CCS sponsoroi meitä Unelmakuntoon pyrkiviä naisia ihanalla tuotesetillä. En ole aiemmin kiinnittänyt huomiota kyseiseen tuotemerkkiin, sillä tuotteisiin ei törmää maitokaupassa vaan apteekkireissulla. Päivittäin käytän heidän kosteusvoidettaan kokonaisvaltaisesti vartalon hoitoon. CCS:n tuotteet eivät jätä ihoa ikävän rasvaiseksi. Muutoinkin kokemukset tuotteista on yllättänyt minut täysin - ihanan kevyitä, mutta täsmästi hoitavia ratkaisuja tällaiselle kuivalle ihotyypille.

Setin mukana tuli myös jalkojen kertakäyttöiset kuorintasukat. Aivan uusi tuttavuus, sillä olen perinteisen raspin nainen.  Pieni muistutus itselleni kuitenkin siitä, että lue ohjeet kunnolla ja älä tee kymmentä muuta asiaa samanaikaisesti. Kymmenen tunnin kiireinen työpäivä jalkojen päällä supisti selkeästi aivotoiminnan minimiin, kun viikon pääteeksi ajattelin vihdoin ja viimein helliä itseäni tällä tuotteella.

Korostaisin edelleen, että lue ohjeet kunnolla. Ensimmäisen askeleen luulisi olevan aivan helppoa kauraa - avaa pussi ja leikkaa saksilla sukkien viivan mukaisesti. Muuten aivan helppo homma, mutta miksi jotain ihmeellistä nestettä valuu pitkin kylppäriä? Ahaa leikkasin siis epähuomiossa sukkaankin reiän. No hyvin alkoi, muttei anneta sen häiritä. Seuraavaksi neuvotaan laittamaan sukat jalkaan ja teippamaan ne MUKANA tulevalla teipillä. Tässä vaiheessa lähes 40-vuotias naishenkilö lähtee etsimään teippiä omista kätköistään ja yrittää teipata sukkien suut kiinni, ettei sitä nestettä nyt valuisi kaikkialle. No, eihän läpinäkyvä teippi missään pysy. Hei ei mitään hätää, toinen sukka vuotaa, eikä laatikosta kaivamani lahjapaketointiin tarkoitettu teippi pidä, joten laitan jalat vielä muovipusseihin. Vihdoin sukat ovat jaloissa, kuten myös kolme pakastepussia, joten tuotteen tulee antaa vaikuttaa 90 minuuttia. Istahdan sohvalle telkun ääreen.

Kestin paikallani ensimmäiset 20 minuuttia, kunnes muistit että pyykit täytyy laittaa kuivamaan. Puhelinkin soi toisessa huoneessa ja teetäkin tekee mieli. No siinä sitten lipsuttelin muovipussit jaloissa ympäri huushollia. Ihme kyllä, sain 90 minuuttia pidettyä sukat jalassa. Nyt odotellaan 3-4 päivää, että vanha iho alkaa kuoriutua pois kestäen ohjeen mukaan jopa 14 päivää. Sen jälkeen jalkapohjani ovat taas ihanaisen pehmoiset.  

Sukkien mukana tulee hyvinkin SELKOKIELINEN ohje, jos sen vain lukee kunnolla. Tuote vaikuttaa ja tuntuu loistavalta arjen luksukselta. Mutta älkää tehkö kuten minä, vaan käyttäkää rauhassa ja mieluiten hyvin levänneenä – ja toimikaa ohjeiden mukaan. Minun kohdalla tämä kokeilu ei mennyt ihan niin kuin Strömssössä.  Viimeiset huutonaurut päästin itsekseni löytäessäni pakkauksesta jälkikäteen teipit, joilla sukat olisi pitänyt kiinnittää jalkoihin - onneksi olin yksin kotona. Mieheni tullessa kotiin kuuluu hienovarainen utelu, että miksi meillä haisee liima.

Rentouttavia jalkahoitoja teille. :)

 

- Miia

 

Kommentit (1)

Vierailija

No tästä olisi kyllä kiva kuulla sitten kommentit myös miten toimii? Olen lukenut paljon ristiriitaisia kokemuksia näistä. itsekin jotain merkkiä kokeilin, eikä kyllä minun jalkapohjiani pehmentänyt, tai siis ei toiminut niihin oikeisiin kovettumiin, toki kuori sitä ihoa päältä. Siksi on kiva kuulla miten eri merkit eri ihmisillä toimii. Kirjoitathan siis parin viikon päästä miltä näyttää ja tuntuu?

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015