P6274062.JPG
P6274062.JPG

Näitä juttuja ymmärtää vain toinen piilorillipää eli toinen, joka pitää piilolinssejä kaiken mahdollisen ajan.

  1. Se epätoivo, kun menet reissuun, ja tajuat, että olet unohtanut piilolinssikotelon ja/tai nesteen kotiin.
  2. Se fiilis, kun alat selvittää MacGyverinä kyseisestä hätätapausta.Teet ihmiskokeita sille, kuinka monta yötä piilolinssit säilyvät käyttökunnossa, jos ne säilöö esimerkiksi kertakäyttäpiilolinssien paketin nesteeseen. Tai jälkiruoka-astiaan. Tai niillä nukkuu puoliviikkoa putkeen.
  3. Se voitonriemu, kun ahdettuasi monta vuotta piilolinssinesteen minipulloa lentokoneen käsimatkatavaroiden litraiseen muovipussiin kuulet, että koska piilolinssineste lasketaan tässä tapauksessa lääkeaineeksi, saa sen kuljettaa ilman mitään millilitrarajoja tai pussukoita. Päätät roudata isoa pulloa matkassa aina tästä eteenpäin ihan siksi, koska sä voit. 
  4. Se sumu, joka silmissä on, kun olet nukahtanut piilolinssit päähän.
  5. Se asiantuntemus, jolla elvytät silmät piilolinssinukkumisen jälkeen. Kosteutustipat, vesi ja pyörittely. You name it!
  6. Se nippelitieto, joka sulla on silmänkosteutustippojen suhteen. Säilöntäaineita vai ei? Suljettava pipetti vai ei? Kyllä sä tiedät!
  7. Se ihmettelyn määrä, kun joku kerta astelet silmälasit päässä töihin/kylään/kauppaan. ”Ai onks sulla silmälasit?””Miten sä olet niin erinäkönen?”
  8. Se hämmennys, kun olet tottunut käyttämään piilolinssikoteloa, jossa värillinen piilolinssikoteloluukun kansi on oikean linssin kolosessa. Ja sitten menet ostamamaan kotelon, jossa värit ovat toisinpäin.
  9. Se, kuinka monta kertaa olet kuullut ottaessasi piilolinssejä pois/laittaessasi niitä silmiin,  ettei kaverisi todellakaan voisi koskaan koskea itseään tuolla tavalla silmään. Että eikö ällötä? 
  10. Se tunne, kun kaverisi hauskuuttavat itseään otettuasi piilolinssit pois, mutta ennen sitä, kun ehdit saada silmälasit päähän. ”Hei monta sormea, monta sormea?”. Sori, mutta en näe edes koko sun kättä.

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat