P9101410.JPG
P9101410.JPG

1. Luen sähköpostit, tekstarit ja muut viestit aina vauhdissa. Ja sitten unohdan vastata niihin. Todella raivostuttava tapa, jota itse inhoan muissa ihmisissä.

2. Skippaan välillä hampaidenpesun iltaisin. Tiedän! Ihan sikaällöä, mutta teen sen vain, jos menen nukkumaan yksin. Enkä onneksi kyllä kovin usein silloinkaan. Mutta silti. 

3. Jätän juomiin aina pohjat lasiin. Aina ja ikuisesti pohjat. Jotenkin niiden juominen inhottaa minua. 

4. Välillä isken kaikki roskat samaan jätesäkkiin, kun en jaksa roudata viittä eri nyssäkkää alakerran roskiskatokseen. Tämä on ihan järjetöntä, koska kuitenkin lajittelen kaikki roskat ja purnukat kuitenkin kotona. Todellinen viimehetken rimanalitus.

5. Minun käteni on varmasti kasvanut kiinni puhelimeen. Teen sillä töitä, luen sillä kirjoja, viestittelen kamuille, kuuntelen musaa. Jos kännykkä hajoaisi, olisin varmasti suhteettoman murtunut. 

6. Painan välillä facebook-tapahtumiin "ehkä-nappi"; vaikka tiedän, etten pääse mukaan. Jotenkin "en voi osallistua" on vaan niin karu. (Vaikka karumpaa on se, ettei tapahtuman järjestäjä tiedä todellista osallistujamäärää)

7. Olen aivan pakkomielteinen kahvinjuoja. Addikti, jonka päivä ei vaan onnistu ilman aamukahvia. Jos kahvi jää väliin, kaikki on pilalla.

8. Sytyttelen valoja. Niihinkin huonesiin, joissa en ole. Ja jätän ne päälle. Todellista energian ja rahan hukkaamista.

9. Puhun liian kovalla äänellä. Todella usein. 

10. Ostan liikaa vaatteita. KonMari ja Hyvän mielen vaatekaappi taas kerran ihan hukassa.

Kerro sinä sinun syntisi!

-Karoliina-

Kommentit (18)

Karoliinan äiti
19/18 | 

Laitat valot päälle myös valoisana päivänä. Argh!!! Ja kylmenneitä kahvikuppeja (niitä puolillaan olevia) löytyy aina ja joka paikasta.

Lottapa
21/18 | 

Itsekkään en pysty juomaan mitään loppuun.. :D Kahvikuppeja sit löytyykin ympäri kämppää ja kaikissa melkein puolet kahvia jäljellä... Ja jos on tylsää, niin "harrastan" kahvin keittämistä. Saatan keittää kahvia, kaataa kuppiin ja sen jälkeen unohtaa koko kahvin :D Kauhistuttaa kyllä miettiä, että miten paljon kahvia(ja rahaa) menee lavuaarista alas.. :D

Karoliina Sallinen
22/18 | 

Mäkin harrastan tuota samaa ;D 

jennajohannasi
23/18 | 

En sulje kaappien ovia, koska inhoan sitä kolahdusta! Sekä töissä että kotona on jäljiltäni kaikki kaapinovet auki, ja se varmasti raivostuttaa monia. Raivostutti jo äitiä silloin kun asuin kotona.

Karoliina Sallinen
24/18 | 

Ja mua taas raivostuttaa, jos ihmiset jättävät ne ovet aukia :) 

25/18 | 

Täällä myös tuo pohjien jättäminen lasiin, en edes tiedä miksi, kai se unohtuu juoda kuppi tyhjäksi. :D Sitten kun se lasi jää vielä pöytään ja miesraukka menee nostamaan sen koneeseen, monesti on kuulunut melkoisia manailuja kun juomat on päätyneet lattialle. :D Ymmärrän myös valojen sytyttelyn, kuka niitä nyt muistaisi sammuttaa huoneesta lähtiessään...

Karoliina Sallinen
26/18 | 

Voi meitä huonotapaisia!

Minna2
27/18 | 

Aargh tää kommentointipohja lahgaa koko ajan:/

Karoliina Sallinen
28/18 | 

HÖH! Miten tai mikä ei toimi?

29/18 | 

Hahaa, olipa kiva! Pitää varmaan kopsata idea joskus (niin...ehkä ens elämässä, jos sille sattuu jo olemaan aikaa).

Mun ehdoton synti nro. 1 on leivänmurujen, kuivien makaronien, nuudelien ym. pyyhkiminen työtasolta hellan ja tason väliin! Erityisen vastenmielistä siitä tekee se, et todellisuudessa oon niin siivousfriikki, ettei edes miehen vesilasi pysy tiskialtaan reunalla minuuttia, kun oon siivonnu sen jo pois.

Karoliina Sallinen
30/18 | 

Mä inhoan kanssa niitä tiskialtaan reunalle jätettyjä laseja. Ymmärrän, että samasta lasista voisi juoda uudemman kerran, mutta tiskikoneiden aikaan mun mielestä uuden lasin voi kyllä ottaa kaapista.

Karoliina Sallinen
31/18 | 

Mä inhoan kanssa niitä tiskialtaan reunalle jätettyjä laseja. Ymmärrän, että samasta lasista voisi juoda uudemman kerran, mutta tiskikoneiden aikaan mun mielestä uuden lasin voi kyllä ottaa kaapista.

Karoliina Sallinen
32/18 | 

Mä inhoan kanssa niitä tiskialtaan reunalle jätettyjä laseja. Ymmärrän, että samasta lasista voisi juoda uudemman kerran, mutta tiskikoneiden aikaan mun mielestä uuden lasin voi kyllä ottaa kaapista.

Tiikeri12
33/18 | 

Mulla tuo viesteihin hidas vastaaminen. Vaikka ite tiedän vastauksen päässäni siihen, en vaan kertakaikkiaan saa sitä kirjotettua ja lähetettyä vastaanottajalle. Miten se onkin niin hankalaa! Ja tietenkin ärsyttävää, jos muut tekee niin..

iidis
35/18 | 

Tää oli niin hauska, etten voinut olla kirjoittamatta omaa postausta aiheesta. Meitä syntisiä on moneen lähtöön :D Mun synnit näkee täältä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat