Mielessä kaipuu, välillä taustalle vaipuu.

Elämä aikaa kuljettaa ja mieltä myrskyävää tuulettaa. Silti kipu viiltävä on läsnä lähes aina, muista - elämä on vain laina.

Pimeys meinaa toisinaan vallata mielen ja myrkyttää suusta ulos tulevan kielen. Miksi en voi tarttua ma hetkeen tähän, ja olla tyytyväinen edes vähän.

Kysyn itseltäni mitä vielä elämääni haluan, miksi oksaani kannattelevaa mä loppuun kaluan.
Kukaan ei osaa sitä varmuudella sanoa, mutta eloni ei sammuta tätä janoa. Ei kohtaa tunteitteni paloa, sieluani jaloa, ei anna valoa.

Tiedän, olen raakile vasta, ellei elämäni minua tästä jalosta. Vastoinkäymiset ovat osa sitä vaikken täysin vielä tiedä mitä. Se tekee elämästämme mielekästä ja rikasta. Se ei tarkoita, että siitä tulisi likasta.

Kaikki me tahdomme vain onnemme tämän, yhden elämän kestävän. Jos tämä olis helppoa kaikki tekis niin, laulaa Cheek & antaa tukea meidän haaveisiin.

Meillä kaikilla on vain yksi elämä tää, ei onneksi näy sillä vielä määränpää. Toivon vain etten matkallani satuta muita, halaan vaikka metsien puita.

Otan vastaan sen mitä elämä suo, olkoon se armollinen ja minulle onnen tuo.

Rakkaimmilleni toivon terveyttä ja seesteisyyttä elämään tähän, olkoon elämä suotuisampi teille edes vähän. Näyttäköön valon ja tunteiden kirjon mahtavan, antakoon elämäänne rakkauden pakahduttavan.
Loppujen lopuksi muulla ei ole merkitystä suurta, se on elomme muhevaa maaperää ja pääjuurta.

Se tuo energian ja valaa virran meihin, uskon ihmeisiin ja teihin. Meissä ihmisissä on kummaa voimaa, hyvyyttä ja tunnetta roimaa. Kun annamme sille mahdollisuuden, saamme elämäämme jatkuvuuden.
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Ikää pian 41vee. Mitä se tarkoittaa. Mitä elämään tulee lisää, mikä muuttuu ja mikä on peruuttamattomasti jo passé. Elämänkokemusta ja näkemystä on jo kertynyt. Blogini tarkoitus on tarkastella ja havainnoida keski-ikäisen naisen elämää kepeällä ja elämäniloisella otteella ja tarjota lukijoille pikaisten pakinoiden ja pohdintojen avulla samaistumisen suloisia pyrskähdyksiä ja piristysruisketta elämään kuuluvia matalasuhdanteitakaan unohtamatta. Elämää. Enjoy!