Puolisen vuotta projektia alkaa olla takana ja tuloksia on syntynyt! Noin kymmenisen kiloa olen nyt pudottanut ja muutaman lisäkilon pudottaminen varmaan vielä onnistuukin, mutta toki lähinnä tavoitteena on pitää nämä jo pudotetut kilot poissa.

 

Säännöllinen ruokailu ja terveelliset valinnat ovat todella toimineet kohdallani. Olen löytänyt uusia lempiruokia ja -juomia. Monesta salaatista saa maistuvan siemenmixillä tai salaatin voi korvata babypinaatilla ja saada samalla rautaa. En juo kahvia, joten hyvä tee kiinnostaa ja välillä herkuttelen kaakaolla. Riittoisa Canderel-kaakaojuomajauhe sopii hyvin kylmiin keleihin. Monessa tilaisuudessa on vain kahvia tarjolla. Teekin on usein pussiteetä ja valmiiksi haudutetut teet ovat harvinaisia.

 

 

Tämä projekti alkoi keskikesällä. Siitä tuntuu olevan jo kauan aikaa! Olen näin joulukuussa palannut kesäfiiliksiin ja -makuihin maistelemalla Naturdietin drinkmixiä. Metsämansikka tuoksuu marjaisan kesäiselle.

 

 

Kaverit ovat olleet erittäin kannustavia ja olen käynyt monen kanssa yhdessä urheilemassa tämän Unelmakuntoon-projektin myötä. Moni on lähettänyt tsemppausviestejä niin Facebookissa kuin muissa somekanavissa. Olen saanut positiivista palautetta myös kasvotusten.

 

Säbäkausi päättyy lauantaina 19.12. divariturnaukseen Porvoossa ja loppiaisena alkaakin jo kevätkausi vastuuturnauksella, joten pitkää urheilutaukoa ei ole tässä tiedossa. Salilla jatkan käyntejä - tammikuussa on varmasti hulinaa saleilla taas, kun moni aloittaa omat Unelmakuntoon-projektinsa :) PT:n kanssa on vielä edessä viimeiset kuntotestit.

 

Kavereiden kanssa aion jatkaa lenkkitreffailua, vaikka talven pimeä ja liukas aika sitä hieman häiritseekin. Olen huomannut, että näin talvella jalkani ovat olleet tosi kuivat. Olen hoitanut niitä koti-spa CCS-jalkatuotteilla ja –kylvyillä, jotka auttavat kuivuuteen, lämmittävät huonon ääreisverenkiertoisia jalkojani ja rentouttavat.

 

 

Uikkarikuosinkin uimapuku on jo hankittuna kuten aikaisemmin bloggasinkin: http://www.menaiset.fi/blogit/kaupallinen_blogi_unelmakuntoon/treenia_ja_uusia_kamppeita. Tämä projekti on ollut mukava kokemus ja olen positiivisesti yllättynyt tuloksista :D 

 

Uuteen vuoteen ja uusiin haasteisiin,

Maarit

Kommentit (0)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015