PT:n minulle laatimassa ruokavaliossa on hyviä esimerkkejä, mitä kannattaa syödä aamupalaksi ja välipaloiksi. Säännöllinen ateriarytmi on tärkeä. Nyt olenkin pitänyt töissä mukana eväskippoja, joihin olen pilkkonut muun muassa punakaalia, lanttua ja kurkkua. Uusi ruokavalio vaatii enemmän kaupassa käyntejä ja suunnitelmallisuutta, että ruokaa on tarpeeksi mukana. Koska pudotan painoa, noin 1400 kaloria on päivätavoitteeni.

Nyt ensimmäisen treenikuukauden lopussa on ollut hieman haastetta, kun oikea jalkapöytäni kipeytyi. Onneksi viimeinen treeniviikko oli hieman kevyempi, joten sen suunnitellut treenit suurin piirtein hoidettua. Yhdet salibandytreenit jätin väliin, kun viikolla kuitenkin oli kesäliigapeli ja treenipeli. Kävin hierontakoulussa hierottavana ja pohkeet ovatkin olleet hurjan tuntuiset nyt muutaman päivän. Kotiläksyksi hieroja antoi minulle Casall:n minikumipallon pyörittelyä jalkojen luiden vierestä - olen joskus sellaisen hankkinut Intersportista rullien lisäksi. Uuteen alkavaan treenijaksoon kuuluu intervalliharjoittelua aikaisemman lisänä.

Töölönlahdella sauvakävelin pitkästä aikaan sunnuntai 9.8. Helsinki Nordic Walk -tapahtumassa. Osallistuin alkujumppaan, jossa lämpättiin Tiisun ja Roope Salmisen tahtiin, ja kiersin ständit läpi. Kiersin 10 kilometrin lenkin upeassa auringonpaisteessa. Sauvakävelyä voisi harrastaa useamminkin, kun se on hyväksi myös hartiaseudulle.

Olin muuten kesällä mukana, kun kaverini oli ruokkimassa miehensä isän kanoja. Syötiin ennen sitä jo maukkaat maistiaismunat. Kanat ovat pihapiirin lemmikkejä ja ne ottivat meidän ruokkijat heti iloisesti vastaan. Kanat Messi, Litti, Xavi ja Pelé syövät luomukauraa puurona, johon sekoitetaan ravinteikasta seosta, jossa on luomutäysjyvää ja kuivattuja herneitä ja maissia. Siihen lisätään vielä Asidophilus Bifidus -piimää ja kalkkia. Vierailun jälkeen en voi kyllä enää ostaa halvimpia kananmunia, sillä silloin kanat voi olla ruokittu ties millä tähteillä.

- Maarit

Kommentit (0)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015