// Kaupallinen yhteistyö: Aarrekid // 

kolmistaan13_nooranäppilä (2).JPG
kolmistaan13_nooranäppilä (2).JPG

kolmistaan12_nooranäppilä.JPG
kolmistaan12_nooranäppilä.JPG

kolmistaan13_nooranäppilä (1).JPG
kolmistaan13_nooranäppilä (1).JPG

kolmistaan13_nooranäppilä.JPG
kolmistaan13_nooranäppilä.JPG

kolmistaan14_nooranäppilä.JPG
kolmistaan14_nooranäppilä.JPG

kolmistaan2_nooranäppilä.JPG
kolmistaan2_nooranäppilä.JPG

kolmistaan5_nooranäppilä.JPG
kolmistaan5_nooranäppilä.JPG

kolmistaan7_nooranäppilä (1).JPG
kolmistaan7_nooranäppilä (1).JPG

kolmistaan7_nooranäppilä.JPG
kolmistaan7_nooranäppilä.JPG

kolmistaan8_nooranäppilä (2).JPG
kolmistaan8_nooranäppilä (2).JPG

kolmistaan8_nooranäppilä.JPG
kolmistaan8_nooranäppilä.JPG

kolmistaan10_nooranäppilä.JPG
kolmistaan10_nooranäppilä.JPG

kolmistaan11_nooranäppilä.JPG
kolmistaan11_nooranäppilä.JPG

Oi jukra. Siitä lähtien, kun olen päässyt tutustumaan Aarrekidiin ja sen tuotantoon tarkemmin, on uusien mallistojen odotus tuntunut paljon jännemmälle kuin ennen. Kun tietää (edes vähän paremmin) mitä minkäkin malliston esiin laittaminen ja valmistus vaatii, osaa arvostaa vaatteita vieläkin enemmän.

Tänään julkaistiin Aarrekidin Futuris-mallisto, joka vie matkalle tämän maailman ulkopuolelle. Mallistossa on ripaus sci-fi -efektiä ja utuista mielikuvitusmaisemia. Futuris on suunniteltu kevyisiin, hitaisiin ja jopa hidastettuihin hetkiin. Samalla se on suunniteltu tuomaan keveyttä ja herkkyyttä tähän raskaaseen ja pimeään vuodenaikaan. Ei siis ole sattumaa, että hempeän vaaleanvioletti mallisto julkaistaan juuri marraskuussa.

Mallisto keskittyy tällä kertaa erityisesti AARREwoman tuotteisiin, mutta siinä on myös tuotteita lapsille. Tuotteet ovat – vuodenaikaan sopien – juhlavia, mutta kuitenkin muokattavissa ja asustettavissa arkeen. Tuotteiden on haluttukin olevan mahdollisimman monikäyttöisiä! Malliston sydän on röyhelöissä ja naisellisissa leikkauksissa.

Malliston kuosien takana on jälleen PatternLab18, joka on AALTO yliopiston kuosisuunnitteluopiskelijoiden ryhmä. Mallistoon kuuluu kaksi kuosia: Stardust ja Moonlights. Stardust-kuosi on painettu single jerseylle. Moonlights-kuosi taas on painettu vahvemmalle laadulle, Interlockille, josta esimerkiksi kevään suositut mustat culottesitkin on valmistettu. Aarrekid pyrkii tuomaan jokaisessa julkaisussa ja mallistossa uusia laatuja perinteisten trikoon ja joustocollarin rinnalle.

AARREkid ei halua olla mukana Black Fridayssa superalennuksilla. AARREkidin filosofiaan kuuluu se, että tuotteet ovat jo valmiiksi kohtuullisesti hinnoiteltuja. Aarrekidistä kerrotaankin: ”Haluamme kuluttajien antavan aikaa ja ajatusta ostopäätöksilleen ja hankkivan mieluiten vähemmän, mutta laadukasta ja eettisesti lähellä valmistettua. Siksi olemmekin tämän vuoden Black Fridayna halunneet alennuksien sijaan tuoda lisää laadukkaita, eettisiä ja kestäviä tuotteita. Eettinen ja oman tehtaan tuotanto Portugalissa on meille ensiarvoisen tärkeää. Haluamme, että myös vaatteiden tekijät saatavat ansaitsemansa korvauksen työstään.”

Kuvissa omat suosikkini mallistosta: Milano Box Shirt, High Waist Pants, Frill Sleeved Shirt ja Maddie Dress. Katsokaa noita röyhelöitä <3

Ihanaa perjantaita! Mustaa tai tavallista!

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (13)

Dislike
16/13 | 

En tykkää yhtään minäkään :-( . Oli pakko jakaa mielipiteeni, kun meni niin kauas omista mieltymyksistä tuo tyyli. Käyttäisikö joku näitä oikeasti?

Vierailija
17/13 | 

Minä kyllä käyttäisin mielelläni. Ei tulis joka kadunkulmassa samannäköistä vastaan.

Karoliina Pentikäinen
18/13 | 

Käyttäisin ja olen käyttänytkin. Tosin on pitänyt olla vielä kuvaamatta ennen perjantain julkaisua, ettei näy esim Storiesissa :) 

Vierailija
19/13 | 

Todella erikoisia, ehkä liiankin. Printit ei miellytä silmää. Mutta sinä näytät kyllä todella kauniilta kuvissa!

Vierailija
21/13 | 

Oon samaa mieltä, että nainen on kaunis mutta vaatteet ei. Makuasioita toki mutta valitettavasti tästä paistaa vähän läpi sellainen ”sen lauluja laulat, kenen leipää syöt”- meininki eli koska yhteistyö, niin mitkä tahansa kuteet laitetaan niskaan ja teeskennellään, että näähän on hei tosi kivat. Ei oo :(

Karoliina Pentikäinen
22/13 | 

On olemassa lukuisia ja lukuisia vaatemerkkejä, joiden kanssa bloggaaja voisi tehdä yhteistyötä. En tiedä muista, mutta itse valitsen ne brändit (ja vaatteet) yhteistyöhön joista aidosti pidän. En halua ottaa kaappiin mitään, mitä en aidosti pidä. Esim Aarrekidillä me tehdään aina postaussopparia kerrallaan, eli jos vaatteet ei olisi ollut tällä kertaa mun mieleen, ei oltaisi yhteistyötä tehty :) Kuten sanottu, mallistossa on paljon vaatteita. Ja joista kaikkia en näkisi itselläni päällä, mutta näistä tykkäsin. Kuten kirjoitinkin postaukseen, on kuvan vaatteet mun 4 suosikkiani. 

NinaMaria
23/13 | 

Muotiasioista ei tosiaan sovi kiistellä, mutta mä itseasiassa ihastuin noihin paitoihin :) varsinkin noissa röyhelohihoissa on jotain tosi koukuttavaa. Oli pakko tulla kertomaan kun niin moni ei ole niihin ilmeisesti ihastunut.... ja hintakin on todella kohtuullinen.

Karoliina Pentikäinen
24/13 | 

Niinpä :) Onneksi on monia makuja. Mä kanssa tykkään frillahihoista ja - helmoista. 

Johanna_Koo
25/13 | 

Maddie-mekko on kuin tähtisateella kuorrutettu - ihana! <3 Rohkeita printtejä, yhdisteltävyyttä ja taattua laatua, Aarrekid jaksaa ihastuttaa mallisto toisensa jälkeen ainakin minut. Harmaa arki kaipaa juuri tällaisia vaatteita!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat