Miten oikeanlainen syöminen voikaan olla niin vaikeaa? Tähän ruuan määrän ei millään meinaa oppia, vaikka sitä on opeteltu jo noin 2 kuukautta. Kun äskettäin sain personal traineriltani esimerkit treeni- ja lepopäivän ruokavaliosta, huomasin, että minun pitäisi syödä vieläkin enemmän. Onneksi se turvonnut possuolo, joka kesti kuntoprojektin alussa nelisen viikkoa, on sentään jo ohi.

Silloin sain ehdottoman kiellon olla menemättä vaa’alle ja käskyn luottaa siihen, että tilanne korjaantuu. Näin myös tapahtui, usko vaan meinasi loppua kesken.

Veden juontiakin piti lisätä reilusti. Nyt aloitan päivän aina puolenlitran tuopilla vettä. 

Meidän kissapojat kannustaa ja näyttää mallia, tässä ollaan poikien kanssa aamun vesiryypyillä.

Sali on tullut erittäin tutuksi ja treeni lähtenyt sujumaan ihan hyvin, mutta joiltain osin se on alkanut maistua vähän puulta. Se johtuu varmasti siitä, että olen toistanut samaa ohjelmaa jo jonkun aikaa. Puhuin tästä personal trainerilleni, ja treeniohjelma päivitettiin. Ja nyt jos koska tietää tehneensä, vaikka jo luulin tehneeni! Joka paikkaan sattuu, monia lihaksia en tiennyt olevan olemassakaan. Aloitin 10 & 12 kg kahvakuulalla, ja päätin itse vaihtaa kuulan 16-kiloiseen. Pt:n mielestä voimaa on tullut kuitenkin niin paljon, että päivityksessä kuulat nostettiin 20 & 32 kg. Käsipainoissa lähdettiin 4 kg ja nyt on 7,5 kg. Trx on edelleen vahvasti mukana, siinäkin vastusta lisättiin kunnolla.

Treeniohjelmaani lisättiin myös lihashuoltoa. Alusta saakka mukana on ollut muutama liikkuvuusliike, mutta nyt niitä lisättiin useampi ja varaan lihashuollolle jatkossa kokonaan oman päivän.

 

- Sirpa

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015