Mulla on nyt menossa joku vaihe, jossa hurahtelen asioihin aivan täysillä. Totta on, että olen muutenkin sellainen on/off-ihminen, mutta viime viikkoina mun maanisuus tiettyihin asioihin on saanut ihan käsittämättömiä piirteitä.

Olen koukussa:

  1. tori.fi-sivuun ja Facebookin marketplaceen. Ette usko, kuinka monta kertaa päivässä isken hakusanoihin ”liinavaatekaappi” ja ”sängynpääty”.
  2. Valion Hedelmätarha Luomu Appelsiinimehu. Joku siinä saa vaan sukat pyörimään jaloissa!
  3. Vita Liberatan uusi CC-voide*, jossa on itseruskettava samassa. Jumankekka! Ei tarvii enää erikseen läträtä itseruskettavilla, vaan menen meikkauksen vaivalla.
  4. kaappien tyhjennys. Mä en ole eläissäni heittänyt näin surutta kamaa pois. Pitäisi ottaa Radiokirppikselle joku vuosiasiakkuus.
  5. Tikkurilan värilastujen selaaminen. Kuulkaas on HYVIN monta sävyä olemassa ihan vaan jo pelkästään eri harmaissa. Niiden kanssa meinaa myös tulla hulluksi.
  6. sandaalit. Mä rakastan kesässä sitä, ettei ole pakko pitää umpinaisia kenkiä. Mulla voi muuten olla viileänä päivänä neule, farkut, takki ja lippis, mutta silti jalat paljaina sandaaleissa. Best!
  7. rautavaaralaisiin, gluteenittomiin riisipiirakoihin. Anoppi tuo niitä aina tulleessaan, kun käy Rautavaaralla. Ollaan lapsen kanssa syöty niitä sunnuntai-illasta tähän iltaan yhteensä 18 kappaletta. En tiedä parempaa!
  8. sateen ropinaan kuunteluun. Mun huone oli lapsena ullakkohuoneessa, jonne sade rapisi aina ihanasti kattoon. Tänään sadekuuron iskiessä iltapäivällä oli pakko vaan hetkeksi pysähtyä kuuntelemaan. Tytär on perinyt sadefanituksen minulta. Aamulla hän avasi verhot hyvin pettyneenä: ”Aurinko!”
  9. säännöllisiin hierojakäynteihin. Istuma- ja tietokonetyötä tekevälle (erittäin huonoissa asennoissa) luottohieroja on ihan älytön apu. Huomenna taas aika Tampereen parhaalle Akille.
  10. Temppareihin. Mitä mä nyt teen, kun iltanuotiot ja ”glamour-treffit” poistuvat katselulistalta?

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat