Kaupallinen yhteistyö: Reima

Mä olen tasan niitä äitejä, jotka eivät osaa varautua pääsääntöisesti koskaan vaihtuviin vuodenaikoihin tai sääolosuhteisiin. Juuri niitä, jotka tuuppivat lapsen ekana syksyn sadepäivänä kaksi kokoa liian pienissä kumisaappaissa päivän viettoon tai jotka tajuavat pakkaspäivää edeltävänä iltana, että varastosta ei todellakaan löydy yksiäkään säähän sopivia ja päälle mahtuvia tamineita.

Mun asenne on moneen juttuun ”hoidetaan sitten, kun on ajankohtaista (tai vähän sen jälkeen)”, mutta näissä lastenvaate ja -tarvikehankinnoissa tuo mentaliteetti on kostautunut useaan kertaan. Ensinnäkin on säälittänyt lähettää lapsi epäsopivissa kamppeissa päiväkotiin tai kouluun, mutta samalla on tullut tehtyä – ihan liian monta kertaa – hutiostoksia. Nopeasti kun harvoin saa mitään kovin harkittua ja hyvää.

Onneksi blogi on vähän auttanut meitä tässä arjenhallinnassa ikään kuin väkisin. Kun esimerkiksi tätä postausta varten suunniteltu asu on pitänyt valita jo viime keväänä (!), on raasuparka lapsenikin pysynyt viime vuodet useimmiten vaatetettuna myös niinä kauden ensimmäisinä kylminä/sateisina/loskaisina päivinä. Blogille kiitos! 

Nyt mulla on ilo tarjota samanlaista ennakkolähtöä välikauteen myös teille, jos siellä ruudun toisella puolella on myös muita viimetipan vanhempia. Ensi torstaina, 15.8.2019 klo 18-20, järjestetään nimittäin Ratinan Reima-liikkeessä tapahtuma, jossa on oivallinen tilaisuus tehdä välikausivaatehankinnat tänä vuonna hyvissä ajoin. Mä itse kertoilen tilaisuudessa vähän mun suhteesta Reiman ulkovaatteisiin ja -kenkiin, ja tottakai mukana on myös lukuisia reimalaisia, eli asiantuntijoita vastailemassa kysymyksiin ja ohjaamassa tuotteiden valinnassa. Lapset on tilaisuuteen tervetulleita, tietysti! Reima tarjoaa myös pientä purtavaa, jonkin kivan kotiin viemisen ja ennen kaikkea aika tuntuvan alen: Kun ostat 50eurolla, saat 10e alennusta, kun 100eurolla, 20 euroa alennusta ja niin edespäin. Toisin sanoen tässä rahanarvoinen syy olla olematta tänä vuonna mattimyöhäinen.

Lopuksi vielä noihin F:n päällä oleviin vaatteisiin. Kuten te todellakin tiedätte (jos olette blogia aikaisemmin lukeneet), että meidän vaatekaapista ei ole löytynyt vuosiin enää muita välikausiulkohousuja kuin kapeita Idole- ja Idea-pöksyjä. Nämä housut on lanseerattu ensikerran syksyn 2014 mallistosta, ja pian niistä tuli Reiman myydyin yksittäinen tuote. Idolen ja Idean ero on siinä, että Idole housuissa on sileä vuori, kun taas Ideoissa fleece-vuori. Idoleita myydään yleensä kevään välikausihousuina, kun taas fleece-Ideoita puolestaan syksyisin. Järkeenkäypää, eikö vaan?

F:llä ei ole vuosiin ollut enää sadevaatteita, vaan ollaan pärjätty vesipilariulkotamineilla, mutta tänä vuonna hän valitsi erikseen sadetakin ja kuivemmille keleille tummansinisen, pitkän mallisen kevytuntuvatakin. Koululaisen tarpeissa sadetakkihan ei ole aina välttämätön, mutta koska F ei tykkää kulkea laisinkaan sateenvarjon kanssa, olen iloinen, että hän valitsi tällä kertaa näin. Mä olen myös positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon sadevaatteita Reimalta löytyy. Vaikka vesipilarit ja tekniset ulkovaatteet ovat enemmän kuin paikallaan, moni päiväkoti esimerkiksi vielä edellyttää, että lapsilla on edelleen erilliset kurahousut ja sadetakit. Hyvin ymmärrettävää yleisen eteissiisteyden vuoksi! Reiman sadevaatteet on muuten PVC-vapaita, eikä ne kovetu edes pakkasella.F:n takki on nimeltään Vatten, ja sitä löytyy useassa värissä ja kuviossa. 

Filpa-untuvatakki puolestaan on tuollainen vähän pidempimallinen yksilö, jota voi pitää niin mekon kanssa kun ihan koulu-ulkoiluillakin. Testattiin, että takki menee hyvin sadetakin alle, joka on tietysti hyvä kylmemmillä sadesäillä. Pipon ja kumisaappaiden tiedot voi kurkistaa täältä ja täältä.

Mutta näillä välikausipuheilla lapsosen KESÄLOMAN VIIMEISEEN ILTAAN!

Tulkaahan moikkaaman mua ensi viikolla ja tekemään löytöjä!

  • Ratinan Reima-liike, 3krs. 
  • torstaina 15.8.2019, klo 18-20
  • purtavaa, pieni kotiinvieminen ja ostoalennus (50e ostoksesta -10e, 100e ostoksesta -20e jne) 

-Karoliina- 

 

 

 

Kommentit (1)

Äiti vaan
2/1 | 

Millä saa lapsen pitämään kumisaappaita? Meillä 10v poika eikä kouluaikana ole kertaakaan suostunut kumisaappaita jalkaan laittamaan. Kuulemma kenelläkään kaverillakaan ei ole. Olisi kyllä hyvä kun ei goretex kengät vettä pidä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat