Ostin mustan aktiivisuusrannekkeen - Polar Loopin.  Nyt näen, miten olen nukkunut, liikunko tarpeeksi päivittäin ja istunko liian pitkään yhteen menoon.  Ranneke toimii kellonakin. Se kädessä voi myös uida, eikä se häiritse, vaikka sen kanssa nukkuukin. Monella kaverillani on ollut jo pidempään aktiivisuusranneke. Jotkut työpaikat ovat hankkineet aktiivisuusrannekkeet koko henkilöstölle. Nyt pitää kännykän lisäksi muistaa ladata ranneke.

Aloitin uuden pt-ohjelman intervallitreenit. Alkulämmittelynä juoksumatolla 10 min 6,5km/h ja ylämäkiasetuksella 1. Sen jälkeen 10 x 1,5 min hölkkää 8-9 km/h + 1,5 min kävelyä. Lopuksi 5 min loppuverryttely 5-6 km/h. Treeni kestää yhteensä 45 minuuttia ja vaatii edestakaisin säätöä juoksumaton asetuksiin, niin ei tarvitse seurata saippuaoopperoita :)

Kokeilin myös Elixian jumppia. Uutuus Barressa on baletin tangot: https://www.sats.fi/kuntoilu/ryhmaliikunta/Barre/ . Liikkeet ovat helpohkoja ja tunnilla tulee lämmin. Core Ball oli tehokas tunti, jolla pompitaan ison jumppapallon kanssa. Lopuksi pallon päälle kiivetään ja tasapainoillaan. Tunti on jaloille raskas, mutta myös vatsalihaksissa tuntui muutama päivä tunnin jälkeen. Myös Healthy Back –tunti pienillä painoilla oli yllättävän rankka. FLX-tunti eli flexi oli hyvää venyttelyä ja sillä olenkin käynyt jo useamman kerran.

Säbädivarikausikin alkoi. Sain ensimmäisessä pelissä vastustajan kyynärpään silmäkulmaani - nyt luomi onkin sinertävän punertava. Oikean pohkeen kiinnikkeet ovat kipeytyneet. Pitää varata aika taas hierontakouluun, jos en saa jalkaa kotikonstein kuntoon. Näistä pienistä vastoinkäymisistä huolimatta urheilusyksy on alkanut mukavasti. Kiloja on pudonnut. Keskivartalosta ei ole kovin näkyvästi lähtenyt vielä massaa. Olen kuitenkin tyytyväinen, että pt:n sali- ja ruokavalio-ohjeet ovat toimineet.

 

Treeni-iloa ja pientä terveellistä herkuttelua,

- Maarit

Kommentit (7)

"Unelmakuntoon" Heidi

Maarit, näyttää siltä, että kiloja olisi pudonnut enemmänkin, hyvä!! Tsemppiä!

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015