// *merkki kertoo, että tuote on satu & Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington// 

P7110188.JPG
P7110188.JPG

P7110206.JPG
P7110206.JPG

P7184442.JPG
P7184442.JPG

P7184444.JPG
P7184444.JPG
  1. Juo tarpeeksi vettä. Se tekee iholle hyvää, mutta on kaiken lisäksi erityisen välttämätöntä näillä keleillä.
  2. Valitse aurinkosuoja sen mukaan, tuleeko voide kasvoille vai vartalolle. Oma suosikkini kasvoille on ihan vähän ihon väriä tasoittava Madaran aurinkorasva.
  3. Keep thing simple. Eli keskity perusasioihin kikkailun sijaan. Nypi kulmakarvat muotoon, pidä kynnet siisteinä ja unohda vahva meikki. Jos et jaksa pitää huolta kynsilakkojen lakkausväleistä, valitse läpinäkyvä lakka räikeän sijaan.
  4. Muista aurinkolasit. Pelastaa silmät ja kaikki meikkiongelmat. Itse olen täysin rakastunut näihin Optikko Heiniöltä saamiini Tom Fordeihin*, jotka peittävät puoli päätäni.
  5. Panosta hyvään dödöön, laita hajuvesi niin, ettei tuo ihoalue ole auringon kanssa kosketuksissa.
  6. Pakkaa kassiin mukaan kosteutuspyyhkeitä, hiuspompula, kampa, minikokoinen aurinosuoja + huulipuna. Näillä pötkii jo aika pitkälle. Joskus olen nähnyt myös dödöjä, jotka on laitettu yksittäispakattuihin liinoihin aivan kuin vaikka Savetit. Sellainen toimii kesän menoissa loistavasti.
  7. Koska meikin ja hiusten kanssa kikkailu on kesällä aika turhaa (lätsähtää, kastuu tai hikoaa kuitenkin), panosta asusteisiin. Ihanat isot korvikset, ruskettunutta ihoa vasten sopiva kello tai hyvä lippis. Paljon muuta ei tarvitsekaan.
  8. Hulluttele. Kesäihoa vasten on ihana tehdä meikki, jota ei ehkä muuten käyttäisi. Onko se kirkkaansininen eyeliner vai punaiset huulet. Tee asiat toisin! Itse olen käyttänyt tänä kesänä enemmän huulipunia kuin koskaan.
  9. Valitse hyvät ja kevyet alusvaatteet. Hyvä olo lähtee (varsinkin kesällä, kun iho on nihkeä) alusvaatteista. Mahdollisimman kevyt, hengittävää kangasta olevat ja toppauksettomat liivit ovat poikaa. Vinkiksi muuten, että Lindexillä on taas menossa aika huima alusvaateale. Ostin itse sieltä juuri täydennystä kaappiin. Olivat siellä puolesta hinnasta alentaneet vielä uudelleen -50%. Kaksille alkkareille ja liiveille jäi hintaa yhteensä 16 euroa.
  10. Hymyile. Ihan hölmö ja kliseinen vinkki, mutta hymy ja hyvä olo ovat kauneimmat asusteet, joita ihmisellä voi olla.

Ja huomio vielä! Muistutukseksi, että koodilla KOLMISTAAN saat -15% Daniel Wellingtonin tuotteista + ilmaisen kuljetuksen aina heinäkuun 2018 loppuun asti. Kauppaan pääset tästä! 

-Karoliina-

Kuvat: 1&2, Noora Näppilä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat