Sain viestin viime viikolla, että äitiyden aakkoset - postauksessa ei ollut kauan mukana olleelle lukijalle mitään uutta tietoa. Jäin miettimään kommenttia ja niinhän se muuten varmasti on: Jotenkin sitä kertoo itsestään ja elämästään varmasti aika samanlaisia juttuja, koska oman elämän painotuksetkin ovat usein vuodesta vuoteen aika samoja.

Siksipä ajattelin, että teistä olisi varmasti kiva kuulla jotain ihan uutta. Ja haastoin itseni kaivelemaan muistini sopukoista jotain sellaista, jota ette ehkä minusta vielä tiedä. Kertokaa, jos olen näistä asioista joskus jo kirjoittanut. Nämä on nyt tätä hömppäosastoa, mutta ehkä ne ilahduttavat teidän iltaa. 

1. Mä RAKASTAN "Remppa vai muutto Vancouver - sarjaa" . Ja aivan täysillä fanitan sisustussuunnittelija-Jilliania. A aina nauraa ohjelmalle, koska Jillianin vaatteet on kuulemma suoraan kuin mun päältä. Ehkä siksi mun mielestä Jillianilla onkin niin täykky tyyli, hah!

2. Jätän aina kaikkiin juomiin pohjat. Aivan aina. Puoliksi juotuja pulloja ja mukeja ja laseja on ripoteltuna pitkin kotia. Lapsuudesta niistä valitti äiti, nyt aviomies.

3. Mun eka Ivana Helsinki -mekko oli tämä. Siitä alkoi suuri rakkaustarina.

4. Mun voileivällä on oltava aina 1,5 minitomaattia. Eli kolme puolikasta.

5. En voi missään olosuhteissa nukkua pitkillä housuilla peiton alla. Se on musta aivan kauhea tunne. Siksi aina yöboxerit.

6. Olen saanut hymytyttöpatsaan.

7.Olin nuorena töissä Kaarina K -liikkeessä, Kaarina Kivilahden alaisena. Olin täysi maalaistallukka ja en esinämerkikai tunnistanut Samu-Jussi Koskea, vaikka rupattelin hänen kanssaan harvase viikko, en tiennyt, kuka hän oli. Luulin joksikin Marimekon assariksi. Mikä hävetys. 

8.En juo ikinä siideriä tai mitään muitakaan makeita alkoholijuomia.

9.En voi sietää passion hedelmän sisällä olevia "hetuloita", jotka näkyvät, kun ottaa itse hedelmän pois. Pelkkä ajatuskin alkaa puistattaa ihan aidosti. Se on jotain niin oksettava!

10. En voi käyttää koskaan kenkiä, jotka kopisee. Niistä tulee aivan liian itsetietoinen olo. Sellainen "katsokaa kaikki minua". Siksi mun kaikissa (eli harvoissa) korollisissa kengissä on kumipohjat, jotka ei pidä ääntä.

Nämä kun lukee, tulee kyllä olo, että olen hiukan omituinen.

Hauskaa iltaa!

-Karoliina-

Kuvaaja: Liisa Valonen (käsittelemätön kuva), kuva otettu MeNaisten kuvauksissa viime keväänä 

Kommentit (15)

Runttu
16/15 | 

Tomaatit oot maininnut jossain! Mulla on nimittäin oltava kaks pikkutomaattia per leipäviipale ja mietin silloin että 1,5 ei voi MITENKÄÄN olla sopivasti 😅😂

Vierailija
17/15 | 

Et ole omituinen, minuun pätee noista 6/10 (en esim ole ollut töissä kaarina koossa, en syö minitomaatteja, mutta kaiken pitää olla parillista esim leipien)

Unska
19/15 | 

Nuo kopisevat kengät muistan jostain postauksesta. Mua taas on aina ärsyttäny joidenkin tapa jättää juomaa lasin/mukin pohjalle! Siis MIKSI?! :D

Kukka
20/15 | 

Mulla pitaa aina olla parillinen numero ääntä autoradiossa ja telkkarissa. Siis volume pitää olla 12, 14 jne. palkkia. Pariton määrä ‘tuo epäonnea’...en tiedä mistä tämä omituisuus! Kaikilla meillä on omamme!

Käyttäjä38203
Liittynyt13.3.2020
21/15 | 

Mua naurattaa tää ihan kauheasti, koska mulla just päinvastoin! Oli asia melkeinpä mikä tahansa, suosin paritonta lukumäärää, etenkin 3, 5 ja 15 on mun mielestä TÄYDELLISIÄ :D 4 tai 14 olisi aivan mahdottomia, ei pystyisi. Kuka sanoi outo?

Vierailija
23/15 | 

Miksi pidät edes boksereita yöllä? Nakkena olo on terveellisintä, ei tule tulehduksia, kun alakerta saa hengittää ilman vaatteita. Kokemus on tämän mullekin opettanut. Tv Mummo

Vierailija
24/15 | 

Sä olet kyllä aivan mahdoton 😝 Ensin sulla on juusto ja leikkele väärinpäin voileivän päällä ja nyt siinä on vielä minitomaatteja! Eihän niitä saa leivän päälle laittaa, ne on tarkoitettu salaattiin 😂

Vierailija
25/15 | 

Remppa vai muutto Vancouver on paras! Mitään muuta versiota siitä sarjasta ei voi katsoa. Jillian on ihan best!! Ja sen tyyli myös!

Vierailija
26/15 | 

Tiesitkö, että Remppa vai muutto -Jillian on ollut aikoinaan myös Bachelorette (5. kausi)?

Maikkiliina
27/15 | 

Jillian on ihan best, kannattaa tsekata hänen insta ja blogi myös. Mulla jää kans aina pohjat, en ymmärrä itekään miksi..... 😊

Vierailija
30/15 | 

Ihanaa, että on olemassa myös muita ihmisiä, jotka ei kestä kopisevia kenkiä. En siis voi sietää kenkiä, jotka kopisevat!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat