On haikeaa hyvästellä Unelmakuntoon-ystäväni, mutta tästä onkin hyvä jatkaa matkaa unelmakunnon kanssa eteenpäin. Minä ja unelmakunto ollaan ja pysytään yhdessä. En muista milloin olisin toteuttanut uudenvuodenlupaukset jo ennen vuodenvaihdetta! Se tarkoittaa sitä, että voin asettaa itselleni siis ihan uuden uudenvuodenlupauksen – tai sitten en J

 

 

Joka tapauksessa on ollut kiva huomata, että me projektin mimmit ollaan onnistuttu jokainen omalla tavalla. Projekti on varmasti ollut meille kaikille positiivinen, silmiä avaava ja inspiroiva asia ja toivottavasti myös te Me Naisten lukijat olette huomanneet sen. Ken haluaa, voi asettaa itselleen uudet tavoitteet ensi vuodelle, oli se vaikkapa laihduttaminen tai lihasmassan kasvatus.

 

Omalta osaltani vinkkinä voin kertoa, että eteenpäin jaksamisen kannalta on tärkeää löytää säännöllisyys kuntoilussa, varsinkin alkuvaiheessa. Kun jaksaa painaa salille tauotta, oli se sitten kaksi tai neljä kertaa viikossa, niin tuloksia alkaa pian näkyä. Sitten voi antaa itselleen pienen breikin, eikä kuntoilu tunnu pakkotyöltä vaan silloin voi iloita jo saavutetuista edistymisistä.

 

 

Tämän jälkeen täytyy muistaa kuitenkin palata takaisin kehään (oli se sitten kuntosali tai lenkkipolku) ja muistaa ne positiiviset asiat, joita on kuntoillessa jo saavuttanut. Tärkeitä seikkoja ovat siis säännöllisyys ja hengähtäminen ja näitä molempia täytyy ainakin allekirjoittaneen harjoitella. Metsässä samoillessa ainakin minä hengähdän ja nyt joulunaikaan tietenkin.

 

Olen saanut hienot eväät jatkaa eteenpäin lihasmassan tavoittelussani ja kiitos siitä kuuluu myös Elixian PT:lle Jesselle ja muille yhteistyökumppaneille. Aivan mahtava fiilis lähteä kohti vuotta 2016 ja se alkaakin upeiden projektien parissa! Yksi niistä on Love  Me Do -häätapahtuman muotinäytös, jonka tuotan tammikuussa Kaapelitehtaalla, toivottavasti nähdään siellä!

 

 

Kävin muuten fiilistelemässä jouluntunnelmia Joulupuodissa Espoossa, josta löytyi ihania käsintehtyjä joulukoristeita. Nautinnollista joulua ja ihan parasta uutta vuotta kaikille!

 

 

 

-Heidi

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015