P1010988 (7).JPG
P1010988 (7).JPG

P1010990 (7).JPG
P1010990 (7).JPG

P1010986 (8).JPG
P1010986 (8).JPG

Olen käynyt kesän aikana Lidlissä useammin kuin pitkään aikaan, koska täällä Tampereella Lidl on niin kätevästi ihan keskustassa. Ja joka kerta, kun kauppaan menen, yllätyn positiivisesti. Tässä olisikin:

5 SYYTÄ RAKASTAA LIDLIÄ

  1. 100% kaurasydämet paistopisteestä. Ehkä parasta leipää vuosiin!
  2. Biopussien hinnat. Normi-Bioskoista pitää pulittaa melkein vitosen, mutta Lidln biopussipakkauksen hinta on 1,80e. Aika huima ero!
  3. Pikkupurnukoiden huokeat hinnat. Ne matkapakkauksen kokoiset sampoot, dödöt ja muut maksavat normikaupoissa aivan kauheasti. Lidlissä alle euron! Näitä voi kutsua Saksan hinnoiksi. Niin ja valikoima on myös matkapakkauksissa laaja.
  4. Laktoosillinen jogurtti. En tiedä, mistä johtuu, mutta Suomessa tehtyä laktoosillista jogurtia mahani ei kestä. Mutta Lidlin omaa kylläkin! Plus maku on ihana.
  5. Pyyhintäliinat. Epäekologista kyllä, mutta rakastan näitä Lidln pyyhintäliinoja. Ilman niitä olisi todella vaikeaa pitää esimerkiksi keittiön korkeakiiltoiset kaapinovet puhtaina, koska normipesuainesuihke ja tiskirätti jättävät usein viiruja. Samat liinat sopivat myös pikasiivoukseen ja vessan altaan pyyhkimiseen, joka kerää aina ärsyttävää pölyä.

Vielä kun saisi gluteenittomia tuotteita enemmän Lidlin hyllylle, ei tarvitsisi muualla käydäkään.

-Karoliina-

 

Kommentit (5)

Torey
6/5 | 

Noi "siivousliinat" on täällä käytössä. Joo ei ekologista, mut en vessaa suostu enää muulla siivoamaan! :D

ilonamaria
7/5 | 

Noissa biopusseissa on vielä se bonus, että ne ovat isompia kuin muut biopussit ja sopivat sen takia paremmin kaikenlaisiin roskasankoihin! Ainakin entisessä asunnossamme kaikki muut biopussit olivat liian isoja, Lidlin pussit taas täydellisen kokoisia biojäteastiaan :)

Aikamoista edistyksellisyyttä Lidliltä nuo 100% kauraleivät tuoreena - olen vain ihmetellyt, miten mistään muualta ei niitä saa kun 100%?kauran menekki tuntuu muuten olevan niin suurta. Meillä ei melkein muuta syödäkään ja 100% kauraleivistä usein kaupassa hylly tyhjänä.

mariiia
8/5 | 

Kiva vinkki noi biojätepussit! Ite käytän sanomalehdistä tehtyjä "pusseja" mut niihin ois hyvä viel laittaa ihan biojätepussi ni ei heti tulis kostea läpi. Kauraleivistä samaa mieltä kuin ilonamaria, aina ovat loppu kaupan hyllyiltä. Pitää siis poiketa Lidliin joku päivä kun isompaan kauppaan lähtee reissulle. :)

miz
9/5 | 

Aikasemmin ostin juurnkin lidln 100% kauraleipiä kunnens luin että niissä paljon enemmän suolaa mitä suositellussa määrässä

PiiaMarina
10/5 | 

Lidlejä saisi tulla vähän enemmän! Itsellä ei ole kyseistä markettia kodin eikä työpaikan lähellä ja autottomana harvoin tulee lähdettyä muille seuduille vaan kauppareissun takia. 

Mutta komppaan, hyvä putiikki!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat