KARO13.JPG
KARO13.JPG

Ihan vaan kuulkaas halusin purkaa asioita, jotka ärsyttävät, joista en pidä ja jotka ottavat kaaliin vaan vuodesta toiseen

 1. Imurointi. Ultimate inhokki. Siksi en juuri ikinä imuroi, kerran näin kahden aikuisen taloudessa ei ole pakko tehdä kaikkea itse. Vessan pesu, pyykit, tiskit. Kaikki menee, mutta ei kyykkiminen jonkun perässä vedettävän hurisijan kanssa. 
 2. Kuoriminen. Vitsi tykkään (aika usein) tehdä ruokaa, mutta en voi sietää kuorimista. Mikä-onkaan-tylsempää-puuhaa. Siitä on ruuanlaittoflow todella kaukana, kun vetelee 20 perunaa sileäksi. 
 3. Laskujen maksu.
 4. Ja vielä paskamaisempaa: Itse laskuttaminen. Freelanserina pakollista shaiberia, jonka muista vasta silloin, kun tili alkaa näyttää uhkaavasti nollaa.
 5. Kipeänä olo niin, että myös lapsi on kipeänä. Koettiin taas viime viikolla. Lapsi hyppii seinille liiasta tylsyydestä ja sisälläolosta. Meikästä löytyy vielä vähemmän leikkitätiä kun normioloissa. Luistin kaikista periaatteistani. Lapsi sai katsoa puhelinta päivät pitkät ja syödä einespinaattilettuja (siihen asti, kun mies tuli kotiin).
 6. Kipeänä olo ilman sairaslomia tai työterveyttä. Taas sen vapaan työläiselämän miinuspuolia.
 7. Märät käsipyyhkeet. Se ällönä rötköttävä pyyhe, jota saisi olla vaihtamassa kolmesti päivässä. 
 8. Aamuyöllä eteisenlattialle megaäänillä räsähtävä Aamulehti. Joko olen nukkunut viime aikoina kevyempää unta, tai sitten meidän postinjakaja on alkanut runnoa lehteä luukusta sisään voimakkaammin. 
 9. Ihmiset, jotka kutsuvat pianoa pienoksi tai palaveria palveriksi. 
 10. Banaanikärpäset. Jumaliste jokaisessa hedelmässä. Tästä hamaan tappiin taas. 
 11. Ei-minkään-mittainen-tukka. Vaikka Umppu on paras kampaaja, jonka tiedän. Ja vaikka kuinka yritän sinnikkäästi kasvattaa tätä omaa tukkaani, INHOAN välivaihetta, jossa tukka ei lyhyt, eikä pitkä. Lähinnä siis inhoan, ettei tukka ole edelleenkään pitkä.
 12. Tekniikka. Varsinkin kaikki tietokoneisiin liittyvä. Sinäänsä ongelma, koska työni perustuu juurikin tietokoneella tekemiseen.
 13. Tennarikelien loppuminen. Ja varrettomien sukkien  ajan /paljasjalkakelien loppuminen. Kaikki pipot. isot takit, huivit kestän oikein hyvin. Mutta en sitä, ettei nilkat voi olla enää paljaina ja jalassa kevyet kengät.
 14. Punainen nenä. Tämä nyt ei liity edes kipeänä olemiseen. Vaan yksinkertaisesti siihen, että mun nenä vuotaa ulkotiloihin mentäessä koko talven. Ts. nenästä rullaa meikki pois, iho alkaa hilseillä ja look on muutenkin petteripunakuonomainen taas toukokuuhun asti. 
 15. Tampereen raitiovaunukeskustelu siitä näkökulmasta, minkä värinen sporan tulisi olla. Ehken ole vaan ymmärtänyt keskustelun syvintä ydintä, mutta eikös se ole nyt aevan sama.

Nii. Että silleen. Johan helpotti.

-Karoliina-

Kommentit (10)

Daniella
11/10 | 

Just tällä minuutilla allekirjoitan banaanikärpäset ja pienon. Ja toi ratikka nyt on aivan farssi muutenkin. Tai kuulostaa siltä, en oikeasti ole perehtynyt asiaan, joten ei mulla kyllä voi olla mielipidettäkään. Perustin tämän nyt puhtaasti sille, että kuulen siitä vain negatiivista kaiken aikaa. Ja no toi värihomma, kyllähän se "aavistuksen" erikoiselta väittelyltä kuulostaa :D

Tiina**
12/10 | 

Toipuuko Tampereen keskusta enää koskaan entiselleen tuon karmean työmaan jälkeen? Pelkään pahoin, että ei.

lukija
13/10 | 

Samaistuin erittäin hyvin näihin ärsytyksen aiheisiin ja tämä teksti sai nauramaan ääneen!

Unska
14/10 | 

KYLLÄ! Kuoriminen on tylsintä ikinä! Onneksi mies ottaa sen suosiolla vastuulleen tarpeen tullen.

Imurointi on myös ärsyttävää! Varsinki ku lattialla lojuu vaikka sun mitä! Ite usein oon aika huolimaton hutaisija, kun taas mies imuroi harvemmin, mutta joka ikisen kolkan ja neliön :D

Märät käsipyyhkeet YÖK! Meillä on kaks vessaa ja yhteensä kolme käsipyyhettä käytössä, mut siltin ne ei kerkee kuivaa!!

Ja I feel you tuon punaisen ja vuotavan nenän kans myös! Aina saa olla taskut ja laukku täynnä paperia ku nenä vuotaa! Ja entäs ns. jälkivuoto sisälle tullessa?!

Haha kiitti Karoliina! Samaistuin liian moneen kohtaan niin tais verenpaine käydä vähä koholla ku pääsin näpyttelemään tuntoja ulos :D :D

15/10 | 

Feel you. Tuo ei-minkään-pituinen tukankasvatusvaihe on pyllystä. Nuttura on mitäänsanomaton töpö, auki tukka on muodoton reuhka, lettikin muistuttaa rotanhäntää ja perusponnari on tylsä. Samoin vihaan saikutonta sairastamista. Nenä vuotaa kuin julkkisten yksityiselämä, kurkku korisee ja kähisee mutta se turkasen kuume loistaa poissaolollaan. Ei sitä sitten kehtaa heittäytyä tekemättömäksi.

Innostuin itsekin vuodattamaan ärsytykseni aiheita.
https://aatenarikka.blogspot.com/2018/06/top-5-mitattomat-arsytyksen-aih...

Espoolainen
16/10 | 

Mun ärsytyslistalla on yllättävänkin yleinen plogi. Tai jopa ploki, anna mun kaikki kestää...! Eli blogi!! T. Niuho

Outi*
17/10 | 

Ja televisiota telvisioksi. Niiiin ärsyttävää! Argh! :D

Giassilina
18/10 | 

Samaistuin tohon ykköskohtaan vahvasti, kunnes viime jouluna sain hartaasti toivomani Dysonin varsi-imurin. Maailman paras asia! Imuroin monta kertaa viikossa ja aina jos esim keittiön lattialle varisee jauhoja. Ei enää tyhmän painavan imurin kaivamista siivouskaapista kaikkien muiden siivouskamojen alta ja johdon kyykkimistä seinään. Elämänlaatu parantunut 100%. Ja oon saanut myös lähipiirin panostamaan elämänlaadun parantamiseen tässä suhteessa ja Dysoneita on monessa kodissa. Ja palaute ainoastaan positiivista! Ah!

Electrolux
19/10 | 

Peukku tälle. Varsi-imuri on ollut ehdottomasti paras hankinta tällä vuosikymmenellä. Noh, ainakin tänä vuonna :) Oma arjen pelastajamme on Electrolux-merkkinen, mutta myös sillä on suoranainen ilo hurauttaa kierros vaikka useamman kerran päivässä. Suosittelen!

Vierailija
20/10 | 

Jaahas täällä jo joku kommentoija vei sanat suustani!

Samaistun kaikkeen, mutta piti tulla sanomaan, että sen jälkeen kun poikaystävän kanssa päätettiin sijoittaa (suht. pienistä tuloistamme) Dysonin varsi-imuriin niin imurointi muuttui huomattavasti helpommaksi tehtäväksi. Me käytetään sitä ihan kaikkeen, koska klipsauttamalla pitkän varren irti ja napsauttamalla pienen suuttimen kiinni se muuttuu käsikäyttöiseksi pikkuimuriksi jolla on helppo ottaa sohvan kolot sun muut nurkat. 7-mallista eteenpäin niissä on vielä maailman helpoin pölysäiliön tyhjennys! Mulla ei oo ikinä ennen niin hyvää imuria kuin tää Dyson, sen lisäksi että se on helppo niin se on ihan oikeasti tehokas.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat