P1011162 (4).JPG
P1011162 (4).JPG

P1011171 (3).JPG
P1011171 (3).JPG

P1011161 (5).JPG
P1011161 (5).JPG

P1011167 (3).JPG
P1011167 (3).JPG

P1011156 (5).JPG
P1011156 (5).JPG

P1011150 (5).JPG
P1011150 (5).JPG

Oi jukra. Olen tänä syksynä innostunut taas ihan uudella tavalla lastenvaatteista. Syy on toki ollut tietysti siinä, että niitä on ollut pakko hommata F:n kasvupyrähdysten vuoksi tiuhaa tahtia, mutta myös siinä, että tarjolla on ollut nyt kauniita vaatteita vähän joka suunnalla.

Aarrekid oli ensimmäinen suomalainen lastenvaatemerkki, johon koskaan tutustuin. Ja voinkin sanoa, että minä tunnen tuon merkin läpikotaisin vuodesta 2010 lähtien. Tiedän, minä vuonna mikäkin malli toimi, minä vuonna trikoo oli parempilaatuista kuin joskus toisena ja milloin taas värit sykähdyttivät erityisen paljon. Voi siis sanoa – vaikka mielipiteeni toki onkin subjektiivinen – että tiedän sen, mistä on lähdetty ja missä pisteessä ollaan nyt. Näin kuluttajan kannalta. 

Siksi voin ilolla todeta, että Aarrekid on nyt minusta paremin kuin koskaan ennen. Ja kerron myös, miksi ajattelen niin.

5 SYYTÄ OSTAA AARREKIDIÄ JUURI NYT:

  1. Legginsien malli on uudistunut. Olen aina rakastanut Aarrekid-leggareiden ulkonäköä, mutta käytössä niiden mallissa olisi ollut toivomisen varaa. Vyötäröosa oli mielestäni liian lyhyt ja lahkeet pitkän resorin vuoksi taas liian tiukat. Nyt leggareista on poistunut resori ja yläosassa on enemmän tilaa niin pituudessa kuin vähän leveydessäkin. Ihan loistavaa, että meitä käyttäjiä on kuunneltu!
  2. Aarrekidin hihaton liivimekko oli klassikko, jonka pystyi pukemaan niin kesällä kuin talvellakin pitkähihaisen paidan pariksi. Kun noita mekkoja on kuitenkin meidän kaapissa ollut ehkä kymmenen (aina eri kuosilla tosin) on ihana tervetullut lisä, että mekkomallikin uudistui. Ja vielä mihin suuntaan: Uusi pitkähihainen, hieman pallomainen malli on aivan täydellinen!
  3. Aarrekidille tunnistettavat printit, joissa tapahtumia riittää, on tietysti merkin ydintä. Olen silti hirveän innoissani siitä, että tämän syksyn mallistosta löytyy yksiväristäkin vaatetta. Erityisesti ”kohopallonen” Bubble-kangas on kauneinta, mitä olen aikoihin nähnyt.
  4. Aarrekidin laatu on jotain sellaista, jota ihailen. Vaatteet ovat olleet tasalaatuisia jo hirveän monta vuotta, ja taas sain iloisesti yllättyä, kuinka rypyttömiä ja täysissä väreissä tulevia vaatteita pyykkikoneesta saa nostella. Täytyy sanoa, että valitettavasti tänä syksynä olen joutunut pettymään moneen muun lastenvaatemerkin laatuun. Ihanaa, että Aarrekidiin voi luottaa.
  5. Koot yltävät 150 asti monissa vaatteissa. Miten ihanaa, ettei iloisiin ja lapsille sopiviin vaatteisiin pukeutuminen tyssää 128 senttiin, kuten valitettavissa monissa merkeissä on ollut tapana. 

Ja mikä se yksi syy vielä on? No se, että koodilla KOLMISTAAN20 saat -20% alennusta kaikista Aarrekidin normaalihintaisista tuotteista. Tarjous omassa keskiviikkon 6.9.2017 asti. 

-Karoliina-

Vaatteet, Aarrekid (saatu) 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat