaupunki-moonbootseiksi, mutta jotka ovatkin olleet juuri sopivat näille säille!

Kolmistaan-Karoliina
18/26 | 

On ollut juurikin Tarramonsterin tarrat käytössä, ja ne ovatkin olleet hyviä! Pitäisi todella ryhdistäytyä tässä :/

enppu
20/26 | 

Meilä päikys on ainenki huomattu et ku lapsi aloittaa hoidon,kaikki on nimetty hienosti. Mut mitä pidemmälle kautta mennää,sitä harvemmin nimiä enää löytyy. Mm. Niiden kadonneiden rukkasten etsimistäkin helpottaisi se nimi.
ja ei,ei vielä välikausipukua. Nii ku moni on sanonu jo ni välivaatetta pois toppiksen alta,ja kevyempää hattua/hanskaa. Onpa lapsen kivempi leikkiäki ku kurarukkasten alla ei oo ne superpaksut talvirukkaset. :)

Blondeilla on hauskempaa ;)
21/26 | 

No pöh, sopis kyllä vaaleat hiukset sulle Karkki :). Ja ois vieläpä koko perhe sitten samaa sävyä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, piristää kummasti ja vaikuttaa persoonaankin positiivisesti eikä välttämättä tyhmentävästi ollenkaan ;).

T. ex brunetti

23/26 | 

Mulle tuottaa kyllä kans tää ruokatarvikehomma harmaita hiuksia. Ei vaan pysty. Kaks-kolme päivää onnistuu kyllä, neljäntenä viimeistään puuttuu jokin ratkaiseva.

NOPPA
25/26 | 

Hello!

Kerrothan vielä, mikä on tämmöinen ihmelakka huulissa? Merkki?

Viikon ostokset, ei juu ikinä kerralla onnistu--viisi henkeä takaa sen-- ja vain yksi autolla kaupassa käyvä...
Kiinnostaisi kokeilla sitä "ovelle kauppakassi"-palvelua. Kokemuksia??

Vikingin välikausisaappaat (on lämmin vuori) toimivat, ei kastu ikinä sisältä märiksi!

Mitähän vielä. No sen harmaasävyleffan pääosassa on Don Johnsonin (Miami Vice-tähti) tytär. En tiedä tyttären näyttelijän lahjoista, mutta hänen vanhempansa eivät aivan Oscar-tasolle yllä kumminkaan...

Se Luokkakokous vois olla hupaisa leffa.

Muikeaa Maaliskuuta!

Jenni
26/26 | 

Tota mäki jaksan ihmetellä miten saa viikon ruoat ostettua yhdellä kerralla.. Aina jotain puuttuu tai jokin unohtuu. Ärsyttävää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat