Projekti Unelmakuntoon kuulosti juuri minulle sopivalta, kun luin siitä Me Naiset –lehden verkkosivuilta. Olisi mahtavaa saada vihdoin laihdutettua nämä vuosirenkaat pois ja mahtua moniin pieneksi jääneisiin vaatteisiin. Ilmoittauduin mukaan – ja pääsin! Tiedän kuitenkin jo nyt, että tämä viiden kuukauden urakka tulee olemaan rankka ja vaatii paljon työtä.

Asuin Englannissa muutaman vuoden aikaisemmin. Siellä kaaduin salibandypelissä ja mursin vasemman ranteeni. Käsi leikattiin ja ranteeseen laitettiin metallia. Fysioterapia oli hyvin järjestetty, ja käsi onkin parantunut hyvin. Kiloja on kuitenkin kaatumisen jälkeen kertynyt tasaisesti ja ne ovat jääneet keskivartaloon.

Urheilen jo nyt paljon, mutta painonpudotus ei vaan tunnu onnistuvan. Pelaan salibandyä naisten 2-divarissa, käyn hot joogassa ja jumpissa. Joogassa pääsisi paremmin asanoihin ja salibandyssä pystyisi vikkelämmin juoksemaan, jos ei raahaisi tätä ylimääräistä painolastia mukana.

Minulla on ollut hieman ongelmia selän kanssa. En ole pääsiäisen jälkeen käynyt hierojalla. Toivon, että selkä pysyisi kunnossa. Kodin lähellä on onneksi hyvä hierontakoulu, jossa olen käynyt.

Olen kärsinyt myös jalkakrampeista, jolloin en ole aina päässyt vähään aikaan treenaamaan ollenkaan. Syönkin nyt magnesiumia viikottain. Rauta-arvoni on huonot, joten minun on huolehdittava, että saan riittävästi rautaa ja myös vitamiineja, että rauta imeytyisi. Kaikkiaan luulen, että aineenvaihdunta on saatava paremmin liikkeelle. Säännölliseen syömiseen minun on kiinnitettävä enemmän huomiota. Tämän hetkisellä työpaikallani ei ole hyviä lounasmahdollisuuksia, joten syön eväitä.

Kävimme Unelmakuntoon-projektiin liittyen Sanoman studiolla kuvauksissa keskiviikkona 8.7.

Muru Ritala taikoi mahtavan meikin meille kaikille unelmakuntoilijoille! Tutustuin kuvauksissa Miiaan, joka myös laihduttaa tässä projektissa. Olemme nyt Facebook-kavereita, niin voimme vaihtaa kokemuksia. Hauska nähdä, miten meidän kaikkien neljän unelmakuntoilijan projektit etenevät.

Kotimatkalla kuvauksista testasin Naturdiet Smoothie Vadelma & Granaattiomenan.

Tapaan pt:ni SATS-Elixiassa ensi viikolla, kun olen nyt ollut flunssainen. Kaverit ovat olleet erittäin kannustavia projektista kuulleessaan, että varmasti lenkki- ja salaattiseuraa löytyy…

Matka kohti unelmakuntoa on alkanut!

 

Ihanaa loppukesää kaikille,

Maarit

Kommentit (2)

Maijukka

kunhan muistat, että tuo pienikin loukkaantuminen on voinut aiheuttaa selkään pienen pienen vaivan, joka tykkää pienestä g-osasta, vaan ei ylimääräisestä nesteestä - lisäaineet pitävät nesteen soluissa joskus liikaa.

olet eri siistissä kunnossa, jos kerran lenkkeilen jo - säännöllisesti - tai väh. kerran viikossa. Tsemppiä elämään!

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015