Multa on toivottu meikkipostausta monta kertaa. Mutta joka kerta se on tuntunut hassulle, koska en koe, että A) meikkaan hirveästi tai B)osaisin mitään erikoisia kikkoja.

Päätin kuitenkin haastaa itseni alueelle, mistä harvemmin kirjoittelen. Ja niinpä tässä on nyt yksinkertaisuudessaan stoori, miten mun arkimeikki syntyy. Jatkossa voin kuvata mun upgreidatun arkimeikin ja vaikka juhlameikinkin, jos tällainen tuntuu teistä mielekkäälle.

Mun tavallisen aamun arkimeikki töihin koostuu kuudesta tuotteesta. Ja maksimissaan hommaan menee myös se kuusi minuuttia. Nämä kaikki hommat tapahtumat siis sen jälkeen, kun olen pessyt aamulla kasvoni vedellä ja iskenyt piilolinssit päähän.

PA246093.JPG
PA246093.JPG

MEIKÄLÄINEN ILMAN MEIKKIÄ.

 1. Ihon kosteutus. Yleensä käytän Madaran päivävoidetta, mutta viime aikoina olen laittanut päivävoiteen tilalle muutaman kerran viikossa näistä Madaran ampulleista joko Energiser- tai Lifting-boostia*. Ohjeessa sanotaan, että näiden päälle pitäisi vielä lisätä yö- tai päivävoide, mutta mä olen mennyt päivisin ihan vaan ampullien tehoilla.
 2. Koska en käytä arkena kasvoilla meikkivoidetta, enkä omasta mielestä tarvitse juuri peittävyyttää poskille ja otsaan, peitän nenän ja leuan punoitukset, sekä tummat silmänaluset ainoastaan Hyntin peitevoiteella. Kallista, mutta ihan parasta. Olen kirjoittanut tuotteesta enemmän täällä. 
 3. Kulmat mä laitan joko ripsiharjan ja hiuslakan kanssa ojennukseen. Tai sitten sudin vanhaa Lumenen geeliä.

  PA246114.JPG
  PA246114.JPG

  PA246124.JPG
  PA246124.JPG

  IHO KOSTEUTETTU, PEITEAINE LAITETTU JA KULMAT GEELISSÄ. 

 4. Ripsien taivutuksen jälkeen mä levitän Maxfactoryn 2000 calories-ripsiväriä (vitsi, miten karmea nimi). Mun ehdoton lempparihan on Helena Rubinsteinin Lash Queen Feline Black -ripsari (suosikki jo vuonna 2014), mutta arkikäytössä menee tämä huokeampikin – vähemmän dramaattisen efektin tekevä – yksilö. Siinä, missä Lash Queenia voi sutkia monta kerrosta kuivumisen jälkeenkin päällekkäin, kannattaa tätä taas laittaa kerroksittain niin, ettei edellinen kerros ole ehtinyt vielä kuivua kokonaan. Sain kaverilta vinkin tähän maskaraan ja hän kertoi, että tämän ripsarin kanssa ripset eivät taivutuksen jälkeen suoristu, kuten useimpien ripsareiden. Niin totta! Tämä pitää ripset yläilmoissa koko päivän.
 5. Essencen Mosaic Blush-poskipunassa on paras sävy, mihin olen koskaan törmännyt. Laitan sitä hieman poskiin ja huuliin.
 6. Lopuksi sutaisu maailman parasta aurinkopuuteria, eli Kikon aurinkopuuteria. Siitä olen kirjoittanut jo vuonna 2017 enemmän asiaa täällä. 

PA246193.JPG
PA246193.JPG

PA246195.JPG
PA246195.JPG

PA246112.JPG
PA246112.JPG

PA246157.JPG
PA246157.JPG

TADAA. KUUSI MINSAA JA KUUSI TUOTETTA.

Ja siinä se on! Arkinaama ehostettuna! Olisiko muuten joku tuote, joka korvaisi Hyntin ja kosteutuksen niin, että tarvitsisi laittaa vaan yhtä tuotetta koko naamaan? Joku kosteuttava CC/BB-voide tai jotain sellaista? 

-Karoliina-

*tuote saatu

 

Kommentit (11)

aco
12/11 | 

ACO:lta löytyy aivan ihana voide. CC cream voide . Aivan paras !!!

Satuj
16/11 | 

Hei! Tosi kaunis olet noin luonnollisena. Voiko käyttämääsi poskipunaa siis laittaa myös huuliin? Onko se voidemaista? Kuulostaa kätevälle jos värikin hyvä :)
P. S Suosittelen Madaran cc voidetta. Kaunis ja kuulas mutta tosi kevyt meikki.

Karoliina Sallinen
17/11 | 

Toi on ihan perus puuteriposkipuna. Mutta mä laitan yleensäkin samaa meikkiä eri kohtiin naamassa. Nehän on loppupeleissä kaikki samaa kamaa. Tota Madaraa mulla olikin kesällä. Jäi lopulta käyttämättä...en muista vaan, miksi :)

Vierailija
18/11 | 

Absolutionin creme du teint. Sillä saa kuulaan meikkipohjan, ja voide myös hoitaa ihoa sekä suojaa auringolta. En itse pidä vahvasti pakkeloidusta ihosta lainkaan, mutta valitettavasti nykyään tarvitsen vähän peittoa. Tämä on ihan täydellinen, kannattaa kokeilla. Ja tosi riittoisa, suhteessa hieman arvokkaampi hintansa tasaantuu sillä.

Karoliina Sallinen
19/11 | 

Kiitos vinkistä. Googlailin jo!

Signora Finlandese
20/11 | 

Kikon meikit on kyllä ihan parhaita :-) Ja ainakin Italiasta ostettuna todella edullisia. Kikon myymälä on on vakiopaikka aina Italian reissuilla. Olen mm löytänyt sieltä mm aivan mahtavan sinisen ripsarin ja hintaa taisi olla viimeksi kuuden euron kieppeillä.

Karoliina Sallinen
21/11 | 

Me ollaan koko suvun naiset hurahdettu Kikon aurinkopuuteriin. Pitää ensi kerralla tutustua muihinkin tuotteisiin, kun pääsee Kikoon. 

Vierailija
22/11 | 

Tämä uusi luonnollisempi tyyli hiuksissa ja ripsissä on muuten ihana! Näytät tosi raikkaalta ja kauniilta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat