P4110361.JPG
P4110361.JPG

P4110363.JPG
P4110363.JPG
  1. En omista hiustenkuivajaa.
  2. En käy koskaan aamuisin suihkussa (johtuen edellisestä seikasta).
  3. Rakastan maksamakkaraa.
  4. Kiusaannun, kun pitää ottaa kengät pois ja tajuan, ettei minulla ole sukkia jalassa, kuten kaikilla muilla normaaleilla ihmisillä. Kesät ovat siksi juhlaa, koska silloin on myös muita paljasvarpaisia.
  5. Jostain syystä rakastan lajitella pyykkikorin pyykit lattialle väreittäin. On ihanaa katsella erilaisia väripinoja ja sulloa niitä sitten toinen toisensa perään pyykkikoneeseen. (Pyykkien ripustaminen onkin sitten jo vähän tylsempi homma).
  6. En käynyt koskaan tutustumassa synnytyssairaalaan ennen F:n syntymää. Virtuaalisesti tai livenä. Muistan, kun matkasin synnyttämään ja tajusin, että sellainenkin homma olisi kai pitänyt hoitaa. En kyllä näin jälkikäteen oikein edes ymmärrä, miten tuollaisen asian ylipäätään pystyi skippaamaan.
  7. Olin 18-vuotias, kun olin ensimmäisen kerran elämässäni lentokoneessa.
  8. En ole koskaan syönyt säännöllisesti D-vitamiinia. Silti – käydessäni kaiken maailman verikokeissa vähän aikaa sitten – selvisi, että vitaminiarvoni olivat lääkärin mukaan ”ihailtavat”.
  9. Ostin lapsena aina karkkipäivänä karkkien sijaan sellaisen pitkän berliininmunkin, jonka sisällä oli kermavaahtoa.
  10. En osaa luistella. Tai ainakaan en ole tehnyt sitä sitten ala-asteen. Yläasteelaisena oli aina ringetessä maalivahti (toisin sanoen röhnötin teiniangsteissa istuen maalin luona) ja lukiossa kieltäydyin sekä luistelusta ja hiihdosta kokonaan vedoten lukion vapaaehtoisuuteen. Vitsi mikä urpo,minä!

-Karoliina-

Kommentit (3)

Torey
4/3 | 

Ei synnäriin tutustumista täälläkään! Kun neuvolassa ei moisesta mahdollisuudesta edes mainittu. Ekan kanssa löydettiin hyvin paikalle ja kuopuksen aikaan se sitten olikin jo edellisestä kerrasta tuttu. :D

sanni8
5/3 | 

Mäkään en käy ikinä aamuisin suihkussa. On parasta mennä nukkumaan suihkunpuhtaana! Ja mulla menisi aamulla ainakin puoli tuntia suihkuun ja hiusten kuivaamiseen joten ei kiitos. Mutta mulla on suihkuobsessio siitä jos pitää mennä johon ulos tai parempaan tilaisuuteen, en nimittäin voi todellakaan lähteä bilettämään silleen että olisin vaikka samana aamuna käynyt suihkussa ja pessyt tukan vaan suihku kuuluu olennaisena asiana siihen valmistautumiseen :p 

iidis
6/3 | 

Mulla samat kohtien 1, 5, 6 ja 10 osalta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat