Onneksi jalka on taas paremmassa kunnossa - lepuutus auttoi. Torstaina pääsin viimein säbätreeneihin. Perjantaina kävin pitkästä aikaa uimassa kotini lähellä olevassa uimahallissa. Nyt mahtui päälle turkoosi uikkari, jonka olin jo vuosi sitten ostanut Tallinnasta.

Suomen Cup Myllypuron Arena Centerissä la 5.9

Lauantaina olikin sitten jo salibandyn Suomen Cup. Pelattiin ensimmäinen peli tuttua joukkuetta vastaan ja voitettiin. Toinen peli oli jo hankalampi samassa divarilohkossa olevaa joukkuetta vastaan - hävisimme pelin 4-2, ja mailan varsikin katkesi. Tappio tiesi vielä yhtä peliä uutta joukkuetta vastaan. Kaksi kentällistä ja kolme peliä - vika peli sitten hävittiin, joten meidän joukkue ei ole jatkossa. Kuitenkin hyvät harkkapelit tästä saatiin.

Sunnuntaina tein sitten jo normaalin saliohjelman. Jatkoin siitä, mihin jäin, kun jalkapöytä kipeytyi. Kävin ostamassa uuden salibandymailan rikkoutuneen tilalle sekä juoksulenkkarit salille, kun saliohjelmassa on paljon juoksumattoilua. Pääsin testaamaan uutta mailaa, kun entisellä salibandyseuralla oli tasavuosisynttärit ja pelattiin turnaus sekajengeillä. Miesten kanssa on kiva pelata, kun peli pysyy vauhdikkaana. Illalla oli vielä dinner vanhojen ja muutaman nykyisenkin pelikaverin seurassa.

Liikunnallisen viikon jälkeen testailin taas CCS:n apteekkikempparituotteita. Jalkakylpy tuntuu ihanalta kaiken treenailun jälkeen. Voiteet ovat toimineet hyvin atooppisella ihollani.

Ihanaa olla kunnossa!

 

- Maarit

 

Kommentit (4)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015