P7244705.JPG
P7244705.JPG

P7244706.JPG
P7244706.JPG

P7244707.JPG
P7244707.JPG

Mun oli helppo pakata tämän viikon matkalle reissukassi. Koska lähdin matkaan Aarrekidin kutsumana, päätin, että otan mukaan vain Aarteen, eli Aarrekidin naistenvaatemalliston vaatteita. Olenkin julkaissut kuvan jokaiselta reissupäivältäni tähän mennessä Instaan OOTD-hengessä, enkä kyllä muista, että pitkään aikaan mitkään asuni olisivat saaneet niin paljon kommentteja Insta Storiesien kautta. Ihan yllätyin, koska jostain syystä olen alkanut ajatella, ettei vaatejutut ole enää niin suuri osa blogiani!

Moni teistä huomasi samalla myös sen, kuinka olin pukenut eilen ja toissapäivänä Aarteen nappimekon väärinpäin (kuva täällä). Ja toden totta! Tuo mekko, joka oli tarkoitettu alun perin puettavaksi niin, että napit olivat selässä, tuntui alusta asti jotenkin enemmän minun kropalleni sopivammalle niin, että kiskaisinkin mekon nappipuolen etupuolella.

Ja tiedättekö mitä? Kun marssimme eilen syömään Aarrekidin Laura-osakkaan kanssa, oli hänkin kiskaissut mekon tällä kertaa väärin päin. Siitä lähtikin ajatus, ettei mekossa tarvitsisi olla laisinkaan "ohjeistusta" sille, miten päin se tulee pukea, vaan jokainen voisi pukea mekon aivan kuten haluaa. Tokihan mikään ei estä pukemasta mekkoa nytkin nappipuoli eteen, mutta soitto tehtaalle teki sen, että jatkossa saatatte löytää kokolapun  tämän mekon sivusaumasta nappipuolen sijaan. Aika hauskaa, miten omasta päähänpistosta tuleekin mahdollisesti tuollainen konkreettinen jälki seuraaviin vaate-eriin. Minkähän vaatteen keksisi pukea seuraavaksi väärinpäin?

Ja hei: Täältä voi siis kurkata, miten mekko oli alkujaan tarkoitus pukea. Sielläkin mekko on meikäläisen päällä. Vaan tukan väri on muuttunut. 

-Karoliina-

Asu: kengät*, FreedoMoses (Ivalo) // mekko*, Aarre by Aarrekid // aurinkolasit*, Tom Ford (Optikko Heiniö)

*saatu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat