OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitä alkaa jo pelkäämään. Taas. Vaikka haluaisi työntää koko ajatuksen vielä mielestä. Ehkä kuukaudeksi tai ainakin vielä muutamaksi viikoksi.

Sitä alkaa jo haikeilemaan siitäkin huolimatta, että aurinko teki tänään taas kymmenen pisamaa lisää, viikonloppu toi monta mansikanmakuista muistoa ja kynsien alla on hippunen Ruissalon hiekkaa.

En tiedä, johtuuko se siitä, että kalenterinsivua on pitänyt kääntää jo ainakin kolmesti eteenpäin. Sinne ne on rustattu : Tehtäviä asioita, juhlittavia juhlia, täytettäviä velvollisuuksia. Siellä ne odottaa jo edessä, vaikka jalat ovatkin vielä vahvasti heinäkuisessa nurmikossa.

Kesä tuntuu vielä ihossa, tuoksuu astellessa aamulla sporaan tai mökkilaiturille. Ja silti illassa on jo kuiskaus syksystä.

-Karoliina-

Kommentit (10)

elle
11/10 | 

Niin ihanasti kirjoitettu-olet todella taitava kirjoittamaan. Itse nautin todella kesästä, meressä uimisesta, mökkisaunasta, lämpimistä kesäilloista, ja rennoista kesäpäivistä jotka vain tuntuvat jatkuvan..silti nyt jo iltaisin huomaa että valoisaa ei ole niin pitkään kun juhannuksen aikaan. Alkukesän kirkkaus on jo jäänyt taakse, onneksi kuitenkin mennään vielä heinäkuussa. Nautitaan kesäpäivistä, ne menevät aina niin nopeasti!

Laurap
13/10 | 

Hahaa mä odottelen vielä et millon se kesä alkaa. Ruissi kyllä tuntu jo kesältä ja sai ekan kerran laittaa ne shortsitkin jalkaan. Älä vielä syksystä kirjoita! :D

Katja
15/10 | 

Suomen kesä on kyllä pelottavan lyhyt.... Mutta ei auta kuin nauttia. ?? Ehkä se orastava haikeus on myös osittain ikään sidottua; aikuisella kun on tapana suunnitella ja miettiä tulevaa...(mikä tietysti on välttämätöntäkin).

pöllö
17/10 | 

Moikka! Voitin Ivana Helsinki arvonnassa, mutta en ole saanut sähköpostia? --pöllö-

19/10 | 

Tuli niin haikea olo tästä, että syttyi itsellä pakottava tarve kirjoittaa ajankulusta. Aina vaan aiemmin ja aiemmin tuntuu se kesä loppuvan eikä tule muistettua nauttia tästä hetkestä ja siitä että kaikki on hyvin. Että me ihmiset ollaan outoja. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat