OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No nyt on jo kuin varkain tullut marraskuu, mutta koska lokakuun ajankohtaiskatsaus on jäänyt tekemättä, täytynee se tehdä näin jälkikäteen.

Lokakuussa mietitytti seuraavat asiat:
• Miten niin surkean kesän jälkeen pystyikin tulemaan näin upea syksy? Ihanat värit ja ihana lämmin syksy. Kurahousuja taidettu tarvita kerran koko syksyn aikana.
• Voiko nainen koskaan olla tyytyväinen hiuksiinsa? Oli kokopitkä ja otsis ja LOB ja nyt himo joko mustaan tai sitten ihan vaaleaan lettiin.
• Räjähtääkö muiden ihmisten kodit yhtä karmeaan kuntoon kuin meillä? Tehtiin viikko sitten sunnuntaina 12 tuntia kestävä viikkosiivous. Ja hei, 55 neliön kämppään!
• Kannattaisiko hommata siivooja? Onko ökyä vai ihan jees?
• Kuka virkkaisi mulle Virkkuri 3:ssa olevan "Do epic shit -seinävaatteen"? Ihan huikea!
• Onko Suomessa muita aikuisia ihmisiä, jotka eivät pidä myöskään sukkia vielä tässä vaiheessa vuotta?
• Miten musiikki voikaan vaikuttaa niin paljon mielialaan?
• Voiko jo laittaa jouluvalot? Entä koristeita?
• Miksi koko ajan surffailen Oikotiellä, vaikka meidän kämppä on minusta ihana.
• Miksi mietityttää niin moni juttu?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (15)

Daniella
1/15 | 

Kyllä! Meidän koti räjähtää vähän väliä! Selasin sen KonMarin läpi ja vaikka siinä on mun mielestä osin menty vähän överiksi, on siinä paljon hyvää. Mutta kuka perheellinen työssäkäyvä/opiskeleva voi kertarysäyksellä siivota yhtään mitään? En siis ainakaan minä, jonka työaika ei ole millään lailla sidottu mihinkään, eikä näin ollen siis pääty koskaan. No joka tapauksessa, vakaa aikomus ottaa monta juttua sieltä käyttöön, pitäisi vaan jostain repiä hyvä ajankohta. Ja tietysti suunnitella hyvin etukäteen.

Mun mielestä siivoojan käyttö ei ole mitenkään ökyä. Jos on esimerkiksi taloudellisesti mahdollista, antaa palaa vaan! Fiksuahan se on vapauttaa itselleen hetki aikaa jollekin muulle ja monessa tapauksessa myös tehdä loppu siivouksesta tappelemiselle. Mieti, kuinka ihanaa olisi tulla töistä kotiin kiiltävään kotiin :) Siivooja pari kertaa kuussa on siis ainakin tämän mimmin haave, kunhan tuo talouspuoli järjestyisi :)

Arja
2/15 | 

Olemme mökillä ja me virittelimme jo eilen vähän jouluvaloja ulos. Ulkorappujen yläpuolella roikkuu jääpuikot. Rannassa yhden ison puun runko on kääritty led nauhalla. Upea näky tässä ilman synkkyydessä. Lisäähän niitä laitetaan ehkä jo loppuviikolla.

Meillä on käynyt siivooja ( 2-hengen talous) 15v keskeytyksettä, 2-4 viikon välein. Minulla on selkä kipeä kroonisesti ja tästä palvelusta en luovu. Meillä on isohko omakotitalo joten ja on selviö että asia jatkuu. Te työssäkäyvät äidit, tämä olisi "ihana lahja" myös teille ja lapsiperheissä myös. Sehän on kotilalousvähennys kelpoista.

neito
3/15 | 

Mun roope ankalle sukua oleva eno (= pihi eno) on ilmeisesti vanhuuttaan seonnut ja hänen luonaan käy jo monetta vuotta siivooja. Tyyppi siis asuu yksin kolmiossa ja on opettaja, joten anti palaa vaan, jos kukkaro vaan sen sallii. Nykyään kun nämä ajat ovat mitä ovat, niin mikäli pystyy työllistämään suomalaisia työntekijöitä, niin se on aina plussaa.

A.S.
4/15 | 

Tää syksy on ollu kyllä aivan huippu! Lämmin ja kaunis. Jouluvaloja saa laittaa, menevät kausivaloina pitkälle helmikuuhun saakka. Meilläkin selaillaan melko tiuhaan Etuovea, vasta muutama kuukausi sitten vaihdettiin uuteen omaan. Harrastus se on sekin. Kuvat on monesti noilla sivuilla jo niin priimaa, että voi ottaa sen myös sisustusideoiden etsinnän kannalta. Go girl ton siivooja-asian suhteen, monet käyttää eikä oo mitenkään öky tai överi. Ite mietin ikkunanpesijän palveluita ens keväälle, mikäli budjetti antaa myöten. Hienoa päivän jatkoa ja notkeita sormia kirjan kirjoittajalle :)

E
5/15 | 

Hei kiitos, en ole tienny tommosesta virkkuri -kirjasta aiemmin ja nyt googletuksen perusteella varma joululahja äidilleni. Jospa vaikka oma äitisi virkkaisi sulle! ?

6/15 | 

Meillä käy siivooja kerran kahdessa viikossa. En kyllä näe ökynä, vaan ihan tavallisena palveluna. Toisilla käy lastenvahti, toiset vaihdattavat talvirenkaat liikkeessä jne. siivous on mielestäni palvelu siinä missä muutkin. Kuin ravintolassa kävisi.
Ja ihan ilman työtä ei jää, vaikka siivooja kävisikin, sillä kolme ladta saa kyllä tarvittaessa kämpän sekaisin vaikka tunnkssa.
Ja tuo suomalainen työ: kannatan. Mieluummin laitan rahani hyvään palveluun kuin tavaraan, joka tukkii vain lopulta kaikki nurkat.

Kristiina
7/15 | 

Minä pidän sukkia vasta kun on ihan pakko. Vielä ei ole ollut niin kylmä.
Joskus kaupungilla kävellessäni havahdun siihen, että itsellä on sukattomat jalat pikkukengissä ja takkina joku villatakki ja vastaan tulee ihmisiä kevyttoppatakissa ja saappaissa. Silloin aina havahdun, että jompi kumpi meistä taitaa elellä toisessa todellisuudessa...

14/15 | 

Mä olen siinä mielessä outo, että muussa vartalossa mulla pitää olla hirveästi vaatetta. En esim tiedä kovin montaa muuta minunikäistäni ihmistä, joka käyttää jo marraskuussa villa-aluspaitoja ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat