P5193598.JPG
P5193598.JPG

P5193602.JPG
P5193602.JPG

P5193591.JPG
P5193591.JPG

P5193595.JPG
P5193595.JPG

Mä rakastan sandaaleja ja läpsyjä, koska niissä varpaat saa tuulettua ihan vapaasti. Tänä keväänä mun kaappiin on eksinyt peräti kahdet uudet sandaalit.

Dr.Martensin paksupohjaiset, mutta ihanan kevyet sandaalit* mä sain valita taannoin INCH Storen blogibrunssilta. Näillä mä olenkin itse asiassa ehtinyt kävellä jo useammankin kilometrin, enkä voisi olla iloisempi, että nappasin mukaani juuri kyseiset yksilöt. On ihanaa, miten raffit ja rokit sandaalit voikaan olla.

Toiset mustat sandaalit tarttuivat mukaani Tukholman viikonlopulta. En juuri reissussa shoppaillut, mutta River Island oli ehdottomasti reissusi kiinnostavin kauppa. Niiden vaatteet ja asusteet ovat jotenkin niin minua. Rusettisandaalit valitsin siksi, että ajattelin niiden olevan Dr.Martensien ”söpömpi pikkusiskopari”. Valinta silloin, kun Martensit ovat jo vähän liian jykevät.

Jokos siellä kuljetaan släpäreissä, sannikkaissa, lipposissa, läpsyissä, missälie varpaat paljastavissa popoissa?

-Karoliina-

*saatu

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat