P1010847 (1).JPG
P1010847 (1).JPG

P1010821 (3).JPG
P1010821 (3).JPG

P1010827 (2).JPG
P1010827 (2).JPG

 

P1010833 (2).JPG
P1010833 (2).JPG

P1010834 (3).JPG
P1010834 (3).JPG

P1010840 (2).JPG
P1010840 (2).JPG

P1010841 (2).JPG
P1010841 (2).JPG

P1010843 (1).JPG
P1010843 (1).JPG

Kaupallinen yhteistyö: Reima

Joka keväthän sitä kevätsäiden epävakautta manataan, mutta tänä keväänä tuo säiden päivittely on kyllä ihan relevanttia. On ollut viikkoja, että seitsemän päivän sisällä on ollut aurinkoa ja lämpöä, tuulta ja sadetta, rakeita ja lunta.

Siksipä pukeutumisen kanssa on ollut myös vähän haasteita. Ei vain sen ulkoilu- ja eskaripukeutumisen osalta, vaan ylipäätään ihan kaupungille mennessä, jos nimittäin samalla on poikettu vaikka puistoon tai kävelty pidempi lenkki katuja.

Tänään on ollut jo vähän lämpimämpi päivä, ja jos Pekka Poutaa on uskominen, alkaa kevät oikeasti pilkistellä viikon aikana enemmänkin. Jos tähän asti kaupunkikelpoinen kerrospukeutuminen on tarkoittanut kevytuntsikan, kuorileggareiden ja pipon liittoa, voisi kuvitella, että kohta lapsi pärjää vähän vähemmälläkin. Näitä kelejä odotellessa valitsin Reimalta F:lle kevätvaatteet, joita pukemalla kerroksittain ja sopivasti auringon pilkistellessä vähennellen onnistuu niin kävely kaupungille, leikit puistossa kuin visiitti sisätiloihinkin. Kaiken pointtina se, että yhdestä asukokonaisuudesta on moneksi.

F elää nyt sitä ikävaihetta, pipo on nolo. Ainakin jo toukokuussa. Siksi päähän on jo monena aamuna ruinattu vaaleanpunainen Boat-lippis, joka suojaa kasvot auringolta ja estää auringon häikäisyltä. Lippis onkin sellainen monikäyttöinen hattu, joka sopii niin helteeseen kuin viileämmille kesäsäille pään lämmikkeeksikin.

Yläosaan valitsin F:lle Reiman valikoimasta Pursi-fleecen, joka menee kylmillä säillä takin tai toppaliivin alle välikerrastona, mutta näin keväällä ihan pelkiltään takkina. Alle Hanko-t-paita, joka henkii minusta jotain nostalgisia fiboja 90-luvulta. Huomaatteko saman mielleyhtymän lapsuuden vaatekaappiin?

Kaikista monikäyttöisimmät kevät- ja kesäpöksyt ovat kuitenkin Wavelet-housut , jotka muuntautuvat kirjaimellisesti sään mukaan. Viileämmällä säällä lahkeet voi pitää alhaalla, mutta kun kelit lämpenevät, saa vetoketjuilla "leikattu" housut shortseiksi, neppareilla taas capreiksi. Aika huikean käytännölliset pöksyt ulkoiluun!

Jalkaan vielä Juniper-tossut, joista tulee niin ikää ysärifibat. Muistatteko ne ”sämpylätennarit”? No: Ne on nyt tällä taas!

Lopuksi on vielä pakko sanoa yksi juttu, joka liittyy Reimaan. Minä RAKASTAN sitä, kuinka samalta merkiltä löytyy yhtä aikaa niin käytännöllisiä, mutta niin mukavannäköisiä vaatteita. Ja kun – valitettavasti – lapsen oma makukin alkaa kehittyä yhä enemmän ”isojen lasten” tyylin suuntaan, ei Reimaa silloinkaan tarvitse hylätä: Nämä kun ovat kaiken lisäksi katu-uskottavia myös siellä ruohonjuuritasolla, aidon kohdeyleisönkin keskuudessa.

-Karoliina-

Kommentit (2)

Minnea
3/2 | 

Tuo huppari on tosi kaunis! Käytännöllistä Reimaa löytyy meidänkin pojan kevätvaatteista :)

Karoliina Sallinen
4/2 | 

Minustakin se on ihana. Jotenkin todella herkullinen pinkki. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat