PB050006.JPG
PB050006.JPG

PB050015.JPG
PB050015.JPG

PB050004.JPG
PB050004.JPG

Aika usein on kiire. Aika laukkaa eteenpäin, kellon viisarit juoksevat huimaa tahtia ja siinä sitten yrittää vain räpiköidä ajassa. Ei se ole vain lattea sanonta, että aika kiitää. Ei se ainoastaan kiidä. Se suihkii salakavalalla valonnopeudella ja sen tahdissa tuntuu joskus olevan mahdotonta pysyä.

Joskus olisi ihanaa pysäyttää aika. Unohtaa minuuttiviisari, hylätä päivärytmi ja vain lipua ajattomassa ajassa. Tarttua hetkeen, elää siinä ja unohtaa, että edessä on aika jos toinenkin.Tai siis toivottavasti on.

Toisaalta. Ilman tietoa siitä, että aika kulkee eteenpäin, olisi joskus mahdoton olla.  Koska mikä onni onkaan, että ajat vaihtuvat. Aika tuo kokemusta, unohdusta ja joskus jopa viisautta. Viisautta nähdä, mikä aika olikaan hyväksi ja mistä ajasta pitää päästää poisTietoa siitä, että on aikoja ja sitten aikoja. Miten armollista, aika.

Ja jos ajankulun haluaa nähdä. Ihan konkreettisesti kokea. Katso lasta. Kuuntele samalla rannekellon tikittävää ääntä, omia kasvon uurteitaan - itkusta tulleita ja naurussa muokkaantuneita - ja huomaa, että ajan kulun ja elämän tärkein tehtävä on löytää se hetki ajasta, josta ei koskaan halua päästää irti. 

-Karoliina-

// Daniel Wellington tarjoaa jokaiselle, joka tilaa Dapper-rannekellon ennen isänpäivää, nahkaisen vaihtorannekkeen kaupan päälle.

Koodilla KAROLIINA saa koko ostoksesta lisäksi -15%** // 

 

*Kuvan kellot ja korut saatu. Ei sisällä affilinkkejä. 

** voimassa 16.1.2017 asti 

Kommentit (2)

Karoliina Sallinen
4/2 | 

Kiitos :) Moka korjattu! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat