OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenta uuteen viikkoon!

Heräsin kuuden jälkeen, ja koska en saanut enää unta, ajattelin aloittaa viikon reippaasti. Palasin eilen iltapäivällä Tampereelta. Siivosin kodin, purin rinkan ja käperryin kesken fudismatsin jo unille puhtaisiin lakanoihin. Reissaaminen on hauskaa, mutta kyllä oma koti on aina oma koti.

Viime viikolla Polarn O. Pyretin ja Ivana Helsingin arvontoihin osallistui yhteensä 433 kommentoijaa. Hyvä te :) Tämän takia näitä on kiva järjestää!

Annoitte arvontojen kommenttikentässä hyviä ostovinkkejä Po.P:n aleen, ja toisaalta yli 200 mielenkiintoista isoa ja pientä kysymystä mulle vastattavaksi. Yritän vastat ihan jokaiseen niistä nyt kesän aikana postauksissa, joten olkaapa kuulolla.

No. Nyt asiaan. Saanen vähän jännitysmusiikkia taustalle? Arvonnoissa onni suosi seuraavia henkilöitä:

Polarn. O. Pyretin 50 euron lahjakortin voitti: Nonnuska

Ivana Helsingin Herbario -laukkusetit voittivat: Jenni ja pöllö

Onnea! Laitan teille heti alkuviikosta postia, niin pääsette nauttimaan voitoistanne!

Aurinkoa, ainakin henkistä sellaista, sadeaamuun!

-Karoliina-

P.S: Löysin nämä kuvat viime keväältä, kun olimme serkun tyttären rippijuhlissa. Ollaanpa me kalpeaposkisia F:n kanssa.

Kommentit (4)

Iina
5/4 | 

Moikka Karoliina,

Täytyy sanoa, että jolleikin (niin ikävältä, kun se kuulostaakin) tekee ainoastaan hyvää ja sinä olet yksi niistä tyypeistä. Tuntuu, että tyylisi on noussut aivan uudelle taholle ja insta kuvissakin näytät kertakaikkiaan onnelliselta, vaikka takana on rankka kevät eikä arki yksin pienen (tai no pienen ja pienen) ei varmasti ole aina helppoa. Erityisesti kunnioitan sitä, että olet säilyttänyt täällä positiivisen asenteen, etkä ole lähtenyt samalla "marmattelu"-linjalle, jota entinen kumppanisi on, valitettavasti. Siinä missä hän tuntuu junnaavan paikallaan ja hakevan ns. sääliä lukijoiltaan, sinä olet säilyttänyt arvokkuuteesi ja jatkat blogiasi ihanaan omaan tapaasi. Kiitos siis siitä:)!! En aina ole todellakaan mikään tämän blogisi fanini ja olen useinkin hyvinkin kärkkäästi (anteeksi siitä!!:) kommentoinnut postauksiasi, silloin kun nämä oli vielä teidän yhteinen blogi, mutta olen joutunut nielemään sanani ja katsomaan peiliin.

Jatka samaan tyylin. Ja mielelläni kaipasin vinkkejä, mistä saisi ostettua niitä ihania korviksia, joita sinulle täällä usein liikkuu sekä cheap monday t-paitoja, joita sinulla oli juuri viime viikolla päällä jossain insta-kuvassasi, sellainen harmaa. Ja hei sä olet alkanut juoksemaan, jos uskaltaudut olisi kiva päästä sinun mukaasi, taidan asua aika lähellä teidän hoodeja. Ihanaa kesää, toivottavasti lämpö taas hellii meitä!!:)

6/4 | 

Vaatii aika paljon rohkeutta sinulta sanoa, että ehkä ensimmäinen mielikuvasi ei ollutkaan se lopullinen. Wau ja kiitos! Voi kun itsekin osaisi olla aina yhtä rohkea :)

Ja kiitos muutenkin kauniista sanoista. Vaikka aika ei ole helppoa, omaan asenteeseensa voi vaikuttaa. Ja siltä mustakin tosiaan tuntuu : Onnellisuus taitaa näkyä ja välittyä teille lukijoillekin asti. Huippua!

Lenkkiseura tosiaankin kelpaa. Jolkotin aamullakin yksin tuolla rannassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat