b1
b1
b2
b2
b3
b3

Kliseistä, ah niin kliseistä. Vuosi 2015 on mennyt nopeammin kuin mikään vuosi tähänastisessa elämässäni. Jos viime vuonna kerroin tähän samaan aikaan, että 2014 oli elämäni vaiherikkain, on vuosi 2015 tuntunut puolestaan juosseen ohitseni niin, etten ole oikein itse ehtinyt edes mukaan. On ollut kyllä kivoja hetkiä, uusi ihmisiä ja mahdollisuuksia, mutta silti tuntuu, kuin istuisin tismalleen samassa paikassa kuin vuosikin sitten.

Blogia selatessa kuitenkin huomasin, että kyllähän vuonna 2015 tapahtui sittenkin monia asioita : Täytin 30 vuotta. Sain ainakin kaksi uutta ihanaa ystävää, kiitos Iina ja Peppi. Kerroin, kuinka bloggaajaäiti voi pilata lapsensa elämän, kuinka sängyssä koolla on väliä ja miten neljä mutsia selvisivät blogireissusta! Neiti-F täytti viisi ja suruakin koettiin, molemmissa suvuissa.

Millainen oli teidän vuotenne 2015? Niin ja mitä odotat tulevalta blogivuodelta osaltani?

Itse yritän pysyä vielä enemmän rehellisenä itselleni ja teille. Se tarkoittaa sitä, että postaustahti ehkä vähän hidastuu, mutta sisältö - toivottavasti - paranee! Miltäs se kuulostaa?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (6)

7/6 | 

Meidän vuosi sisälsi muun muassa yhden kuukauden Berliinissä koko perheen kesken, yhdet Ryhmä Hau -teemaiset viisivuotissyntymäpäivät, yhden uuden työpaikan sekä yhden haikean eron siitä edellisestä, liian vähän grillailua ja auringon ottoa sekä kauan odotetut kaksi viivaa raskaustestissä. Toisaalta tänä vuonna olin myös usein huolissani terveydestäni ja välillä väsyneempi kuin aikoihin. Jännä sinänsä, että yksittäisinä päivinä ja viikkoina tuntuu usein, että elämä on vain yhtä maksalaatikkomaanantaita eikä ikinä tapahdu mitään erikoista, ja sitten kun jälkeenpäin katsoo, huomaa, kuinka paljon yhdessä vuodessa onkaan tapahtunut.

Tykkäys myös suunnitelmille blogin suhteen, kuulostaa hyvältä. Mahtavaa uutta vuotta koko perheelle!

Eevis
8/6 | 

Tämän vuoden aikana sain raha-asiat paremmalle tolalle. Tänä syksynä aloitin yamk-opinnot työn ohella. Tekemisen puutetta ei ole ja se tuo haastetta uuteen vuoteen. Elämä ei ole ruusuilla tanssimista! Yritän taukoa päähäni, että ole kiitollinen siitä mitä sinulla on, äläkä sure mitä ei ole. Haaveita pitää kuitenkin olla, mutta positiivisella asenteella. Keskityn omaan hyvinvointiin työn ja opiskelun keskellä.

Toivoisin blogiin välillä vähän syvempää otetta asioihin. Mukavaa uutta vuotta!

9/6 | 

Olisi kiva kuulla kommenttinne vuodentakaisesta postaukseen, jossa annoitte uudenvuodenlupauksia vuodelle 2015. Miten meni? Riideltiinkö vähemmän ja auttoivat Esko kotitöissä? Entä miten kävi nukkumisen omassa sängyssä?

Oma mennyt vuosi on sisältänyt mm. haikean työpaikan vaihdon, uuden sydänystävän löytymisen, huiman määrän lasten kasvua, paljon stressiä ja riittämättömyydentunnetta. Ihan uskomaton vuosi takana! Vaikka se tuntuikin vievän kaikki mehut, niin valtavasti olen vuodelta myös saanut!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat