Viileä ilmastomme pakottaa meitä kaikkia käyttämään kenkiä - itse liikkuisin mielelläni vuoden ympäri avojaloin tai flip flopit jalassa. Siinä sitten suurimman osan päivästä jalat muhivat mukavasti, mahdollisesti jopa epämukavissa kengissä. Suosittelen bambusta tehtyjä sukkia kaikille, bambu on hengittävä materiaali joka pitää jalat kuivina. Taistelussa kuivia epämiellyttäviä jalkapohjia vastaan auttaa myös jalkakylvyt sekä voiteet. Aina ei ole mahdollisuutta käydä jalkahoidoissa mutta onneksi jalkahoidon voi tehdä kotona hyvinkin helposti. 

 

Olin jo aiemmin kesällä käytänyt CCS:n jalkaspraytä kun kelit olivat kuumia, nyt siirryin sisälle testaamaan CCS:n muita tuotteita. Kokeilin aiemmin myös kuorintasukkia jotka antoivat jaloilleni jo tuntuvan käsittelyn, lopputulos oli onnistunut.

 

Laitoin jalat ensin ihanalta tuoksuvaan vaahtoavaan jalkakylpyyn (rakeet ovat myös kivan lilan värisiä), tämähän onnistuu vaikka leffaa katsoessa. 15 minuuttia riittää mutta ihana lämmin pehmeä vesi houkutteli pitämään jalkoja vedessä pidempääkin (toki jossain vaiheessa vesikin alkaa valitettavasti viiletä - no ei kun uutta lämmintä vettä kehiin). 

 

Kuivaus, raspaus jonka jälkeen oli CCS:n jalkavoiteen aika. Sarjasta löytyy erilaisia jalkavoiteita. Nyt kokeilin Extra Care jalkavoidetta joka ehkäisee erityisesti kovettumia. Tuotteessa on käytetty karbamidia joka on tehokkaampaa kuin esimerkiksi glyseroli. Voidetta jalkoihin ja jalat villasukkiin! Voidetta kannattaa käyttää illalla ennen nukkumaanmenoa jotta voide voi rauhassa vaikuttaa yön yli. Jos haluat voit laittaa jalkoihin vielä sukat tehostamaan vaikutusta. 

 

 

Minäpä pidin villasukat jalassa koko yön ja yksi kerta jo riitti huomaamaan voiteen pehmentävän ja raikastavan vaikutuksen. Voidetta voi käyttää vaikka vain silloin tällöin tai kuuriluontoisesti.  Olen nyt käyttänyt voidetta useampana iltana ja onhan se paljon ihanampi tunne, kun on päästä varpaisiin hyvin hoidettu olo ja jalat pehmeät kuin pumpuli. 

 

 

Nyt vielä kynsilakan vuoro niin myös varpaat ovat kaunista katseltavaa. CCS:n tuotteet löytyy muuten apteekeista.

 

Heidi

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015