Voih!
Aamulla paleli. Päivän kuluessa paleli enemmän. Jopa MINÄ jouduin laittamaan sukat kesken työpäivän jalkaan, vaikken lähes koskaan pidä sukkia. Ainakaan sisällä. Ja ulkonakin yleensä - jos kumisaapaskäyttöä ei lasketa - siinä miinus kympin korvilla vasta.

Talven kolkutellessa pukeutumusprioriteettini kärjessä komeilee lämpö. Ja niinpä vaan kaapista kaivellaan ne hyvin palvelleet lämmönlähteet.

Karvavuoriset nahkarukkaset, check (Tiger). Megaparka, check (Makia). Villapipoja parikin erilaista, check (Villawool). Lämpökengät, check (Crocs). Villapöksyt,che...Ei kun siis työn alla.

Olen haaveillut villapököistä jo monta talvea. Jotenkin en ole saanut vain hommattu sellaisia. Käytän varsinkin talvella paljon hameita ja mekkoja, joten mikä olisikaan kätevämpä, kuin sujauttaa villikset sukkisten päälle ulos lähtiessä. Niin ja kaipa pöksyjä voisi pitää ihan leggareinakin paidan kanssa (nyt meidän äiti kyllä nauraa).

Juuri pahimpaan villahousuhimoon se sitten aamulla töissä iski: Iris-kamuni nimittäin tepasteli työhuoneeseen  Uhanan ihanat villahousut jalassaan. Voih! Iiks! Kade! Himo pöksyihin kasvoi entisestään.

Nyt kysymys kuuluukiin, onko edessä säästä vai satsaa -viikot? H&M:ltä "villa"pöksyt, eli tekokuituneulepökät saisi alta kolmen kympin, Uhanan aidot villahousut kustantaisivat 150e. Tosin kotimaista käsityötä olisi ihana tukea, ja villa on villa, suomalainen suomalainen. Pohdintaa,pohdintaa...

Kumman puoleen te kallistuisitte? Hintaero kun on sen huimat 130e. Onko muilla kokemusta Uhanista tai Henkkamaukoista?

20131127-195401.jpg
20131127-195401.jpg

H&M: Neulelegginsit. Viskoosia, angoraa, puuvilla, polyamidia. 24.95e   Uhana Design: Neulelegginsit. 100% merinovillaa. 149e

Kivaa keskiviikkoa! Miten nämä viikot menevät tätä tahtia..

-Karkki-

Kuva: H&M ja Uhana Design/ Jonna Hietala

 

Kommentit (16)

Perttiina Perusopiskelija
17/16 | 

Jos minulla olisi joskus edes mahdollisuus HARKITA ostavani vaatekappaleen, MINKÄ VAIN VAATEKAPPALEEN, 150e, olisin jossain taivaissa. Utopiassa.

Karkki
18/16 | 

No joo! Kyllä tämä näin työssäkäyvänäkin vaatisi säästötoimenpiteitä. Jos muistan oikein, ekoina opiskeluvuosinani, ku en käynyt samalla töissä, vuokran jälkeen koko kuun muihin laskuihin, sekä ruoka-, hankinta- ja tapahtumakuluihin oli se 150e.

Ajattelen kuitenkin myös niin, että jos tiedän jonkin tuotteen/vaatteen kestävän vuosia, maksaa se itsensä usein takaisin: ei tule ostettua montaa "ihan kivaa", joka sekään ei ole pitkällä aikavälillä halpaa.

AnneH.
19/16 | 

Jos lämpöä haluat, niin ei noita HM:n sekoitemateriaalin pökiä kannata ajatella. Ne menee huonoksi kyukauden käytön jälkeen.

Karkki
20/16 | 

AnneH: Olet varmastikin oikeassa! Joskus tosin jotkin Henkkamaukatkin ovat yllättäneet positiivisesti. Harmi vaan, ettei halpiksen laadusta KOSKAAN tiedän etukäteen (tosin sama on minun mielestäni usein joillain "laatu"merkeilläkin nykyisin....

maria
22/16 | 

Noissa henkkamaukan pöksyissä ei ole pätkääkään villaa. En ostaisi. Itselläni haaveena alpakkavillahousut... pitää säästää. Paitsi jos nyt sitten neuloisi, kuten Jenni ehdotti. Olisi sitten parin vuoden päästä kivat housut.

Päärynä
23/16 | 

Minä olen toivonut joulupukilta kotimaisen Kainon 100% merinovillalegginsit, jotka on valmistettu Suomessa. Maksavat 86 euroa. Ainakin Helsingissä niitä myy Paloni.

Karoliina Sallinen
25/16 | 

Ihana ja naiselliset. Tosin puikot ei pysy käsissä. Yhtään :D Todisteena se, kun yläkoulussa piti kutoa villasukat. Tuli pipo!

Karoliina Sallinen
26/16 | 

Nuo ovatkin jo edullisemmat! Kiitos vinkistä, Päärynä!

Veema
29/16 | 

Mulla on noi Uhanan leggarit ja täytyy sanoa, että ne on aivan ihanat! Lämpimät, uskomattoman imartelevat vartalolle (joka ei ole mikään missin vartalo) ja myös hirmuisen uhanat iholla. Lisäksi tosissaan laatu on omaa luokkaansa. Tietysti kirpaisi hieman, mutta ajattelin juurikin niin, että ne tulee oleen pitkäikäiset. Säästin siis hieman ja lisäksi olen muuten ostolakossa :)

Karoliina Sallinen
30/16 | 

Kiitos tästä tiedosta. Villapöksykuume kasvaa :)

Lintunen
31/16 | 

Lindexistä saa mustia ja harmaita merinovillaleggingsejä 30€ hintaan, ei vedä ulkonäöllisesti vertoja Uhanan leggareille, mutta ovat lämpimät ja 120€ halvemmat. ;)

Karoliina Sallinen
32/16 | 

Arvaas mitä? Tilasin ne perjantaina :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat