Kuvassa minä ja tyttäreni ennen lenkille lähtöä.

Lomalla tutustuin lajiin, jota en todella uskonut omakseni. Heinäkuussa näin Helsinki Nordic Walk -sauvakävelytapahtuman ilmoituksen, jossa todettiin, että "vielä ehdit ilmoittautua". Ajattelin olla avoin uudelle Unelmakuntoon-projektin myötä. Mukaan sain houkuteltua tyttäreni ja sisareni.

Ilma oli mitä mahtavin ja niin oli itse tapahtumakin! Saimme kävelysauvat lainaksi eli omia ei tarvinnut olla mukana. Ennen starttia oli vielä pikainen sauvakävelykoulu. Vetäjä osasi hommansa, koska saatiin nopeasti ideasta kiinni ja saman tien huomasi, että sauvat todella tehostaa kävelyä huomattavasti. Bonuksena juontajana toimi superenerginen Marco Bjurström, joka myös ohjasi alkulämmittelyjumpan. 

Matkoja oli eripituisia. Me osallistuimme 5,5 kilometrin lenkille. Lenkin jälkeen tiesin löytäneeni oman lajini, jota voin harrastaa milloin vaan ja missä vaan! Jalat kyllä huusi apuja, kun kotiin päästiin.

 

Samana iltana tein itselleni jalkakylvyn, johon laitoin CCS Extra Care -sarjan jalkakylpysuolaa. Voi sitä tunnetta, kun laitoin jalat veteen! Jaloissa tuntui pientä pistelyä, joka rentoutti mukavasti. Kuivatessani jalkojani 15 minuutin jälkeen huomasin ilokseni, kuinka kuollut pintaiho kuoriutui jaloista pyyhkeellä hieman hangatessa. 

Kylpy pehmensi mukavasti kovettumiakin. Levitin Heel Balm -voidetta niihin kohtiin, joissa iho oli vielä hieman paksumpaa. Lopuksi hieroin jalkoihini vielä saman sarjan jalkavoiteen, jota olinkin jo aiemmin käyttänyt ja hyväksi todennut.

Rentouttava pistely jaloissa jatkui vielä kylvyn jälkeenkin. En osaa rinnastaa tunnetta mihinkään, mutta pidän tunteesta. Nämä tuotteet ovat kyllä myyneet itsensä meidän perheelle, ne on tulleet jäädäkseen talouteemme. Kokeilijana on minun lisäkseni ollut mieheni sekä 15- ja 18-vuotiaat tyttäreni.

CCS:llä on muuten myös Body-sarja, jonka hajustamattomat vartalo- ja käsivoide ovat minulla päivittäisessä käytössä. Itse olen tykästynyt näihin hajustamattomiin, mutta tyttäriä puhuttelee enemmän tuoksuvat vartalovoiteet, joita sarjasta myös löytyy.

CCS-tuotteet ovat saatavissa vain apteekeista. Suosittelen tuotteita lämpimästi niin naisille kuin miehillekin.

 

- Sirpa

Kommentit (0)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015