P1011002 (5).JPG
P1011002 (5).JPG

P1010992 (7).JPG
P1010992 (7).JPG

P1010998 (5).JPG
P1010998 (5).JPG
  • Olen ollut lapsena ja nuorena oikea harrastehirmu. Olen harrastanut muun muassa yleisurheilua (kuula, pituushyppy, 100m), pianonsoittoa, kuviskerhoa, pesäpalloa, judoa, tanssia, 4H-kerhoa, viittomakieltä, kuoroa ja yksinlaulua.
  • Minulla on ollut rustokoru korvassa, sekä napakoru.
  • Olen aina (edelleenkin) haaveillut pienestä lävistysnapista huulen yläpuolelle siihen perinteiseen ”kauneuspistekohtaan”.
  • Minulla ei ole vain yhtä tapaa juoda kahvi, kuten useimmilla ihmisillä. Juon sen fiiliksen mukaan. Siksi minulle tuleekin mieleen aamukahvihetkissä usein Scandinavia Music Groupin biisin sanat ”Juon kahvini miten sattuu, mustana, maidolla, kylmänä, kuumana”.
  • Matkustin ensimmäisen kerran lentokoneessa vasta 18-vuotiaana.
  • Aloita syksyllä työn teon paikassa, jossa saa pitää pipoa päässä. Uuh! Ekan kerran ikinä työhistoriassani, 
  • Juuri kun olen saanut hiukseni siihen vaaleaan sävyyn, jota olen tavoitellut koko blondaamiseni ajan, olen alkanut pohtia, pitäisikö siirtyä takaisin tummatukkaiseksi.
  • Uskon Jumalaan, mutta tämä Taivas/Helvetti -käsite on edelleen oman pääkoppani sisällä epäselvä. Siitä syystä en lähtenyt opiskelemaan papiksi, vaikka se olisi edelleen yksi unelma-ammateistani.
  • Minun meikkipussissani on aina tuppoja talouspaperia, vaikka joka kertaa kiroan niitä siellä ja siivoan pussukkaa jatkuvasti. Kun meikkaan, levitän meikkivoiteen aina ensin kämmenselälleni ja sitten vasta kasvoihin. Yleensä meikkiä tulee liikaa ja se pitää pyyhkiä kädeltä pois. Pyyhitty paperi harvoin vaan menee suoraan roskikseen.
  • En pidä henkilökohtaisella tasolla monistakaan maamme ykköskirjailjoista. Sofi Oksasta en jaksa lukea, en myöskään Kjell Westötä. Riikka Pulkkiselta ainoa minua kiinnostava kirja on ollut Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän (joka on muuten myös aivan loistava kirjan nimi)

-Karoliina-

Kommentit (1)

Madi
2/1 | 

Hei, teologian opiskelijana jäin heti kiinni kohtaan 8...ymmärrettävistä syistä:D Kenties aiheeseen jotenkin liittyvästä teemasta voisi tehdä joskus postauksenkin? Itse lukisin mielelläni aiheesta enemmän.

Ymmärrän kyllä, että aihe on henkilökohtainen, enkä halua mitenkään painostaa :) Seuraan blogiasi joka tapauksessa!  Ihanaa päivää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat