Unelmakuntoon-projekti on edennyt kohdallani todella hyvin. Muutto on kuitenkin asettanut haasteita kuntoilulle. Asuntooni on tulossa peruskorjaus, joten muutin. Muuttoon meni yllättävän paljon aikaa, joten olen ehtinyt pelata salibandyä, mutta salilla ja lenkillä käynti jäänyt toviksi ja osa urheiluvarusteista on vielä purkamatta. Lisäksi varmaan muuttostressi laukesi ja olenkin flunssainen, joten pakkokin ottaa rauhallisesti.

 

 

Muutto-aikataulu oli tiedossa hyvissä ajoin, mutta ainahan pakkaaminen alkaa liian myöhään. Yhden Ikea-kaapin myin naapuriin kaverille ja astioita ym. vein Fidaan. Muuttoviikolle osui myös Slush-tapahtuma, joten kiirettä piti. Slush oli erittäin kiinnostava tapahtuma, joten olen kuitenkin iloinen, että siihen pääsin osallistumaan. Paljon tuli myös tuttuja nähtyä siellä ja tutustuin myös uusiin ihmisiin.

Minulla oli lainassa muovisia muuttolaatikoita, joiden palauttamiselle tuli hoppu, joten priorisoin niiden purkamisen. PT:ni on painottanut, että on aina aikaa liikkua, kun miettii aikataulut, mutta nyt täytyy myöntää, että muutto sotki hetkeksi kuviot. Kohta onneksi asiat ovat taas järjestyksessä ja voi keskittyä treenaamaan :)

 

 

Nyt kokkailutkin ovat olleet helpohkoja, kun ensin keskittynyt pakkaamiseen, sitten astiat ovat olleet pakattuna ja nyt uudessa asunnossa en ole ehtinyt vielä kaikkea purkaa. Digitaalinen vaakakin on vielä jossain muuttolaatikossa, mutta kilot varmasti pysyneet poissa, kun muutto vienyt energiaa. Olen saanut myös miettiä uudenlaisia säilytysratkaisuja, kun esimerkiksi kengille ei ollut samanlaista säilytystilaa kuin edellisessä asunnossa.

 

 

Tällä viikolla oli taas Me Naisten Unelmakuntoon -kuvaus. Oli kiva nähdä muut kolme bloggaria ja päästä taas meikattavaksi. Mukava oli myös pystyä ilmoittamaan, että nyt kuvauksiin voi varata minulle treenivaatteita, jotka ovat pienempää kokoa kuin viimeksi. Mahtava päivä Unelmakuntoon-tiimin kanssa. 

 

Joulua kohden!

 

Maarit

 

Kommentit (2)

merellinen sählääjä

vein tänään 3 paria hyväkuntoisia LASTEN urheilukenkiä TAMPERE / KONTTIIN..
tulee tilaa..ongelmat ratkaistua..tarviiko?

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015