P1010888 (4).JPG
P1010888 (4).JPG

P1010883 (6).JPG
P1010883 (6).JPG

P1010891 (4).JPG
P1010891 (4).JPG

P1010889 (4).JPG
P1010889 (4).JPG

P1010897 (3).JPG
P1010897 (3).JPG

P1010908 (2).JPG
P1010908 (2).JPG

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Me matkustimme viime keskiviikkona tänne Espanjaan, ja kun pakkasin tavaroita matkaan, oli yksi olennainen tehtävät ladata mahdollisimman monta kirjaa BookBeat -palvelusta matkamme viihdykkeeksi.

BookBeat on ”kirjojen Spotify”, eli striimauspalvelu, jonka avulla voi kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja toinen toisensa perään. Palvelu toimi 16,90 euron kuukausimaksulla, eli on käytännössä edullisempi, kuin yksikään yksittäinen kovakantinen kirja kirjakaupassa.

BookBeat on erinomainen minusta kolmesta syystä:

  • Kuukausimaksu on edullinen.
  • Uusia kirjoja tulee palveluun jatkuvasti.
  • Ja näin matkalaisena: BookBeatin kautta kirjat voi ladata etukäteen niin, ettei niiden lukemiseen/kuunteluun tarvitse laisinkaan internet-yhteyttä, koska ladatut kirjat toimivat offline-tilassa. Eli juuri lentokoneessa ja ulkomailla ilman minkäänlaista lisämaksua. Aivan loistavaa. Ilman näitä omat viime vuoden lentomatkani ja myös F:n reissut olisivat menneet huomattavasti takkuisammin.

Ja nyt ne luvatut kirjavinkit. Kokosin listaan viisi omaa suosikkiani ja ekstraksi F:n (ja minun) lastenkirjasuosikin.

5 KESÄKIRJASUOSIKKIA:

  1. Anna Janson, Pelon vangit. Taattua Maria Wern -sarjan laatua, jossa kesä ja rikokset yhdistyvät. Rakastan näitä Maira Wern -kirjoja, koska ne koukuttavat pahemmin kuin mitkään muut dekkarit, joita olen lukenut.
  2. Veera Vaahtera, Kevyesti kipsissä. Ihana kotimainen chick lit -kirja, jossa hiirulaismainen Lotta joutuu astumaan ulos elämänsä normaalista, tylsästä kulusta. Hyvänmielenkirja.
  3. Pauli Hanhiniemi, Kerran elettyä. En ole koskaan ollut mikään Kolmas nainen -yhtyeen fani, mutta Pauli-fani sitäkin enemmän. Tässä kirjassa Hanhiniemi kertoo pätkiä oman elämänsä varrelta. Ihanan aito ja kauniisti kirjoitettu.
  4. Satu Rämö ja Hanne Valtarin, Unelmahommissa. Minun on pitänyt koko kevään lukea Lähiömutsi-blogin Hannen kirja, ja nyt aion sen kesän aikana myös tehdä. Olen tosin vasta ensimmäisillä sivuilla menossa, mutta voin jo tässä vaiheessa suositella kirjaa. Mielenkiintoisesti ja asiantuntevasti kirjoitettu tietokirja, jonka aihe koskettaa läheltä – Kuinka tehdä omista vahvuuksista ja lempihommista itselleen ammatti. Harmi, ettei kirjasta ole vielä äänikirjaversiota.
  5. Sami Minkkinen, Havaintoja parisuhteesta. Jo toinen bloggaajakirja tähän listaan, mutta annettakoon se anteeksi. Minua kiinnostaa Minkkisen tapa kirjoittaa: Joskus se ärsyttää, joskus ihastuttaa, mutta harvoin jättää kylmäksi. Täytyy sanoa, että hänen tekstejään lukiessa pääni alkaa raksuttaa ajatuksia. Ja se jos mikä, on hyvä asia. Havaintoja parisuhteesta on nimensä mukaan pieniä välähdyksiä ja oivalluksia rakkauden ja arjen kiemuroista.

 

LASTENKIRJAVINKKI:

Paula Noronen, Supermarsu -kirjasarja. Olen mainostanut Paula Norosen Supermarsu-kirjasarjaa jo aikaisemminkin, mutta nyt on kerrottava silti ilouutinen. Muistatteko, kun toivoimme F:n kanssa, että BookBeatiin tulisi lisää Supermarsu-kuunneltavaa. No nyt viikon aikana palveluun on ilmestynyt peräti neljä uutta Marsu-kirjaa!

Astu tästä linkistä BookBeatin sivulle ja lataa myös itsellesi Book Beatin ilmainen kokeilujakso peräti 30 päivän ajaksi. Normaalisti ilmainen testijakso on 14 päivää, mutta koodilla kolmistaan päivät tuplaantuvat. Tarjous koskee uusia BookBeatin tilaajia, ja on voimassa 30.9.2017 asti.

Ihania lukutoukkahetkiä!

-Karoliina-

Kommentit (2)

ellap
3/2 | 

Moikka Karoliina!

BookBeatilta iloisia terveisiä, että Unelmahommissa tulee valikoimiin äänikirjana vielä tällä viikolla, eli kannattaa vilkuilla sovelluksen Uutta kuunneltavaa -listaa :)

T. Ella / BookBeat

Emilia M
4/2 | 

Vinkkaanpa tässä välissä, että kirjaston kautta voi myös lainata äänikirjoja ja kuunnella niitä sitten puhelimella. Useimmilla kirjastoilla on käytössä esim. Overdrive-palvelu. Mikä parasta, kuunteleminen on täysin ilmaista ja lainan palautuksestakaan ei tarvitse huolehtia, koska laina-ajan päätyttyä kuunteluoikeus vain päättyy!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat