Unelmakuntoon-projektin alussa kolusin kaappini läpikotaisin etsiessäni vanhoja treenivaatteitani. Löytyihän sieltä jos jonkinlaista toppia ja legginssiä, mutta olisihan se kiva aloittaa uusi projekti uusissa vaatteissa, ajattelin. Koko garderobin uusiminen treenikengistä lähtien tekisi kuitenkin sievoisen loven lompakkooni. Ihan kaikkein halvinta kun en viitsisi hankkia, sillä haluan käyttää kestäviä ja miellyttävän tuntuisia treenivaatteita. Mielestäni treenivaatteiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat hengittävyys ja se, että ne kestävät hikoilua ja useita pesukertoja.

 

Onnekseni Intersport lähti mukaan tsemppaamaan kohti unelmakuntoa ja lahjoitti ihanat treenivaatteet ja kengät projektia varten! Koska olen kuitenkin jonkinasteinen eko-hippi viherpiipertäjä, suosin yleensä myös treenivaatteissa ekologisia materiaaleja kuten luomupuuvillaa sekä hamppua. Siksi olinkin iki-onnellinen saamistani Energeticsin treenitrikoista jotka ovat yli 80% kierrätettyä polyesteriä. Yleisesti ottaen en pidä vaatteissa polyesteristä, pidän enemmän luonnonmateriaaleista koska esim. puuvilla on pehmeää ja tuntuu näin ollen mukavalta iholla. Mutta itseasiassa treenivaatteissa polyesteri onkin oiva materiaali, se nimittäin kuivuu nopeasti, kestää pesua eikä kutistu.

 

 

Kierrätetty polyesteri valmistetaan mm. kierrätetyistä polyesteri-vaatteista ja näin ollen vähentää haitallisia ympäristövaikutuksia kuten kasvihuonekaasuja. Kierrätetty polyesteri on kulutusta kestävää ja treenin jälkeen jos ei halua tai kerkeä vaatetta heti pestä, sen voi hyvin laittaa myös aurinkoisena päivänä ulos tuulettumaan, sillä se säilyttää värinsä auringonvalosta huolimatta.

 

 

Kengät, jotka sain Intersportilta, ovat Reebokin pirtsakat fitness-kengät, jotka tukevat, hengittävät ja joissa on pitävä pohja. Nämä ovat tietysti hyviä ominaisuuksia niin salilla kuin aerobisessa treenissäkin.

 

Itseasiassa minulla on vapaa-ajan kenkinä myös Reebokin Freestyle korkeavartiset lenkkarit jotka ostin Lontoosta. Lontooseen ei kuitenkaan tarvitse välttämättä lähteä shoppailemaan vaan näitä ja muita sporttituotteita saa kätevästi tilattua Intersportin verkkokaupasta www.intersport.fi/fi/

 

Heidi

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015