Loppusuora häämöttää, JEE. Pakollinen tauko teki hyvää, nyt on ollut kahta kovempi into treenata. Enää ei allit lölly vaikka töitä saa vielä tehdä. On hienoa huomata kropassa todellisia muutoksia. Vaikka välillä otti koville, varsinkin reidet. En oikein ymmärtänyt, kun tuntui että ne pullistuivat pullistumista eikä loppua näy. Ihmettelin asiaa Pt-Pekalle, joka ilmoittikin ”ei ne mitään pullistu, vaan reisiin tulee muoto.” Mikä todeksi osoittautuikin.

 

Kehonhuolto ihanassa Elixian Kinesis -huoneessa on jokaviikkoinen hemmottelu-bonus. Kinesis-huoneen tunnelma itsessään on niin rentouttava, että venyttelystä saa enemmän irti ja se tuntuu aina palkitsevalta.

 

 

Tietty suihkun jälkeen osa hemmottelua on itsensä dippaaminen CCS:n voiteisiin, alla koko ihana sarja.

 

 

Aiemmin palkitsin itseni aina jollain hyvällä syömisellä, esim. viinerillä. Herkut on jäänyt pois lähes kokonaan, ja tämä matka on opettanut palkitsemaan itseni toisin. Ei niin usein, mutta sitäkin tuntuvammin. Nyt olen ansainnut alla olevat kengät, jotka on houkuttanut jo pidempään.

 

 

Intersportkin palkitsi meidät uusilla pirteillä treenivaatteilla viime viikolla olleissa Unelmakuntoon-kuvauksissa. Näissä tamineissa treenimotivaatio pysyy varmasti yllä kaiken tämän harmauden keskellä.

 

 

Sirpa

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015