P1012314.JPG
P1012314.JPG

 

P1012319.JPG
P1012319.JPG

P1012307.JPG
P1012307.JPG

P1012278.JPG
P1012278.JPG

P1012280.JPG
P1012280.JPG

P1012290.JPG
P1012290.JPG

P1012312.JPG
P1012312.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Polarn O. Pyret

Minulla oli joskus tapana ajatelle, että juhlavaatteet menisivät jotenkin ”pilalle” – menettäisivät juhlavuutensa – jos niitä käyttäisi arkenakin. Olin hirmuisen tarkka, ettei juhlavaatetta nähtäisi ennen tiettyjä kemuja päälläni ja ettei arki ikään kuin alentaisi asun voimaa.

Nyt tuo ajatus tuntuu ihan hassulle, koska ajattelen nykyisin niin omassa kuin tyttärenkin pukeutumisessa, että parhaita ovat sellaiset ”juhlavaatteet”, jotka muuntautuvat niin arkeen kuin juhlaankin. Oikeilla asusteilla ja kampauksella kun aika monesta asusta voi muodostaa niin juhlavan kuin arkisemmankin version.

Varsinkin lapsen vaatteiden kanssa olen tullut siihen tulokseen, ettei asuja kannata ostaa vain yhtä juhlatilaisuutta varten. Lapset kasvavat sillä vauhdilla, ettei kevätjuhliin ostettu mekko mene kuitenkaan joulujuhlassa, joten vaatteiden säästely ei ole laisinkaan fiksua. Siksipä pyrin hankkimaan nykyisin juhliinkin tarkoitetut vaatteet niin, että niitä voi vallan hyvin pitää myös juhlan jälkeen. Ei ehkä kiiltonahkaballeriinojen tai kiharoiden parina, mutta muuten kyllä.

Valitsinkin F:lle tämän joulun Polarn O. Pyret -mallistosta joulujuhla-asun, joka menee kemujen jälkeen myös kouluun sellaisenaan. Itse asiassa tuota röyhelöolkapäistä pooloa F on pitänytkin nyt jo ennen joulujuhlaa leggareiden kanssa koulussa. Näitä PO.P:n vaatteita kun ei tarvitse sillä tavalla varoa käytössä, koska ne voi pestä samoissa lämpötiloissa kuin kaikki muutkin merkin vaatteet. Vaikka ne ovatkin juhlavia ja kauniita, on ne myös tarkoitettu lapsen oloiseen elämään (ja pesuun)!

Postauksen lopuksi isken ilmoille jouluarvonnan. Kommentoi alle oma sähköpostiosoitteesi ja ole mukana 100 euron arvoisen lahjakortin arvonnassa. Tai itse asiassa peräti kahden lahjakortin! Arvonta-aikaa tiistaille 19.12.2017 klo 9.00 asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

-Karoliina-

Kommentit (411)

nananas
12/411 | 

On ihana tuo ruutuhame. Pitäisi varmaan hankkia lapselle, Kun ei itselle mahdu.

Kooko
18/411 | 

Totta, juhlavaatetta on turha hillota kaapin perällä. Kiva arvonta, ehdottomasti mukana.

K-R

Oi tää tulis niin tarpeeseen kun uusioperhe niin lapset sais meillekin lisää vaatteita mikä helpottaisi.9

Maijuf
29/411 | 

Ihana arvonta! Täällä jo melko viimisillään ootellaan vauvaa, joten lahjakortille olisi kyllä käyttöä☺

Maarit3
37/411 | 

Kahdelle pojalle ei ole aina helppo löytää kivoja juhlavaatteita, mutta Polarn O Pyretiltä niitä löytyy ❤

Tanjami
44/411 | 

En edes tarvis tätä lahjakorttia, mutta ottaisin vastaan, jos arpaonni osuisi kohdalle :)

Handelssi
49/411 | 

Meillä P.O.P kovassa käytössä. Lahjakortti olisi ihan huippu. Ihanaa Joulun odotusta!

Tarja L.
50/411 | 

PoP:in vaatteet ovat ihania! Raikkaita ja kivoja. Mukavaa, että mallistosta nykyään löytyy vaatteita myös vähän isommille lapsille. Tuo kuvissa oleva poolo on aivan hurmaava! Mielelläni näkisin tuon omienkin tyttöjeni päällä, mikäli eivät olisi niin "herkkähipiäisiä", ettei mikään saa koskettaa kaulaa (arvaapa, "keskustellaanko" meillä pakkasilla kaulureista ja kaulaliinoista... Onneksi on sentään yksi kauluri-malli löytynyt, joka menee kaulaan ainakin nuoremmalle ilman itkua...)

Maria
53/411 | 

Ehdottomasti mukana! Popilla on ihania samistelu vaatteita ja olisi ihana ostaa tyttärille (3v ja 2vkoa) sekä itselle jouluksi samanlaiset yöasut :)

Saaana
59/411 | 

Näin neljän leikki-ikäisen lapsen kanssa vaatteille tuntuu olevan aina tarvetta! Mukana siis!

iidis
61/411 | 

Olen ihan samaa mieltä juhlavaatteista. Niiden pitää olla käytettävissä myös koulussa tai päiväkodissa arkena. PoPin vaatteista meillä on hyviä kokemuksia.

Daim
86/411 | 

Lapsille isomummon kasivitosille juhlavaatteita samalla periaatteella tarttettais! :)

Nor
96/411 | 

Mukana arvonnassa! Tammikuussa syntyy esikoinen ja tällä rahallahan sais taas vähän lisää vaatetta ostettua. :)

Naf
97/411 | 

Popilla on kyllä ihania vaatteita arkeen ja juhlaan! Olen sieltä hankkinut jo parit housut, bodyn ja sukkia maaliskuussa syntyvälle esikoistytölleni, mutta pari pientä mekkoa olisi vielä ihana saada. :)

Katjus
118/411 | 

Lapsen vaatekaappi kaipaisi pikaisesti uusia vaatteita edellisten jäädessä taas(!) pieneksi. Mukana siis arvonnassa.

Terhi J.
121/411 | 

Ihana arvonta. Jospa arpaonni suosis, tarpeeseen tulis viiden lapsen perheeseen. Tunnelmallista Joulun Odotusta! Kiva blogi sinulla.

Jutt
134/411 | 

Mulla on ollut lapsena 80-90-luvun taitteessa aivan samanlainen juhla-asu kuin näissä kuvissa. Mukana arvonnassa!

Fridayblues
139/411 | 

Popin vaatteet kyllä toimii! Nyt kun on jo kaksi käyttäjää niin tulisi tarpeeseen tämä.

ilmAnn
149/411 | 

Voi kuinka upea arvonta! Mikäli onni osuu kohdalle, pääsisi jokainen tytöistäni valkkaan itsellensä mieleisensä vaatteen. Kiva kun pop:lta löytyy koulu ikäisillekkin vaatteita.

Sannannaaaa
167/411 | 

Mukana arvonnassa! Popin vaatteet on vaan parhaita. Kestäneet meillä aikaa ja kulutusta, sisarukselta toiselle - vaikka ikäeroa +4 vuotta.

Miawe
175/411 | 

Mukana, Polarn o pyret on aivan lemppari lasten vaatettamiseen! Kyllä löytyisi kahdelle lapselle ostettavaa 100 eurolla.

Tiiteli
177/411 | 

Mukana arvonnassa. Popin vaatteet ovat aivan parhaita, kestävät käyttöä ja pesuja.

Bonusmummi
191/411 | 

Bonusmummimikin kantaa kortensa kekoon!
Joulun valoa ja iloa yhteiseen sukujouluunne!

RP
204/411 | 

Aivan mahtava eli mukana =) ois ihana joululahja niin tytölle kuin ehkä äidillekki :D

Mari33
212/411 | 

Niin samaa mieltä tuosta juhlavaatteiden käyttämisestä! Hukkaan menee, jos juhlissa vaan pitää! Popin vaatteet on <3

Hyasintti
245/411 | 

Vaatteissa laadukkuus ja monikäyttöisyys tosiaan tätä päivää. Tyyliä on aina mahdollista tuunata käyttötarkoituksen mukaan. Ja kirppareilla kannattaa -oman kokemukseni mukaan- pyörähtää aina silloin tällöin, saattaa tehdä hyväkuntoisia löytyjä. Ilolla mukana arvonnassa :)

Noora
273/411 | 

Popin vaatteet on parhaita ikinä, ehdottomasti mukana arvonnassa kolmevee tytölle! :)

ST ♡
281/411 | 

Pienelle Sypyliinille menisi tämä pukin konttiin. Sulla on Karoliina ihan mielettömän koukuttava blogi - tykkään! ♡ Kaikkea hyvää vuodelle 2018!

Näytä kaikki kommentit (411)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019