karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3042.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3042.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3045.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3045.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3060.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3060.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3070.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3070.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3079.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3079.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3085.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3085.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3100.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3100.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3106.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3106.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3131.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3131.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3141.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3141.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3125.JPG
karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3125.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Reima

Tiedättekö sen tunteen, kun lapsi haluaa ulos, mutta itseä ei yhtään huvittaisi? Katsot lämpömittaria, tuulen suuntaa tai sadetta kiroten sisäisesti sitä, että kohta saa taas palella.

Jos miettii kuitenkin omaa lapsuuttaan tai oman lapsensa touhuja ulkona, huomaa, ettei lapsena ollut tai ole koskaan liian huono sää lähteä ulos leikkimään. Ja tiedättekö miksi? Siksi, että lapset osataan pukea sään mukaan, mutta me aikuiset yritämme selvitä aivan liian kevyin varustein.

Olen monena vuonna pohtinut, olisiko ulkoilu hauskempaa, jos saisi vetää samanlaiset vaatteet niskaan kuin F:llä on. Niinpä päätin testata asiaa.

Olen Reiman Ambassador-vuoden ajan saanut nähdä, kuinka tytär on vedellyt ulkona säässä kuin säässä. Ja koska huomasin, että Reimalla ulkovaatteet ylettyvät 164 senttiin asti, kengissä 38:saan, päätin ehdottaa, mitä jos itsekin kokeilisin, miltä reimailu tuntuu.

Ja se tuntui : Todella vapauttavalle! Minulla on ollut testissä nyt parisen kuukautta (kyllä, olen vilukissa, jo kaivaa toppatakin jo syyskuussa) Naapuri-toppatakki, softshell-ulkoleggarit, Taival-villa-aluskerrasto, villapipo, rukkaset ja vedenpitävät Weather-kengät, enkä kyllä tajua, miksi olen viitsinyt palella viimeiset kuusi talvea ulkona epäasianmukaisin varustein. Niin paljon hauskempaa astella pihalle, kun tietää, ettei ulkoilu ole enää vain tuskaa ja kamppailua sen kanssa, kuinka kauan jaksaa hytistä kylmässä.

Joten arvon pienikokoiset aikuiset. Ja teinit! Kyllä voi ihminen olla ihan tyylikäs, ja silti pysyä lämpimänä. Nyt se on todistettu.

-Karoliina-                                      

Kuvat: Janita Autio

Kommentit (20)

HeP
21/20 | 

Niin totta tää postaus! Pukeutumisella on iso merkitys, miten pihalla viihtyy. Voinko tiedustella kuinka pitkä olet? Itse ostan kans silloin tällöin vaatteita lastenosastolta ja erityisesti tästä postauksesta alkoi tuo takki kiinnostamaan. Ihanaa syksyn jatkoa!

Karoliina Sallinen
22/20 | 

Mä olen 165-senttinen ja takki on ehdottamasti reiluin näistä vaatteista. Jopa mietin, että se olisi voinut olla kokoa pienempikin. Suosittelee. Ihanan lämmin :)

Maria S.
23/20 | 

Esikoinen täyttää pian neljä kuukautta, ja viime viikolla luovutin ja kävin ostamassa ulkoilupuvun vaunulenkkejä varten. Nyt on jotenkin niin aikuinen ja äiti olo, vaikka taisin raskaana ollessani manata, että minustahan ei sitten tule tuulipukuäitiä. Mutta eikös äitiyttä parhaimmillaan ole juurikin se, että oppii virheistään? :)

Karoliina Sallinen
25/20 | 

Niin olikin :) Mun aikuishetki oli viime talvena, kun lämpö meni tyylin edelle ja menin keskustaan kunnon toppahousuilla :D

Vierailija
26/20 | 

Apua. Olin "ulkoilmaihminen" jo ennen lapsia eli en todellakaan muista, että kaikilla ihmisillä ei ole ulkoiluun sopivia vermeitä. Itseltä löytyy kaikkea sateeseen, talvijuoksuun, -30 pakkasasteeseen, patikoitiin jne. Kuori- ja toppavaatteita ja välikerroksia monenlaista laatua. Näitä yhdistelemällä löytyy asu jokaiseen säähän. Eli mulle tuulipuku ei ole mikään tätiasuste, kun olen sellaisen omistanut aina :D Ulkoilu on niin mielettömän mahtavaa ja tuo upean fiiliksen, että haluan omien lapsieni myös löytävän sen ilon. Onko parempaa ja helpommin toteutettavaa stressin poistajaa kuin pikku pyörähdys ulkona.

Karoliina Sallinen
27/20 | 

Mä olen kyllä niin anti-ulkoilmatyyppi TALVISIN, mutta kaikkeen oppii ja varusteilla todella on väliä :) 

Vierailija
28/20 | 

Mä ostin myös vasta itselleni Reiman Wetterit kokoa 38 jo voi tavaton miten lämpöiset kengät ja me kun käytettiin niitä lapsella vielä toukokuussakin :'D haaveilisin myös Reiman takista missä olisi ominaisuudet kohdallaan, ulkona tosiaan viihtyisi paremmin ja pidempään kun pukisi riittävästi. Oon viimeiset kolme vuotta koittanut tehdä töitä sen eteen että tarkenisin säässä kuin säässä. Nyt alkaa olla tilanne jo melko hyvä, talvesta ehkä selvitään :) Ja sisälle se lapsikin haluaa kun vilu tulee.

Karoliina Sallinen
29/20 | 

Mä teen monta kertaa nykyisin niin, että heti kun tulen töistä, käyn kodin kautta ennen kauppaa/päiväkotia, ja isken tämän takin päälle. Kaikki paikat, joissa voi olla rennommalla takilla hyödynnän. Tosin uskon, että tämä tulee myös talvitalvella ihan työtakkikäyttöönkin!

Vierailija
30/20 | 

Olipas kiva postaus! Ihanaa, että muutkin pukeutuvat sään mukaisesti leikkikentän reunalle. Itse yritän pukeutua keliin sopivalla tavalla, mutta olo on joskus kuin juntilla katsellessa muiden äitien vaatetusta ;) Ehkäpä nyt olisi aika käytännölliselle muodille! Hauskaa, että löysit vaatteet lastenosastolta, olen itsekin kyseisen osaston asiakas 162 cm pitkänä. Yleensä löydän sieltä esim. sukkiksia tai paitoja, mutta ulkoiluvaatteita en olekaan älynnyt katsoa kurahousuja ja kurarukkasia lukuun ottamatta (kyllä, käytän edelleen kurahousuja ja rukkasia ;)

Pire
35/20 | 

Ja p.s lasten vaatteita saa monesti vähän edullesimmin :) itse kattelin viime keväänä reiman alesta takkeja,mutta vanha toppatakki palvelee edelleen ihan hyvin. Silmäilenpä tarjontaa uudelleen ens kevään alesssa :P

Karoliina Sallinen
36/20 | 

Niin saa!! Monesti ostan merkkiverkkarit ja tennarit lastenosastolta juuri siksi. 

Jusku
37/20 | 

Vitsit, olin jo heti ekan kuvan nähdessäni, että mistä tuo takki on, aivan ihana! :) Leikkikentällä seisominen ei ole vielä ajankohtaista, mutta talvitakin osto muuhun ulkoiluun kyllä! Osaisitko arvioida menisikö tuo takki vähän "rintavammalle" henkilölle? Kokeilemalla se tietysti selviää, mutta mietin onko takki miten tiukka. :)

Karoliina Sallinen
38/20 | 

Mittasin ihan. Mulle jäi 20 senttiä eteen aivan tyhjää takin ollessa kiinni.

Eli mahtuu. Takki on noista kaikista mun Reimoista reiluin. 

Jusku
39/20 | 

Hei kiitos tosi paljon vastauksesta, pitää lähteä katsomaan löytyisikö tuota takkia jostain! :)

P.S Luin edellisen kommenttini toiseen kertaan ja tuli hirveä apua-fiilis, että toivottavasti et luullut, että "haukuin" sua pienirintaiseksi :/ En siis tarkoittanut todellakaan sellaista vaan yritin sanoa, että olen isokokoisempi kuin sinä. Jotenkin mun ilmaisu kuulosti vähän kököltä, pahoittelut!

Karoliina Sallinen
40/20 | 

Voi sua! En todellakaan loukkaantunut. Olen pieni, se ei haittaa tai loukkaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat