Olen jo pitkään miettinyt kuntoilun aloittamista. En kuitenkaan ole jotenkin osannut ryhtyä oikein mihinkään. Kun luin Unelmakuntoon-haasteesta, ajattelin, että tämä voisi olla minun juttuni. Tämä voisi auttaa minua saamaan itseni kuntoon ennen kuin täytän muutaman vuoden päästä 50 vuotta! Ilmoittauduin mukaan osittain hetken mielijohteesta enkä uskonut, että pääsisin mukaan.

Kun sitten sain puhelun, jossa kerrottiin, että minut on valittu Unelmakuntoon-porukkaan, tuntui se uskomattomalta ja epätodelliselta. Ja tuntuu vähän vieläkin!

Minut kutsuttiin Sanoman studiolle 8.7. kuvauksiin. Tapasin ensimmäistä kertaa muut kuntoprojektiin lähtevät. Saimme kaikki tosi kivat treenivaatteet ja kengät Intersportista.

On muuten sattumalta yksi mun lemppariväreistä juuri tuo koralli/oranssi! Kuvaus oli tosi kiva kokemus ja ihmiset siellä olivat oikein mukavia. Vasta jälkeenpäin todella tajusin, kuinka paljon jännitin kuvauspäivää etukäteen – ja aivan turhaan.

Seuraava päivänä 9.7. oli jotenkin tyhjä olo. Taisin kuvitella pääseväni saman tien tositoimiin ja toivoin, että oma personal trainerini ottaisi yhteyttä heti. Odottavan aikahan on tunnetusti pitkä… Tietty tämä kuulostaa turhalta ruikutukselta, kun onhan ainutkertaista, että tähän pääsi mukaan, mutta ihmismieli on oikullinen. Toinen puoli kiittää ja toinen narisee :)

No, tulihan se odotettu puhelu sitten "vihdoin" :) Taidan olla luonteeltani lievästi sanottuna vähän malttamaton. Hmm… Täytyy muistaa oma innostus ja odotus ensi kerralla, kun meidän 5-vuotias pikkumies ylireagoi odottaessaan jotain kivaa ja yritän toppuutella ja hokea ”Maltahan nyt”.

Näin 5 lapsen äitinä on kroppa ollut aika kovilla ja löysää tullut vähän joka puolelle. Kiinteytys on siis se, mitä minun kroppani tarvitsee. Motivaatiota kyllä löytyy ja asenne on kohdallaan! Tässä blogissa voitte seurata, miten tavoitteessani edistyn.

 

Sirpa

Kommentit (0)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:


Blogiarkisto

2015