Tuliko luvattua jotain? Alkaako elämä taas uuden sivun käännyttyä ihan uudenlaisena? Tipaton tammikuu, herkuton helmikuu ja mitä näitä nyt onkaan. Pudotan painoani ainakin 10kiloa. En syö koko vuonna yhtään karkkia. Salit täyttyvät taas maanantaista alkaen ääriään myöten ja personal trainereilla ja laihdutusruokavalmistajilla menee lujaa...Ja hyvä niin!

Tämä ajankohta on siihen juuri se oikea - aivan kuten mikä tahansa muukin ajankohta. Koskaan ei ole liian myöhäistä tarttua itseään niskasta kiinni ja tehdä elämänmuutos. Pysyvä.

Miksi? Koska me ihmiset tarvitsemme aika ajoin uusia alkuja. Sen tunteen, että voimme (niin halutessamme) aloittaa puhtaalta pöydältä. Jättää kaikki se vanha, kerääntynyt kuona taaksemme ja olla kuin uudestisyntyneitä. Nyt käsissämme on uusi vuosi - 365 (tai no eilisen jälkeen 364) kirjoittamatonta, tyhjää sivua, joista voimme tehdä ihan mitä tahansa. Valtaosa tietää, että kaksi viikkoa uutta elämää menee kivuttomasti ja sen jälkeen alkaa tahti hiipua..Helmikuussa ryhmäliikuntatunneilla alkaa olla jo väljempää ja maaliskuussa jäljellä on enää se tuttu, oma porukka, joka on aidosti sitoutunut voimaan hyvin. Aina. Koska me haluamme, että ne tyhjät sivut vuosikirjassamme ovat hyvinvoinnin täyteisiä. Eikö olisi aivan mahtavaa kuulua siihen porukkaan?

Lopputulos millaiseksi lupauksesi tänä vuonna jää riippuu täysin itsestäsi. Tuleeko siitä torso vai succée. Haluatko onnistua siinä mitä tavoittelet? Päätätkö tehdä kaikkesi sen eteen? Ystäväni facebook-sivulta kopioin tämän lauseen, koska se on niin totta. " Distance between your dreams and reality is called action". Mitään ei tapahdu ilman toimintaa & tekoja. Niin se vain on. Sen vuoksi en luvannut tänä vuonna mitään.

Päätin, että elän kuten opetan. Teen jokaisesta päivästäni sellaisen, että voin illan tullen silmät sulkiessani olla edes jostain päivässäni tyytyväinen ja kiitollinen. Olkoon kyse sitten lasten & rakkaiden kanssa yhdessä vietetystä ajasta, ystävän muistamisesta, positiivisesta palautteesta tai muusta hyväntahdon eleestä. Aion elää nauttien näistä kaikista pienistä(kin) elämääni sulostuttavista asioista ja antaa hyvän kiertää. Uskon sen tulevan moninkertaisena takaisin. Vastoinkäymisiä sataa niskaan, se on varmaa. Mutta omalla asenteella ja asennoitumisella niistä voi tehdä pienempiä.

Muistakaa siis tämä. Jokaisella on mahdollisuudet ihan mihin tahansa - jos vain päätätte niin. Uskokaa itseenne & unelmiinne! Elämällä on tapana järjestää asiat silloin juuri siten

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Ikää pian 41vee. Mitä se tarkoittaa. Mitä elämään tulee lisää, mikä muuttuu ja mikä on peruuttamattomasti jo passé. Elämänkokemusta ja näkemystä on jo kertynyt. Blogini tarkoitus on tarkastella ja havainnoida keski-ikäisen naisen elämää kepeällä ja elämäniloisella otteella ja tarjota lukijoille pikaisten pakinoiden ja pohdintojen avulla samaistumisen suloisia pyrskähdyksiä ja piristysruisketta elämään kuuluvia matalasuhdanteitakaan unohtamatta. Elämää. Enjoy!