// Kaupallinen yhteistyö: Bonduelle // 

P8225314.JPG
P8225314.JPG

P8225317.JPG
P8225317.JPG

P8225320.JPG
P8225320.JPG

 

 

Mä tykkään ruuasta sillä tavalla, kun se oikeasti ja rehellisesti on. Sellainen aivan toisenlaiseksi prosessoitu ruoka, mitä ainesosat itsessään ovat, on mulle usein kauhistus. Ja siksi mä tykkään, että kerma on kermaa, eikä mitään kermankaltaista litkua. Pasta pastaa, pihvi lihaa ja sitä rataa.

Tästäkin huolimatta olen tässä viime viikkoina ihastunut pastaan, joka ei ole oikeasti pastaa. Tosin tämän ruuan puolustukseksi pitää sanoa se, että pastaa ei ole korvattu millään omituisella aineella. Vaan ihan kausivihanneksilla, kesäkurpitsalla ja porkkanalla.

Seuraavaksi esittelenkin teille ihan superkätevän arkiruokareseptin, joka hellii kehoa, makunystyröitä ja mieltä. Plus on todella nopea tehdä. ”Pastan” lisukkeina toimivat vuohenjuusto ja Bonduellen punaiset kidneypavut. Kirjoitin teille Bonduellen historiasta enemmän täällä parin viikon takaisessa kikhernetahnapostauksessani, mutta sanottakoon nyt tässä sen verran, että kyseessähän on perinteikäs ranskalainen yritys, joka on tunnettu laadukkaista, höyrytetyistä purkkikasviksistaan. Uutta Bonduellelle ovat nämä En liten Twist -pakkaukset, jossa on kaksi pikkiriikkistä purkkia papuja saman pahvikuoren sisällä. Nyt ei siis tarvitse avata isoa purnukkaa, vaan pieni purkki on sopiva evääksi otettavaksi, yhden hengen talouksiin tai kuten minun ohjeessani: yhdeksi toisten tuotteiden kanssa käytettäväksi, joten papuja ei tarvitse tällä kertaa niin suurta määrää.

Porkkana-kesäkurpitsa”pasta” vuohenjuuston ja punaisten kidneypapujen kanssa  (2 annosta)

  • 3-4 porkkanaa
  • 1 kesäkurpitsaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • 3-5 rkl/palaa pehmeää vuohenjuusto (purkista tai pötköstä). Ei siis sitä juustoa, jossa on kovat kuoret.
  • 1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja

 

  1. Suikaloi porkkana + kesäkurpitsa kuorimaveitsellä ohuiksi suikaleiksi.
  2. Kuullota ne pannulla öljyssä. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Sekoita kidneypavut sekaan niin, että nekin lämpiävät.
  3. Sekoita joukkoon vuohenjuusto niin, että se sulaa kokonaan "pastan" sekaan.

 

Hyviä herkkuhetkiä! 

-Karoliina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat